Доктор Несторовић, теоретичар завере или весник истине?

Sto je tab bolji od limuna? 😀
Ovde je sve "rekla-kazala",niko od nas ne dostavlja dokaze.
Nije iz moje familije,ali to ne znaci nista.
Cula sam za pozitivna iskustva.
Mozes da mi vjerujes,a i ne moras.Isto kao i ja tebi.
da, ali ti na osnovu podataka koje nemas navlacis druge .. to je opasno.

ljudi nekad treba da vode racuna sta pricaju jer neko to cita i posle moze da poveruje tim recima.
reci - nisam ja nikog ubedjivala je netacna jer ti ovde i samnom vec par dana vodis polemikju i ubedjujes se kako je on super.

ljudi nekad treba da vodse racuna sta pricaju jer neko to cita i posle moze da poveruje tim recima.
Izvini,kakvih podataka koje nemam?
Kako nemam kad sam cula da su ljudi imali pozitivna iskustva?
To je isto kao i ti sti si cuo da nisu.
I kakve veze ima da li su mi ti ljudi familija.Moze i familija da slaze,ako zeli.

Treci put pitam,a niko da mi odgovori...Kakve to silne pare zaradjuje Nestorovic i kako?
Placaju mu gostovanja u emisijama?

Sto za gostovanja u emisijama (honorari idu po nekoliko hiljada evra na sat), sto od 'klikova' i 'pregleda' i 'reach-a' po internrtu (tu si cifre, u njegovom slucaju, gde jutjub pregledi idu i preko pola miliona) isto po nekoliko hiljada evra mesecno stalnog pasivnog prihoda.

Plus, procenat po svakoj prodatoj knjizi raznih teoreticara zavera kojo ga citiraju i pozivaju se na njega.

I kakve veze ima da li su mi ti ljudi familija.Moze i familija da slaze,ako zeli.
ti si "cula"
ja imam primere od bliskih ljudi sa kojima sam skoro svakodnevno u kontaktu i u cije misljenje imam poverenje..to je bitna razlika.

Poredjenje ti nije bas adekvatno.
Ako je neko strucnjak,dokazani,radio npr.pedeset godina i bio strucan.
Kako on odjednom moze da postane nestrucan,pod uslovom da je i dalje psihofizicki zdrav?

Tako sto odluci da se ne bavi strukom nego pricanjem gluposti, jer se na pricanje gluposti danas zaradjuju mnogo vece pare na mnogo laksi nacin nego ozbiljnim bavljenjem strukom.

Pogotovo ako te gluposti su suprotne zvanicnom stavu struke.

Hoces bolje poredjenje? Evo primer:

"-Bio je odlican vozac, najbolji u firmi, ne znam sta mu bi pa je terao 130 na sat ibarskom magistralom pa pobi silne ljude."

ljudi nekad treba da vode racuna sta pricaju jer neko to cita i posle moze da poveruje tim recima.
reci - nisam ja nikog ubedjivala je netacna jer ti ovde i samnom vec par dana vodis polemikju i ubedjujes se kako je on super.
Ne,ne ubjedjujem ja nikog nista.
Meni je on ok po svemu sto sam vidjela,cula i procitala od njegovih knjiga.
Licno ne poznajem njega,kao sto ne poznajem nijednu javnu licnost.
I nije ovde bitan on kao osoba,nego ono sto on prica.A slazem se sa onim sto prica.Toliko.

Sto za gostovanja u emisijama (honorari idu po nekoliko hiljada evra na sat), sto od 'klikova' i 'pregleda' i 'reach-a' po internrtu (tu si cifre, u njegovom slucaju, gde jutjub pregledi idu i preko pola miliona) isto po nekoliko hiljada evra mesecno stalnog pasivnog prihoda.

Plus, procenat po svakoj prodatoj knjizi raznih teoreticara zavera kojo ga citiraju i pozivaju se na njega.
Hiljade evra za gostovanja?
Mislim da malo pretjerujes.
Ali i ako mu toliko placaju,znaci da ima onih koji zele da ga cuju.

ti si "cula"
ja imam primere od bliskih ljudi sa kojima sam skoro svakodnevno u kontaktu i u cije misljenje imam poverenje..to je bitna razlika.
O,ali si dosadan.🙂
Tvoji bliski ljudi meni nisu bliski i isto mi znaci njihovo misljenje,kao tebi "mojih ljudi".🙂
I ja vjerujem ovim drugim.A nije bas da svakome vjerujem.

И ја сам чуо позитивне коментаре о њему као пулмологу. Родитељи деце које је излечио се куну у њега. Извини Табе, али лош коментар нисам чуо. Што не значи да га нема, већ је, вероватно у мањини. У почетку сам волео и да га слушам, свиђа ми се сигурност са којом се изражава, а онда је отишао у крајност. Мислим, ванземаљци, и шта све не. Шарлатанство. Да ли је и даље добар као доктор, верујем да јесте, али његови наступи на тв-у су, морам рећи, будалаштине. Али, то је оно што пролази код просечног српског гледаоца телевизије...

Tako sto odluci da se ne bavi strukom nego pricanjem gluposti, jer se na pricanje gluposti danas zaradjuju mnogo vece pare na mnogo laksi nacin nego ozbiljnim bavljenjem strukom.

Pogotovo ako te gluposti su suprotne zvanicnom stavu struke.

Hoces bolje poredjenje? Evo primer:

"-Bio je odlican vozac, najbolji u firmi, ne znam sta mu bi pa je terao 130 na sat ibarskom magistralom pa pobi silne ljude."
To sto ti mislis da je nesto "glupost",to je relativno.
Da li si procitao koju njegovu knjigu?
Ja jesam i ne mislim da su bas gluposti.
Na tv-u ga ne pratim.

Hiljade evra za gostovanja?
Mislim da malo pretjerujes.
Ali i ako mu toliko placaju,znaci da ima onih koji zele da ga cuju.

Da, znam da je od Hepija svojevremeno, za emisiju od sat i po, dobio 8000 evra (informacija iz prve ruke, drugar mi je tada radio u Hepiju i rekao taj podatak).

A o zaradi na internetu, znam odlicno jer je to deo moje struke, i bas sam u toku.

Da, znam da je od Hepija svojevremeno, za emisiju od sat i po, dobio 8000 evra (informacija iz prve ruke, drugar mi je tada radio u Hepiju i rekao taj podatak).

A o zaradi na internetu, znam odlicno jer je to deo moje struke, i bas sam u toku.
Onda da svi pocnemo da pricamo gluposti i tako zaradjujemo?😀
Sta nas sprecava?

И ја сам чуо позитивне коментаре о њему као пулмологу. Родитељи деце које је излечио се куну у њега. Извини Табе, али лош коментар нисам чуо. Што не значи да га нема, већ је, вероватно у мањини. У почетку сам волео и да га слушам, свиђа ми се сигурност са којом се изражава, а онда је отишао у крајност. Мислим, ванземаљци, и шта све не. Шарлатанство. Да ли је и даље добар као доктор, верујем да јесте, али његови наступи на тв-у су, морам рећи, будалаштине. Али, то је оно што пролази код просечног српског гледаоца телевизије...
Možda grešim ali imam utisak da je skroz opušten da alkohol govori iz njega.

У дилеми сам... Да л’ да :dash: или да:hahaha:...

Ni o kakvim ljudima gusterima ne pise u knjizi.
Znaci,nisi citao.

Prica na tv-u i jućubu.
Zasto ja da probam?Ti mu zavidis,ne ja.😂

Ne zavidim apsolutno nikom, jer imam sve sto zelim (a i vise od toga).

Sazaljevao sam ranije jadan narod sto pada na te gluposti, ali vise ne.
Sam pada - sam se ubija.
Svako je za sebe odgovoran.

Prica na tv-u i jućubu.

Sam pada - sam se ubija.
Не може се ништа против теоретичара завера и псеудонаучника.Народ их воли и верује им.

Сада се ствара један глобални фолклор.Некада су људи веровали у разна митска бића и догађаје, и то је било потиснуто у 20 веку до омасовљења интернета.Сада се то враћа у новој дигиталној форми.

Очигледно је да просечан појединац има потребу да верује у неке натприродне појаве.

Prica na tv-u i jućubu.

Sam pada - sam se ubija.
Izbjrgao si opet odgovor na pitanje..da li si citao knjige dr Nestorovica?

Back