yurion
Zainteresovan član
- Poruka
- 104
ne obraćaj pažnju, kažu da je opasan
Aaa, pa nisam to je rekao njemu nego NJEMU. A isto kazu i za mene a ja im opet ne verujem... Uzmem lekic svako jutro i sve u redu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mislis na kita kao pi*ku ribu, ili na kita kao kita
eh nemam olovku da ti crtam....ja biti zensko koje voleti musko...kita=fin izraz za muski polni organ (ovde prisutan u 99.999% slucajeva u 22+ izdanju
)......Samouka, nas narod nije blesav. Ima neke mnooogo pametne poslovice. Kaze se "posle jebanja nema kajanja". Znaci Madonna se NE KAJE!![]()
eh nemam olovku da ti crtam....ja biti zensko koje voleti musko...kita=fin izraz za muski polni organ (ovde prisutan u 99.999% slucajeva u 22+
oces da kazes da se drzis internet kita?a ne pravih kita
eh nemam olovku da ti crtam....ja biti zensko koje voleti musko...kita=fin izraz za muski polni organ (ovde prisutan u 99.999% slucajeva u 22+
oces da kazes da se drzis internet kita?a ne pravih kita
pa naivna sam i verujem im....
![]()
znaci u ovoj situaciji bi se drzala kite obzira bez sto je tu jos jedna pi*ka?pa naivna sam i verujem im....
![]()
Moramo da napravimo rekonstrukciju celog slucaja.

Moramo da napravimo rekonstrukciju celog slucaja.
Omami dragog i probaj!![]()
Nemoguce!! Evo npr on meni da uleti gently u sred noci, nema shanse da i dalje spavam, na koju foru bre? Mora da ima mnogo mali, chim nije osetio da je u tebi.

znachi trazi se sa malim i jedna glumica sa velikom....???![]()
jes' pa da delim celiju sa madonom!

...ali ja se udajem.
EVO TI GA KANDIDAT ovaj sa nikom u vise slova A bag of smashed assholes OCE DA TI SE NABACI KAKO IMA VELIKU KITU
znaci u ovoj situaciji bi se drzala kite obzira bez sto je tu jos jedna pi*ka?
ispravka A bag of smashed assholes je zensko.