lavina
Domaćin
- Poruka
- 4.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Situacija je sledeća: moj dragi zaspao, kao i uvek, na leđima, a meni se nešto sexalo. Uočila sam da se i njemu sexa, znate već po čemu...
Ja sam uradilo ono što mi je bilo potrebno u datom trenutku i oboje smo svršili. On u snu, ja na javi.
Sutradan mi je ispričao kako je sanjao da se krešemo. Kad sam mu ispričala šta je bilo, nije mogao da poveruje.
Da li sam ga sexualno zloupotrebila?![]()
Pazi ovo nisam videla, wow pa ja imam kitu..i to veliku!!

18. godina. stvarno? misim..jel moguce?Booooze!!!?!?? Pa koliko ti imas godina??? Bar svako trece jutro je tako i to prosecnom muskarcu. Ako je osetljiviji i cesce...

18. godina. stvarno? misim..jel moguce?![]()

pa ako se ne dize u toku sna,to nije normalno
Mos mislit kakav je tok sna.
Btw ja znam da mi se dize kad sam budan, a takne li mi ga ko dok spavam glavu cu mu otkinut.

ja mislim da je ona ustvari sanjala da su se jebbali. sto je babi molo to joj se i snilo HEHEHEE

Situacija je sledeća: moj dragi zaspao, kao i uvek, na leđima, a meni se nešto sexalo. Uočila sam da se i njemu sexa, znate već po čemu...
Ja sam uradilo ono što mi je bilo potrebno u datom trenutku i oboje smo svršili. On u snu, ja na javi.
Sutradan mi je ispričao kako je sanjao da se krešemo. Kad sam mu ispričala šta je bilo, nije mogao da poveruje.

ma laze bre...nije teo namerno da se pomeri...da si probala da mu gurnces prst u...analni otvor da vis kako bi ripio...ko damjanov zelenko...
i jesi...za kaznu blowjob za budjenje...![]()

vala skochio bi ko oparen hahahahahhaha salio sam se, jedino je ona normalna zenska na temi (i mace moje sa siskicama) kolko vidim, i gazdarica. Ne zelim da se banuje i ne mislim da je vulgarna. Nema razloga da mi brises poruke :+

eto,madona,svaka ti chast,sad cemo svi mi u zatvor zbog tebe
i? sta cemo sada?ovako mladi po zatvorima?

Što za kaznui jesi...za kaznu blowjob za budjenje...![]()

bićemo hrabri i jaki krstaši, izdržaćemo sve muke...
tako nam i treba kad ne biramo društvo![]()

a ko ce sada kome da bude "drugarica"
mislim u zatvoru...

ili pravicni.