Doktore, nije mi dobro. trep, trep

P.S. Kad sam pričala o navalentnim pacijentkinjama , upravo su mi na pamet bile neke njegove priče za konkretne žene koje su mu se otvoreno nabacivale, slale poruke, izmišljale simptome... a ja za njih urgirala da ih pogleda. Neke su me baš, baš , baš iznenadile...:-?

A i on je baš naivan. Zašto daje broj mobilnog pacijentkinjama? Ili možda nema fiksni u ordinaciji? :)

Baš sam razmišljala malo o ovom tvom postu, pre nego sam odgovorila i pitam se zašto neki lekari nemaju sposobnost da uspostave distancu? Nemoguće je da se samo pacijenti tripuju i nabacuju. To sa mobilnim je najlakše srediti. Jednostavno ne daješ broj pacijentima ma kako ih upoznao. Naivčine. :) A i na pregledima, jedno je biti ljubazan a drugo flertovati. Zar ne?

Molim forumaše da urgiraju kod prisutne doktorke da me pregleda
U odnosu na juče, moje stanje je eskaliralo i bojim se letalnog ishoda :)

Ajde, ne kukaj više no zakaži pregled preko moje sekretarice!;)

P.S. El vam sad jasno kad sam pričala o onom "...žene izmišljaju simptome..." samo da bi ih doktor pregledao. Vidite da su takvi i neki muškarci, traže prečicu do doktorke simulacijom tegoba! :lol:

...их...па да јесте...стегао бих му руку јуначку и водио на пиће...али није...све неке пице од доктора...:lol:
:wink:

...чекај...јеси ти онај кога су све овде напушиле или сам помешао? :oops:

...а још ме и насмеја...:lol::twisted:

a ti si onaj shabanescu koji voli da je popularan i da ga svi tapsu po ramenu...
ko je koga napusio...e pa sad...
izgleda da se obostrano zasmejavamo,samo tebi i dalje ostadose komplexi..

Devojka je lepo pitala, ja odgovorila.... Stvarno ne vidim u cemu je problem?
Sta je tu neprimereno? cccccc :lol:

Zanooooooooooooooooooo
surrender.gif

Back