Доктор Несторовић, теоретичар завере или весник истине?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Овом човеку многи верују, јер је дефинитивно то да је врло паметан и да много зна.

Е сад, је ли он онај који стварно говори истину? Или је ипак неко ко узима голем новац да плаши и забавља народ теоријама завере недељним гостовањима на телевизијама?

Da, Atomic, doktorski posao obavlja doktorski,

a svoje privatno vreme može da troši kako hoće istražuje zavere , priča o njima, to je njegovo pravo, a mi naše privatno vreme trošimo isto kako mi hoćemo, možemo da ga gledamo, a i ne moramo.
Ја га не гледам. Само кажем..

Овом човеку многи верују, јер је дефинитивно то да је врло паметан и да много зна.

Е сад, је ли он онај који стварно говори истину? Или је ипак неко ко узима голем новац да плаши и забавља народ теоријама завере недељним гостовањима на телевизијама?
Verujem mu 100%

Ne verujem da dr Nestorović ,,pali" običan narod, mislim da priča iz glave, neke stvari možda jesu neke možda nisu tačne, ali ne čini to iz neke loše namere.

Нешто су ти се побркали линкови, уместо лупетања ”дотичног” дао си нам линкове на лупетања некаквих самозваних ”мерача истине”?

Нешто су ти се побркали линкови, уместо лупетања ”дотичног” дао си нам линкове на лупетања некаквих самозваних ”мерача истине”?
*meraci istine* ti daju izvore , pa proveri

ma prolupao..odnosno nikad ni nije bio strucnjak..na zalost znam ljude ciju je decu lecio i uopste se nije proslavio..oni ne mogu da ga vide ocima.
Zanimljivo, pošto sam ja čuo da je dobar stručnjak. Na stranu to rekao bih da je on jedna od mnogih budala koje zauzimaju medijski prostor Srbije.Verovatno namirisao lovu pa krenuo da se bavi alternativom.

Back