DOK JE ON SPAVAO...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Situacija je sledeća: moj dragi zaspao, kao i uvek, na leđima, a meni se nešto sexalo. Uočila sam da se i njemu sexa, znate već po čemu...
Ja sam uradilo ono što mi je bilo potrebno u datom trenutku i oboje smo svršili. On u snu, ja na javi.
Sutradan mi je ispričao kako je sanjao da se krešemo. Kad sam mu ispričala šta je bilo, nije mogao da poveruje.
Da li sam ga sexualno zloupotrebila? :confused:

Ja sada spavam..pa ako je nekoj palo na pamet..da zna,moze slobodno8)

e sad ako se digne kroz san... sto ne kazem da nije slucaj, onda neka stoji kao neki prelijepi ornamenat i necu da mi ga iko spusta; Gore na lovcenu njegos spava, pa sto, spusti li mu ga ko taj je kreten?

Poslednja izmena:
Situacija je sledeća: moj dragi zaspao, kao i uvek, na leđima, a meni se nešto sexalo. Uočila sam da se i njemu sexa, znate već po čemu...
Ja sam uradilo ono što mi je bilo potrebno u datom trenutku i oboje smo svršili. On u snu, ja na javi.
Sutradan mi je ispričao kako je sanjao da se krešemo. Kad sam mu ispričala šta je bilo, nije mogao da poveruje.

ma laze bre...nije teo namerno da se pomeri...da si probala da mu gurnces prst u...analni otvor da vis kako bi ripio...ko damjanov zelenko...

i jesi...za kaznu blowjob za budjenje...:mrgreen:

salio sam se, jedino je ona normalna zenska na temi (i mace moje sa siskicama) kolko vidim, i gazdarica. Ne zelim da se banuje i ne mislim da je vulgarna. Nema razloga da mi brises poruke :+

salio sam se, jedino je ona normalna zenska na temi (i mace moje sa siskicama) kolko vidim, i gazdarica. Ne zelim da se banuje i ne mislim da je vulgarna. Nema razloga da mi brises poruke :+

___Mislio sam (mace)"moje" u smislu "neko ko moze da mi bude sagovornik a ima sise" "meni da bude sagovornik".

Poslednja izmena:

SituLacija je još sledećija: sex sa nekim ko ne da pristanak predstavlja krivično delo silovanja! :thumbdown:
Neprijavljivanje krivičnog dela je takodje krivično delo. Od svih moderatora i od svih forumaša koji su pisali na ovoj temi napravila si saučesnike. :tajna:
Ova krivična dela tužilac mora da goni po službenoj dužnosti.
Pošto nije lud, tužilac to naravno neće uraditi. Medjutim (pošto nije lud), jednog će dana taj tužilac da krene u politiku i da se kandiduje na izborima. Njegovi protivnici će tad da iskopaju ovu temu, da ga isprozivaju što nije radio svoj posao i uništiće mu karijeru.
Sad pitanje za tebe: Razumem što si s.j.e.bala svog čoveka na spavanju, ali što bre s.j.eba budućnost ovog drugog, ni krivog ni dužnog?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back