Sara_
Ističe se
- Poruka
 - 2.348

Upravu si ria, poslati pp.. da ne bi tupili previse i pretvorili temu u chat o ishrani.
Da se vratimo na Dogose, Sara je postala netrpeljiva prema velikim psima, bez obzira da li je muzjak ili zenka. Male kuce obozava, skakuce kad ih sretne, voli i mace ali kada je u blizini veceg psa laje, pokazuje zube, skace na zadnje noge.
 Jako je cudno jer nije se desavalo do nedavno. Obicno bi ih njuskala, i u retkom slucaju da joj nisu interesantni krenula bi dalje, inace uvek je bila raspolozena da se igra sa velikim psima cak i kada laju. Brine me ta promena u njenom ponasanju.. da li neko zna kako i zasto dodje do toga?

Da se vratimo na Dogose, Sara je postala netrpeljiva prema velikim psima, bez obzira da li je muzjak ili zenka. Male kuce obozava, skakuce kad ih sretne, voli i mace ali kada je u blizini veceg psa laje, pokazuje zube, skace na zadnje noge.

Sara ima crne flekice, najvise sa strane i na stomaku. Slikacu je i postavicu sliku da je vidis. 

No, sada u svakom slucaju ima sve sto joj je potrebno. 
Pravo da vam kazem to za pigmentaciju nemam pojma prvi pit cujem da to moze da ima veze sa karakterom,mislim da je glupost.A bas mi je zao sto ne moze da ima stence nego mi smo zato tu jer vidis mi smo Pabla rezervisali za muza nadam se da ce biti primeran otac!!!Saro bas mi je zao sto nam nisi blize da se druzimo organizovacemo nesto kad ja budem isla za Cacak! 
i Saro ti bas imas mirno budjenje ova moja skace po meni i dere se kao lujka da je izvedem dok jos malo poraste mislim da ce poceti i komsije da dolaze da je vode napolje koliko je dosadna a ja koma spavam kao top!