Доктор Несторовић, теоретичар завере или весник истине?

Својевремено сам се мало позабавио остеопорозом (због мајке) и лијеком који јој је преписан. Нађем једну једину студију о њему и, гле чуда, финансирао произвођач. Самим тим је све упитно, али ајде да прочитам...
Студија сва у научној форми, двоструко слијепо, рандомизирано, контролна група... све по протоколу... и пази сад, једна група баба је примала лијек 18 мјесеци (толико се иначе прима као терапија), а друга плацебо, групе не превелике, чини ми се стотињак у свакој. На крају, из плацебо групе двије бабе су пале и сломиле кук, из групе која је примала лијек је једна баба пала и сломила кук. Закључак: Лијек смањује могући лом кука за 50%! Читам пажљиво поново (енглески је, ипак ми није матерњи) и не вјерујем шта читам. Ето, то ти је објављени резултат „научног рада” и то треба да буде мјерило нечег? Може, али само мјерило нашта су се срозали „научни радови”.

Да и не помињем хрпе „научних радова” у којима се само нешто препричава, цитира, почесто и преписује... тек да би се то објавило и да би се тако „затакла значкица научника на ревер”. До мојега.
moja mati je dobila tablete za osteporozu koje su u usa i uk zabranili jer su se nakon 3 god koristenja pokazale neefikasne..nasi joj dali..ja joj reko da baci to u kantu sto je i uradila..

dva, ali to je zaista nebitno za raspravu ovde.
Nebitno je jer ti negiraš i potpuno dokazanog naučnog radnika.

Kojeg naucnog radnika? Nestorovica?

On je nekada bio naucni radnik, danas je šarlatan i starleta. TV zvezda. Obican slavoljubav i paroljubac.

I to je okej, ja mu ne zameram to. Ali nije vise merodavan da prica o struci.

Merodavan je samo da zabavlja polupismeni plebs.

covek se pretvorio u masinu za uzimanje love od lakovernih ljudi..tezak smarac i teoreticar zavere

slažem se sa svime rečenim ali ne i sa ovim teoretičar zavera

diskutabilno je reći šta je teorija i šta je zavera

postoje 'argumenti' za obe strane...i za teoretičare zavera i za zavere

samo je stvar u tome - ko je u pravu

On je nekada bio naucni radnik, danas je šarlatan i starleta. TV zvezda. Obican slavoljubav i paroljubac.

Ti si ga svojevoljno degradirao za ličnu upotrebu i to je prihvatljivo. Ono što nije je da mu negiraš stručnost koju je zaradio i dokazao.

Dr.Nestorovic je zavrsio medicinu i kao deciji plumolog je verovatno bio dobar i uspesan i o tome ne bih..jer niam kompetentna da donosim, sud o njegovoj strucnosti ali Nestorovica brane antivakseri a on je pao bas na pandemiji i onom njegovom cuvenom da to nije nista i da slobodno se moze u soping u trstu
a zna se sta je posle bilo..od zakljucavanja do spiska umrlih itd itd..ne bih o tome vec o njegovoj neozbiljnosti kao lekara jer koliko je ljudi prihvatilo
njegovu preporuku i odnosilo se prema pandemiji kao sopingu u trstu..pa da je sve i bio u pravu kao medicinski radnik nije trebao da daje takve izjave

ne volim Nestorovića i nisam njegov pobornik( stim da me jako iritira taj čovek)
ali i ja kažem da je korona priča velika prevara
iritira mnoge ljude ali to opet ne umanjuje njega kao decijeg plumologa na cemu je stekao penziju
prica o koroni nema veze sa njim osim sa onom njegovom cuvenom izjavom..sa kojom je kao
sto sam vec rekla "pao" kao ozbiljan lekar i covek i sa alternativnim lecenjima obolelih od kancera

ne negiram ni ja znanje ni stručnost doktora Kona i ostalih iz te branše,
pitanje je koruptivnosti
ne smatram za Nestorovića da je korumpiran, što ne mogu da kažem za Kona. Ne garantujem ni za njega jer ima puno njih koji istinski veruju u to što pričaju

iritira mnoge ljude ali to opet ne umanjuje njega kao decijeg plumologa na cemu je stekao penziju
prica o koroni nema veze sa njim osim sa onom njegovom cuvenom izjavom..sa kojom je kao
sto sam vec rekla "pao" kao ozbiljan lekar i covek i sa alternativnim lecenjima obolelih od kancera
pa sad zavisi, u kakvom je kontaktu u to vreme bio sa vlasti Srbije

u odlicnom stanju obzirom da je sa vucicem bio zajedno na toj konferenciji za stampu
da, sećam se kad je pričao to za govornicom i ima video

i to puno govori

a znamo da vučko nikad nikad nije nosio masku kada se vakcinisao dok su drugi morali a virus je harao
ili pak, možda je jednom stavio masku radi protokola

obični smrtnici su bili ranjivi ali ne i vučko

da, sećam se kad je pričao to za govornicom i ima video

i to puno govori

a znamo da vučko nikad nikad nije nosio masku kada se vakcinisao dok su drugi morali a virus je harao
ili pak, možda je jednom stavio masku radi protokola

obični smrtnici su bili ranjivi ali ne i vučko
sada prelazis u teoriju zavere i o necemu sto je proslo, a ni vucic nije tema

sada prelazis u teoriju zavere i o necemu sto je proslo, a ni vucic nije tema
nisam slučajno napisao tebi u nekom o prethodnih postova
da je stvar percepcije šta je teorija zavere i šta je zavera...vučić nije tema nego samo subjekat u priči zbog
prikazivanja moje percepcije i viđenja da se radi o prevari

ti tvrdiš da je teorija zavere, ja kažem da nije

Овом човеку многи верују, јер је дефинитивно то да је врло паметан и да много зна.

Е сад, је ли он онај који стварно говори истину? Или је ипак неко ко узима голем новац да плаши и забавља народ теоријама завере недељним гостовањима на телевизијама?
Genije, Legenda!!!

Treci put pitam,a niko da mi odgovori...Kakve to silne pare zaradjuje Nestorovic i kako?
Placaju mu gostovanja u emisijama?

Dr.Nestorovic je zavrsio medicinu i kao deciji plumolog je verovatno bio dobar i uspesan i o tome ne bih..jer niam kompetentna da donosim, sud o njegovoj strucnosti ali Nestorovica brane antivakseri a on je pao bas na pandemiji i onom njegovom cuvenom da to nije nista i da slobodno se moze u soping u trstu
a zna se sta je posle bilo..od zakljucavanja do spiska umrlih itd itd..ne bih o tome vec o njegovoj neozbiljnosti kao lekara jer koliko je ljudi prihvatilo
njegovu preporuku i odnosilo se prema pandemiji kao sopingu u trstu..pa da je sve i bio u pravu kao medicinski radnik nije trebao da daje takve izjave
Ja sam se odnosila prema tome kao prema sopingu i isto sam prosla kao i oni sto su stalno dezinfikovali sve zivo oko sebe i nisu vidjeli vazduha i bijelog dana mjesecima.
Vecina mjera protiv korone,a koje su preporucivane, je bila neefikasna.

konkretno kome iz tvoje uze familije?

jer sve ostalo je pricanje price koju ti pricas i tako drugi cuju..hej limun je rekla da je on super, znaci on je super i ja cu pricati da je super.
Sto je tab bolji od limuna? 😀
Ovde je sve "rekla-kazala",niko od nas ne dostavlja dokaze.
Nije iz moje familije,ali to ne znaci nista.
Cula sam za pozitivna iskustva.
Mozes da mi vjerujes,a i ne moras.Isto kao i ja tebi.

Back