Pa da. Odavno je kao u nekoj seriji. Samo je dugo bilo jednosmernih zapleta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@ leptiri i hurikani: Cek da pochne da dezura u Ivana Milutinovica ili u Mazestiku...![]()
Ja nikad ne bih bila sa lekarom. Verovatno postoji neki izuzetak. Ali... svi koje znam su isuvise piiiip da bih bila s njima. Ne znam, sve neke seka perse, karijeristi. Zabole njih bas i za mene i za bilo koju drugu. Nekako imam utisak da je kod njih sve (pa i devojka) u funkciji samopotvrdjivanja. Mozda nisam bas najbolje opisala... Nadam se da bar delimicno razumes![]()
Da, čini mi se da ima istine. Samo...
Ta šta ću kada se ložim na moć, a znanje je najveća moć. A ni u novcu ne oskudevaju, čisto da zadovoljim forumaše kešiste. 

Da, čini mi se da ima istine. Samo...
Ta šta ću kada se ložim na moć, a znanje je najveća moć. A ni u novcu ne oskudevaju, čisto da zadovoljim forumaše kešiste.
![]()
Da bas cemo mi biti zadovljni sto ti imas decka punog kesha, jedino ako ce tebe torbat a nas vodit na sladoled.

Sto se ti sinnke zalis, zar i ti nisi omastio brke u tim vodama?![]()
Ja ne mastim brke, nego to radim iz ljubavi.
A ja to zbog tvog macora kazem!
Zbog ljubavi nego kako, kada bismo svi prosli kao ti, de bi nam kraj bio!

Ja ipak glasam za programere, elektronce, arhitekte... I oni imaju i znanje i mocPlus ne dezuraju! A i nekako je muzevno!
![]()

Uče mama i tata, po zanimanju programeri, svoje dete da priča:
• Kako kaže maca?
• Mjau, mjau...
• Bravo! A kako kaže kuca?
• Vau, vau...
• Super! A kako kaže miš?
• Klik, klik...
Bojim se da mi je Mangup sa diplomom ubio svaku šansu da se primim na lekaraDa li ste koristile ovu rečenicu? Da li vas privlače lekari, onako stameni, sve znaju, autoritativni, a nežni? Sigurne i tople, nežne ruke.
Da li biste se venčali za lekara obzirom na priče o poznate priče o dešavanjima na dežurstvima?
I muškarci mogu da pišu o svojim doživljajima sa ženama u belim i zelenim mantilima.

Da li ste koristile ovu rečenicu? Da li vas privlače lekari, onako stameni, sve znaju, autoritativni, a nežni? Sigurne i tople, nežne ruke.
Da li biste se venčali za lekara obzirom na priče o poznate priče o dešavanjima na dežurstvima?
I muškarci mogu da pišu o svojim doživljajima sa ženama u belim i zelenim mantilima.
doktore vojislae...spenk mi,trep trep!