Dodju vanzemaljci i sta?

Lazar, Miloš, Zoran i Milenko sade luk u bašti i aktivna im je samo leva strana mozga...
sta ima veze ako neko sadi luk, oni su to mogli samo da rade, pored velikih dela i svog zanimanja, jel ti to pogrdno i ironicno govoris o njima, ne mogu da verujem:(
mozda ne znas ni na koga sam mislio, nije ovo mesto vredno da se prica o njima, ali sam mislio da neki imaju vise razumevanja i drugih osobina ... mozda nije tako ...
nadam se da ce moderator izbrisati sve ove postove ne vezane za temu

Poslednja izmena:
A kako vidim ti si toliko pametan da si ih video:klap::klap: gde su dokazi cinjenice, nadji dokaz za jednu stvar da nije tacna sto sam ja napiso, oces da napisem da sam vidovit dali bi mi verovao???
Pa ne vidiš dobro,i upravo je to problem.
Pametne su skripte do kojih sam došao.A ja nisam dovoljno pametan da lupam bilo šta.
Dokaz ti mogu dati.Jedna osoba koja ima natprirodne moći,a živi u inostranstvu i koja dobija te informacije.
Možeš da se uveriš svojim očima i u jedno i u drugi,naravno ako se ne bojiš.
Dali možeš ti bolje znati o vanzemaljcima nego vanzemaljci o samoj sebi?

Poslednja izmena:
Trenutno se puno deshava sa zemljom i nauchnici kazzu nije ljudski faktor. Zemljotresi, poplave, otopljenja.
Naravno.To kažu Američki naučnici pod pritiskom privrednika koji će radije uništiti planetu nego da se odreknu profita koja njihova prljava privreda stvara.
Tvrditi da nije ljudski faktor svega što se dešava kao da tvrdiš kako od ugljendioksida ne možeš da se ugušiš ako zapališ vatru u svojoj sobi,pošto nisi odgovoran što si zapalio vatru,a još manje što ta vatra ispušta dim.

Mislim da ima svemiraca oni bi mogli tu da pomognu.
A zašto bi oni nama pomogli.Da dalje uništavamo planetu?
Ne verujem da su oni tako naivni i glupavi.

Predpostavimo sledecu situaciji, da jedan svemirski brod sa nekoliko viskokih, plavokosih humanoidnih vanzemaljaca, svetlecih ociju, sleti na sam severni pol i tamo sagrade grad i u njega prime sve one ljude za koje misle da su dovoljno sazreli za takvo nesto.

Dodju istrazivaci i ugledaju neku vrstu polja koja ne dozvoljava da bilo koja materija ili talas prodre unutra. Sta bi ostali ljudi radili, kako bi se ponasali u tom slucaju da znaju za postojanje vanzemaljsih entiteta slicnih njima? Da li bi doslo do promena na globalnom nivou samim saznanjem bez bilo kakvog mesanja novih posetioca?

Pretpostavka je upravo to, obična pretpostavka. Eto, ja sam srednje visine i baš sam debeo, oči mi sijaju samo kad muvam neku dobru tetu ;), a kad se nešto gradi za mene su rezervisani grubi fizički poslovi, jer ništa drugo ne umem da radim, i nisam društven, ne primam ljude (osim dobrih teta, naravno, kad dovoljno sazru :zper:, a i njih retko, moglo bi češće :rumenka:), dakle elijen sam koji odudara od uvreženih mišljenja o nama. Ljudi znaju za mene i ponašaju se uobičajeno, robuju predrasudama sličnim ovoj pretpostavki, i ništa im ne mogu, ne vredi da ih razuveravam. Tu i tamo objasnim zrelim tetama da nije strašno kad materija prodre unutra, pokažem im kako smo i pored svega kompatibilni, i vidim da im nova saznanja prijaju. Međutim nekih značajnijih promena nema, upravo zbog toga što nemam mogućnosti da delujem globalno, toliko je moćnih teta, a ja ograničenog dometa. :aha: :rumenka:

Pogledajte prilog 76342
Potrudicu se da do te knjige dodjem...
Zakljucak si donio sam po procitanoj knjizi ili je pisac rekao sto ce biti?
Ili oboje...I ja sam slicnog misljenja...Sve da se na bolje promijeni a posebno ljudi jer sami u kosmosu nijesmo...A kako bi sve izgledalo izgledi su da ja i ti Blajbinger to u nasem vremenu necemo dozivjeti...Voljela bih da hocemo...

Preporucicu ti jos jednu vrlo finu knjigu koja ima na srpskom jeziku, a odnosi se na ovu problematiku...

Zove se LEVA RUKA TAME od Ursule Leving.

E, ako je to pisalo u Kuriru, to onda mora da je isitina. :hahaha: :hahaha:
Mislim da živimo u eri gde lako možemo svaku manipulativnu informaciju proveriti dali je istinita.
Stoga ne valja doneti preduhitrene zaključke.
Ako neko može da objasni kako na nebu sa Meseca ne postoje zvezde.
Zašto zastava na Mesecu leprša iako nema atmosfere.
I zašto prilikom sletanja od izduvnog mlaza snažnog raketnog motora ispod modula nema ni najmanjeg kratera.Itd,itd.

Mnogo više o prevari tog veka imamo na sajtu:
http://www.apfn.org/apfn/moon.htm

Poslednja izmena:
Mislim da živimo u eri gde lako možemo svaku manipulativnu informaciju proveriti dali je istinita.
Stoga ne valja doneti preduhitrene zaključke.
Ako neko može da objasni kako na nebu sa Meseca ne postoje zvezde.
Zašto zastava na Mesecu leprša iako nema atmosfere.
I zašto prilikom sletanja od izduvnog mlaza snažnog raketnog motora ispod modula nema ni najmanjeg kratera.Itd,itd.

Mnogo više o prevari tog veka imamo na sajtu:
http://www.apfn.org/apfn/moon.htm

:worth:

E, ako je to pisalo u Kuriru, to onda mora da je isitina.

Slazem se da novinari dosta lazu,ali su pisali o fotografijama i njihovom navodnom "putovanju" na mesec i da je u sustini bila cista laz. Zahvaljujuci kolegi Pirox-u pogledaj njegov link pa ces videti dosta toga :)

Pa ne vidiš dobro,i upravo je to problem.
Pametne su skripte do kojih sam došao.A ja nisam dovoljno pametan da lupam bilo šta.
Kakva skripta?
Dokaz ti mogu dati.Jedna osoba koja ima natprirodne moći,a živi u inostranstvu i koja dobija te informacije.
Koja osoba?
Možeš da se uveriš svojim očima i u jedno i u drugi,naravno ako se ne bojiš.

Da li si se ti uverio?
Dali možeš ti bolje znati o vanzemaljcima nego vanzemaljci o samoj sebi?
Znaci ta osoba je vanzemaljac?

Ako si ozbiljan,lepo dođeš kod mene,pa idemo zajedno u Nemačku kod njega,pošto planiram uskoro da idem na taj put.Ali spremi pare za avion,pošto idemo avionom.
Pa ćeš videti koja je osoba i kakva skripta.
Zainteresovan ali ne na slepo. Reci mi nesto vise o tome, necu za dzabe( a nije dazbe u eurima ) u Germaniju.

Dali neko mora biti vanzemaljac da bi komunicirao sa njima?
Tako sam shvatio iz tvog posta. Ne mora...

Zainteresovan ali ne na slepo. Reci mi nesto vise o tome, necu za dzabe( a nije dazbe u eurima ) u Germaniju.
Nema tu džabe kada ćeš dobiti odgovor na svoje pitanje.I ne nudim ti nikakav copy/paste materijal nepoznatog autora već lično čoveka da se uveriš svojim očima.
A nema šta ja da kažem,pošto to nije dokaz.Ako hoćeš da veruješ u ono što ta skripta piše i šta ću ja da kažem,prvo moraš da se uveriš da je to sve istina.
A takođe sam mislio da ti je istina važnija od para.Znaš da ne može i jare i pare.

Poslednja izmena:
A takođe sam mislio da ti je istina važnija od para.
Jeste ali sta ako imam onoliko koliko je dovoljno za leba i jos ponesto( ekonomicno).

Nema tu džabe kada ćeš dobiti odgovor na svoje pitanje.I ne nudim ti nikakav copy/paste materijal nepoznatog autora već lično čoveka da se uveriš svojim očima.
Pa reci nesto vise, o cemu taj covek govori? Moze da komunicira sa vanzemaljcima? Kojom vrstom? Na koji nacin cemo dobiti dokaz?

Jeste ali sta ako imam onoliko koliko je dovoljno za leba i jos ponesto( ekonomicno).
Ondak ti ostaje samo da veruješ ili da ne veruješ,i da ne budeš siguran šta je istina.

Pa reci nesto vise, o cemu taj covek govori? Moze da komunicira sa vanzemaljcima? Kojom vrstom? Na koji nacin cemo dobiti dokaz?
Što sam trebao reći rekao sam u dosadašnjim postovima o njima.
A da držim posebno predavanje niti ima svrhu niti imam vremena.
Pogotovo što mnogi u to ne bi ni verovali ili bi se podsmevali nekim informacijama.

Ondak ti ostaje samo da veruješ ili da ne veruješ,i da ne budeš siguran šta je istina.
Onda ti idi i reci nam sta si video.

Što sam trebao reći rekao sam u dosadašnjim postovima o njima.
A da držim posebno predavanje niti ima svrhu niti imam vremena.
Pogotovo što mnogi u to ne bi ni verovali ili bi se podsmevali nekim informacijama
.
Reci meni onda na pp kad budes imao vremena.

Predpostavimo sledecu situaciji, da jedan svemirski brod sa nekoliko viskokih, plavokosih humanoidnih vanzemaljaca, svetlecih ociju, sleti na sam severni pol i tamo sagrade grad i u njega prime sve one ljude za koje misle da su dovoljno sazreli za takvo nesto.
Dodju istrazivaci i ugledaju neku vrstu polja koja ne dozvoljava da bilo koja materija ili talas prodre unutra. Sta bi ostali ljudi radili, kako bi se ponasali u tom slucaju da znaju za postojanje vanzemaljsih entiteta slicnih njima? Da li bi doslo do promena na globalnom nivou samim saznanjem bez bilo kakvog mesanja novih posetioca?
Bila bi fora i da neprime nikog. Mi ih samo gledamo spolja kako oni unutra piju viski i igraju poker.

sigurno vanzemaljci postavili
sta bi Lazar, Milos, Zoran, Milenko i mnogi drugi rekli na to i na neka pricanja
}
sta mislite da li vanezmaljci imaju letelice koje mogu da se krecu i do 7500km/h i ubrzavaju 2-3 puta brze od nasih najbrzih:think:

ne mogu, jel da oni imaju letelice koje su brze samo 2,3 puta od najbrzih na Zemlji oni nikad ne bi stigli do nas.............oni imaju letilice bazirane na anti-gravitacionoj tehnologiji koje se krecu i brze od brzine-svetlosti.

ne mogu, jel da oni imaju letelice koje su brze samo 2,3 puta od najbrzih na Zemlji oni nikad ne bi stigli do nas.............oni imaju letilice bazirane na anti-gravitacionoj tehnologiji koje se krecu i brze od brzine-svetlosti.
verovatno, a sta ako postoje neki koji su nam blizi, ili su mozda cak na zemlji ili u njoj ili u paralelnom svetu sa nama, sta li su onda oni radlili sto su ih lovacki avioni pratili, da li im je ta brzina bila maksimum ili su moglu ubrzati monogo vise pa cak i brzininom svetlosti i vise, zasto li je onaj nlo pao u slucaju rozvel ako vec imaju tu tehnologiju, i mozda ih je jos bilo koji su pali

zasto li je onaj nlo pao u slucaju rozvel ako vec imaju tu tehnologiju, i mozda ih je jos bilo koji su pali
Nikakav nlo nije pao,pošto njihove letelice funkcionišu iznad zakona fizike ovog univerzuma,što znači da nikako ne mogu pasti.
Taj pad je još jedna propaganda tadašnje Američke vlade da bi plašili ostatak sveta kako su u posedu vanzemaljske tehnologije koja naravno ne postoji.

a mnogi snimci i opazanja da nisu i to moza sve nlo-i ali napravljeni ljuskom rukom i poslati da se vide iz bilo kakvih razloga, ako ima i pravih da li ih ima 1.koji su galaksijama lili nesto manje vise daleko od nas, 2.onih koji obitavaju u istom prostoru sa nama - u paralelnom svetu, razlicitoj frekvenciji ili sta vec, ako vec imaju veoma razvijenu tehnologiju zasto su dopustili da ih vidimo da li su to zeleli, verovatno su mogli doci steltovani ako su zeleli da nesto saznaju i sl..., da li ima i ovih i pod 1 i pod 2 navedenih, zeleo bih da cujem piroxovo misljenje

Poslednja izmena:
a mnogi snimci i opazanja da nisu i to moza sve nlo-i ali napravljeni ljuskom rukom i poslati da se vide iz bilo kakvih razloga, ako ima i pravih da li ih ima 1.koji su galaksijama lili nesto manje vise daleko od nas, 2.onih koji obitavaju u istom prostoru sa nama - u paralelnom svetu, razlicitoj frekvenciji ili sta vec, ako vec imaju veoma razvijenu tehnologiju zasto su dopustili da ih vidimo da li su to zeleli, verovatno su mogli doci steltovani ako su zeleli da nesto saznaju i sl..., da li ima i ovih i pod 1 i pod 2 navedenih
Pod brojem 1 nije tačno.
Pod brojem 2 je tačno.Oni jesu iz paralelnog univerzuma.Njihova tehnologija je vrlo prosta ako može da se nazove tehnologijom pošto letelice funkcionišu isključivo po prirodnim zakonima njihovog univerzuma,i letelice su prosti kao da napraviš balon na topli vazduh.Inače u njihovom univerzumu nema potrebe da koriste letelice ili prevozno sredstvo.Koriste ih samo za posetu zemlji.
Mi ih viđamo samo kada moraju da izvrše neka fizička merenja.

Poslednja izmena:

Back