Frederick_
Iskusan
- Poruka
- 6.476
Kako neko moze prvo da bude strucnjak,a onda da ne bude?
Kao sto neko moze da bude zdrav pa da se razboli.
Nista nije vecno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kako neko moze prvo da bude strucnjak,a onda da ne bude?
da, ali ti na osnovu podataka koje nemas navlacis druge .. to je opasno.Sto je tab bolji od limuna?
Ovde je sve "rekla-kazala",niko od nas ne dostavlja dokaze.
Nije iz moje familije,ali to ne znaci nista.
Cula sam za pozitivna iskustva.
Mozes da mi vjerujes,a i ne moras.Isto kao i ja tebi.
Poredjenje ti nije bas adekvatno.Kao sto neko moze da bude zdrav pa da se razboli.
Nista nije vecno.
Izvini,kakvih podataka koje nemam?da, ali ti na osnovu podataka koje nemas navlacis druge .. to je opasno.
ljudi nekad treba da vodse racuna sta pricaju jer neko to cita i posle moze da poveruje tim recima.
Treci put pitam,a niko da mi odgovori...Kakve to silne pare zaradjuje Nestorovic i kako?
Placaju mu gostovanja u emisijama?
ti si "cula"Izvini,kakvih podataka koje nemam?
Kako nemam kad sam cula da su ljudi imali pozitivna iskustva?
To je isto kao i ti sti si cuo da nisu.
I kakve veze ima da li su mi ti ljudi familija.Moze i familija da slaze,ako zeli.
Poredjenje ti nije bas adekvatno.
Ako je neko strucnjak,dokazani,radio npr.pedeset godina i bio strucan.
Kako on odjednom moze da postane nestrucan,pod uslovom da je i dalje psihofizicki zdrav?
Ne,ne ubjedjujem ja nikog nista.da, ali ti na osnovu podataka koje nemas navlacis druge .. to je opasno.
ljudi nekad treba da vode racuna sta pricaju jer neko to cita i posle moze da poveruje tim recima.
reci - nisam ja nikog ubedjivala je netacna jer ti ovde i samnom vec par dana vodis polemikju i ubedjujes se kako je on super.
Hiljade evra za gostovanja?Sto za gostovanja u emisijama (honorari idu po nekoliko hiljada evra na sat), sto od 'klikova' i 'pregleda' i 'reach-a' po internrtu (tu si cifre, u njegovom slucaju, gde jutjub pregledi idu i preko pola miliona) isto po nekoliko hiljada evra mesecno stalnog pasivnog prihoda.
Plus, procenat po svakoj prodatoj knjizi raznih teoreticara zavera kojo ga citiraju i pozivaju se na njega.
O,ali si dosadan.ti si "cula"
ja imam primere od bliskih ljudi sa kojima sam skoro svakodnevno u kontaktu i u cije misljenje imam poverenje..to je bitna razlika.
И ја сам чуо позитивне коментаре о њему као пулмологу. Родитељи деце које је излечио се куну у њега. Извини Табе, али лош коментар нисам чуо. Што не значи да га нема, већ је, вероватно у мањини. У почетку сам волео и да га слушам, свиђа ми се сигурност са којом се изражава, а онда је отишао у крајност. Мислим, ванземаљци, и шта све не. Шарлатанство. Да ли је и даље добар као доктор, верујем да јесте, али његови наступи на тв-у су, морам рећи, будалаштине. Али, то је оно што пролази код просечног српског гледаоца телевизије...Izvini,kakvih podataka koje nemam?
Kako nemam kad sam cula da su ljudi imali pozitivna iskustva?
To je isto kao i ti sti si cuo da nisu.
I kakve veze ima da li su mi ti ljudi familija.Moze i familija da slaze,ako zeli.
To sto ti mislis da je nesto "glupost",to je relativno.Tako sto odluci da se ne bavi strukom nego pricanjem gluposti, jer se na pricanje gluposti danas zaradjuju mnogo vece pare na mnogo laksi nacin nego ozbiljnim bavljenjem strukom.
Pogotovo ako te gluposti su suprotne zvanicnom stavu struke.
Hoces bolje poredjenje? Evo primer:
"-Bio je odlican vozac, najbolji u firmi, ne znam sta mu bi pa je terao 130 na sat ibarskom magistralom pa pobi silne ljude."
Hiljade evra za gostovanja?
Mislim da malo pretjerujes.
Ali i ako mu toliko placaju,znaci da ima onih koji zele da ga cuju.
Onda da svi pocnemo da pricamo gluposti i tako zaradjujemo?Da, znam da je od Hepija svojevremeno, za emisiju od sat i po, dobio 8000 evra (informacija iz prve ruke, drugar mi je tada radio u Hepiju i rekao taj podatak).
A o zaradi na internetu, znam odlicno jer je to deo moje struke, i bas sam u toku.
To sto ti mislis da je nesto "glupost",to je relativno.
Da li si procitao koju njegovu knjigu?
Ja jesam i ne mislim da su bas gluposti.
Na tv-u ga ne pratim.
Onda da svi pocnemo da pricamo gluposti i tako zaradjujemo?
Sta nas sprecava?
Možda grešim ali imam utisak da je skroz opušten da alkohol govori iz njega.И ја сам чуо позитивне коментаре о њему као пулмологу. Родитељи деце које је излечио се куну у њега. Извини Табе, али лош коментар нисам чуо. Што не значи да га нема, већ је, вероватно у мањини. У почетку сам волео и да га слушам, свиђа ми се сигурност са којом се изражава, а онда је отишао у крајност. Мислим, ванземаљци, и шта све не. Шарлатанство. Да ли је и даље добар као доктор, верујем да јесте, али његови наступи на тв-у су, морам рећи, будалаштине. Али, то је оно што пролази код просечног српског гледаоца телевизије...
Ni o kakvim ljudima gusterima ne pise u knjizi.Ljudi gusteri nisu glupost?
Okej.
Zasto ja da probam?Ti mu zavidis,ne ja.Pa unovci. Probaj. Evo, pun jućub ljudi koji pricaju gluposti i zaradjuju.
Веома једноставно. Чачне у осињак и ето белаја.Kako neko moze prvo da bude strucnjak,a onda da ne bude?
У дилеми сам... Да л’ даDa, znam da je od Hepija svojevremeno, za emisiju od sat i po, dobio 8000 evra (informacija iz prve ruke, drugar mi je tada radio u Hepiju i rekao taj podatak).
A o zaradi na internetu, znam odlicno jer je to deo moje struke, i bas sam u toku.
Ni o kakvim ljudima gusterima ne pise u knjizi.
Znaci,nisi citao.
Zasto ja da probam?Ti mu zavidis,ne ja.![]()
Не може се ништа против теоретичара завера и псеудонаучника.Народ их воли и верује им.Prica na tv-u i jućubu.
Ne zavidim apsolutno nikom, jer imam sve sto zelim (a i vise od toga).
Sazaljevao sam ranije jadan narod sto pada na te gluposti, ali vise ne.
Sam pada - sam se ubija.
Svako je za sebe odgovoran.
Izbjrgao si opet odgovor na pitanje..da li si citao knjige dr Nestorovica?Prica na tv-u i jućubu.
Ne zavidim apsolutno nikom, jer imam sve sto zelim (a i vise od toga).
Sazaljevao sam ranije jadan narod sto pada na te gluposti, ali vise ne.
Sam pada - sam se ubija.
Svako je za sebe odgovoran.
Јбт ал си ти старомодна... Човјек се бави савременом науком, неће ваљда читати књиге?!Izbjrgao si opet odgovor na pitanje..da li si citao knjige dr Nestorovica?