Ne brate ako cemo realno ja sam nesto kao "Djordjo Cukalos" za sirotinju.
Mada recimo ja sam i strastveni basketas i pikam basket i nekako uvek mi je omiljeni igrac bio Dejan Bodiroga i stalno sam se trudio da "skidam" neke njegove finte, stil igre i sta ja znam (posebno onu njegovu prednju promenu sto je nekad radio i Danko Cvjeticanin tamo 80-ih), pa eto neki se zezaju samnom kao " Bodiroga za sirotinju" ili " Bodiroga" za one sa jeftinijim ulaznicama.
Inace secam se pre nekoliko godina kada sam bio u "Pioniru" na nekoj utakmici i tamo u poluvremenu vidim Bodiogu dole na terenu, onako vec malo sa stomakom, vidno van forme i treninga onako stoji pod kosem i ubacije nekih par zicera u kos i pitam drugara koji je bio tamo samnom, e brate sta mislis jel bi mogao on sad da izvede onu njegovu promenu kojom je "izlomio" Ricarda Dzefersona i Karmela Entonija i da zavrsi polaganjem, a on kaze, a brate sumnjam, ali ti mozes, postade ti brate veci "Bodiroga" od samog Bodiroge.
Inace meni su ovako da kazemo basket (i sport generalno), muzika (prvenstveno Hip Hop) i ufologija (i te misterije) neka glavna interesivanja i preokupacije u zivotu.