SiIent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.200
Dobro, da li doktori valjaju ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, da li doktori valjaju ili ne?
ali si prokomentarisala...neprimereno sa tvoje strane...
P.S. Kad sam pričala o navalentnim pacijentkinjama , upravo su mi na pamet bile neke njegove priče za konkretne žene koje su mu se otvoreno nabacivale, slale poruke, izmišljale simptome... a ja za njih urgirala da ih pogleda. Neke su me baš, baš , baš iznenadile...:-?

A i na pregledima, jedno je biti ljubazan a drugo flertovati. Zar ne?A i on je baš naivan. Zašto daje broj mobilnog pacijentkinjama? Ili možda nema fiksni u ordinaciji?![]()

Radi privatno, daje vizitkarte.
I nisam ni rekla da je naivan...![]()

Molim forumaše da urgiraju kod prisutne doktorke da me pregleda
U odnosu na juče, moje stanje je eskaliralo i bojim se letalnog ishoda![]()

...их...па да јесте...стегао бих му руку јуначку и водио на пиће...али није...све неке пице од доктора...
:wink:
...чекај...јеси ти онај кога су све овде напушиле или сам помешао?ops:
...а још ме и насмеја...![]()
nisi pomesao....koji hit![]()
Devojka je lepo pitala, ja odgovorila.... Stvarno ne vidim u cemu je problem?
Sta je tu neprimereno? cccccc![]()
joj,ti bolje da cutis..
Odeš kod zgodnog ginekologa on te ispipa kako treba i sve okeDobro, da li doktori valjaju ili ne?

Odeš kod zgodnog ginekologa on te ispipa kako treba i sve oke![]()
![]()
![]()
Prvo nadješ nekog zgodnog muškog ginekologa,a da pipa može i nezgodno hehA sta ako je nezgodan..?![]()
Ćuti, zamisli da izvuče nešto drugo... messed up...ja znam jednog doktora koji je valjao sedative na recept...
ali nije nayebao...
sad je opet popustila kontrola, dovoljno da odesh u apoteku, kazzesh, daj mi tablu i namignesh i ona izvuche tablu iz mantilica....
eto.
joj,ti bolje da cutis..
jao uplasila sam se sada da...sta god..kazes,uradis?...
a ti si onaj shabanescu koji voli da je popularan i da ga svi tapsu po ramenu...
ko je koga napusio...e pa sad...
izgleda da se obostrano zasmejavamo,samo tebi i dalje ostadose komplexi..
[baraba];5895802:Zanooooooooooooooooooo![]()