Доктор Несторовић, теоретичар завере или весник истине?

Izbjrgao si opet odgovor na pitanje..da li si citao knjige dr Nestorovica?

Naravno da nisam. To je kao kada bih citao knjige Sanje Marinkovic 😂

Da li ti mislis da posle Dostojevskog, Tolkina, Sandersona i drugih velikana covek treba da truje svoj um likom koji prica o ljudima gusterima?

Retoricko pitanje

Kako neko moze prvo da bude strucnjak,a onda da ne bude?
Стручњак по дефиницији значи човек чија је стручност строго ограничена на једну једину област.Основна школа је најопштији вид образовања, средња школа је већ знатно ужи вид образовања(сем опште гимназије), факултет је већ озбиљна специјализација, а код лекара по правилу иде још додатна специјализација и често субспецијализација.

Несторовић је био и остао стручњак за своју област, али углавном прича по јутујубу и телевизији оне ствари за које није стручан.

Стручњак по дефиницији значи човек чија је стручност строго ограничена на једну једину област.Основна школа је најопштији вид образовања, средња школа је већ знатно ужи вид образовања(сем опште гимназије), факултет је већ озбиљна специјализација, а код лекара по правилу иде још додатна специјализација и често субспецијализација.

Несторовић је био и остао стручњак за своју област, али углавном прича по јутујубу и телевизији оне ствари за које није стручан.
Е ово већ звучи као разумна, неострашћена критика, иначе јако ријетка па самим тим и вриједнија. :ok:

Naravno da nisam. To je kao kada bih citao knjige Sanje Marinkovic 😂

Da li ti mislis da posle Dostojevskog, Tolkina, Sandersona i drugih velikana covek treba da truje svoj um likom koji prica o ljudima gusterima?

Retoricko pitanje
Eto,opet pominjes ljude gustere koji se ama bas nigdje ne pominju u Nestorovicevim knjigama.
Znaci,da si pun predrasuda.A oni koji sebe nazivaju naucnim radnicima, to ne bi smjeli biti,zar ne?
Komentarises covjeka i njegov rad,a da nista od njega nisi procitao.I sad treba da bude relevantno tvoje misljenje?
I kakve veze sa svim ovim ima Dostojevski?

Е ово већ звучи као разумна, неострашћена критика, иначе јако ријетка па самим тим и вриједнија. :ok:
Ја знам неке паметне, нормалне и сређене људе који верују у виле, караконџуле, и слична митска бића.

Eto,opet pominjes ljude gustere koji se ama bas nigdje ne pominju u Nestorovicevim knjigama.
Znaci,da si pun predrasuda.A oni koji sebe nazivaju naucnim radnicima, to ne bi smjeli biti,zar ne?
Komentarises covjeka i njegov rad,a da nista od njega nisi procitao.I sad treba da bude relevantno tvoje misljenje?
I kakve veze sa svim ovim ima Dostojevski?

Jako pazljivo biram sta citam i slusam.

Coveka koji prica kako veruje da svetom vladaju ljudi gusteri, ne bih čitao ni u ludilu. Dovoljna je jedna takva izjava da mu srusi kredibilitet u potpunosti.

To nije predrasuda nego zdrav odnos prema sopstvenom umu.

Jako pazljivo biram sta citam i slusam.

Coveka koji prica kako veruje da svetom vladaju ljudi gusteri, ne bih čitao ni u ludilu. Dovoljna je jedna takva izjava da mu srusi kredibilitet u potpunosti.

To nije predrasuda nego zdrav odnos
Ali ono sto ne citas i ne gledas ne mozes ni da komentarises.
Ja sam npr.procitala knjigu od Nestorovica i to komentarisem.
U knjizi nema nista o gusterima,ali ima o mnogim drugim stvarima o kojim vrijedi razmisljati i nisu nimalo glupe.
Cak i o tim gusterima bih procitala,iako ne vjerujem u to.
Ali on ne pise o gusterima,nego o mnogo bitnijim stvarima...ta tema vjerivatno sluzi da se on diskredituje.

Ali ono sto ne citas i ne gledas ne mozes ni da komentarises.
Ja sam npr.procitala knjigu od Nestorovica i to komentarisem.
U knjizi nema nista o gusterima,ali ima o mnogim drugim stvarima o kojim vrijedi razmisljati i nisu nimalo glupe.
Cak i o tim gusterima bih procitala,iako ne vjerujem u to.
Ali on ne pise o gusterima,nego o mnogo bitnijim stvarima...ta tema vjerivatno sluzi da se on diskredituje.

Ovo nije tema o jednoj njegovoj knjizi nego o njemu.

da, ali ti na osnovu podataka koje nemas navlacis druge .. to je opasno.

ljudi nekad treba da vode racuna sta pricaju jer neko to cita i posle moze da poveruje tim recima.
reci - nisam ja nikog ubedjivala je netacna jer ti ovde i samnom vec par dana vodis polemikju i ubedjujes se kako je on super.
Ma daj... :mrgreen:
I Limunada može da kaže da je mogao nekom da pomogne a ti si ga odvratio.
Ne ide tako.

Malo po malo dolazimo do vakcina a to je zabranjena tema.

A htela sam baš o vakcinama i korini.Svaku vrstu zabave mi pokvariš :zag::heart:

Dr.Nestorović ...reći ću samo da bi bilo dobro da je u vreme onog ludila sa koronom bilo više takvih lekara, ljudi uopšteno.
Možda upravo njemu može da se zahvali što strah i panika nisu napravili još više štete.
Od mene je pametniji milion posto, dakle...ko sam ja da mu sudim.

Nego, što je diskusija o koroni i svemu oko nje zabranjena? :think:
Sve više je dokaza da Nestor nije bio daleko od istine, a ni teoretičari zavere.
I pogršno je smatrati da ljudi koji su protiv navodne vakcinacije spadaju u ljude koji su protiv svih blagodeti vakcine kao jednog od najboljeg izuma nauke ( meicine ).Mislim da to ne sme da se stavlja u istu ravan sa svom onom globalnom šaradom oko kovida.

Sad može i ban. :)

A htela sam baš o vakcinama i korini.Svaku vrstu zabave mi pokvariš :zag::heart:
:)
Dr.Nestorović ...reći ću samo da bi bilo dobro da je u vreme onog ludila sa koronom bilo više takvih lekara, ljudi uopšteno.
Možda upravo njemu može da se zahvali što strah i panika nisu napravili još više štete.
Od mene je pametniji milion posto, dakle...ko sam ja da mu sudim.
:tick:
Nego, što je diskusija o koroni i svemu oko nje zabranjena? :think:
Sve više je dokaza da Nestor nije bio daleko od istine, a ni teoretičari zavere.
I pogršno je smatrati da ljudi koji su protiv navodne vakcinacije spadaju u ljude koji su protiv svih blagodeti vakcine kao jednog od najboljeg izuma nauke ( meicine ).Mislim da to ne sme da se stavlja u istu ravan sa svom onom globalnom šaradom oko kovida.
:tick:
Sad može i ban. :)
:)

Retoricko pitanje

Ух, данас би Достојевски био проглашен за највећег теоретичара завере :mrgreen:

Back