E moram da dodam i ovo, bar kad sam procitao naslov!
Ako vec " vanzemaljci" mogu da dodju do nas, postoji verovatnoca da zakone fizike mnogo bolje znaju od nas, vec ako mogu da putuju brzo kroz prostor i vreme, znaci postoji mogucnost kroz vreme, crvotocine i putovanja iz paralelnih svemira, sve ono sto imamo dokaza da postoji, da je moguce a li nemozemo da vidimi, jel, posto da bi neko dosao sa druge galaksije treba ovo da ima u "malom prstu"
Sta je pisac hteo da kaze, vrlo bitno je da smo na istom nivou kao majmuni i covek, (vanzemaljac i covek) e onda se otvara mogucnost da mi njih i nevidimo i ako su tu, to je isto razlika u poznavanja zakona fizike kad bi istom majmunu objasnio kvantnu mehaniku, znaci ako su oni kao ljudi prema majmunima, mi i necemo znati da su nas posetili kao sto majmuni neznaju kad ih kamera snima, nije covek lud da se popenje na drvo pored gomile simanzi i da im napravi pometnju ili da im predaje o teoriji relativiteta, e tako ce oni i nama
Vreme i prostor su u svemiru promenjivi, rastezu se, nastaju i nestaju, postoje i crvotocine o kojima je ajnstajn dokazao matematicki kao sto je i crnu rupu dokazao ali nije verovao da moze nesto tako u prirodi da postoji, dok je habl nije snimio (black hool), samim tim neminovno je da postoje prolazi kroz vreme i precice kroz prostor, takodje i paralelni svemiri ali se od njih neodbija svetlost da bi ih videli, takodje foton je cestica koja moze biti na dva ista mesta odjedom, postoje 2 cestice koje nastaju niodcega na svakom mestu u svemiri, ali se kao + i - spoje i ubrzo nestaju, tako su dokazli da postoji crna rupa, jedna nastala je bila usisana jer je imala gravitaciju druga ne, pa je nastalo zracenje iz crnih rupa, ekscelerator u evropi i sam proizvodi mini crne rupe ( samo se igrajte budale ) i vec su napravili labaratorisku anti materiju, a kako vidim pre par dana na rst su prikazali da je dokazanao postojanje cestice koja daje masu?? i to se hvale vodeci svetski naucnici da su dokazali, veme na satelitu i na zemlji netece isto, svaki dan je korekcija ili ne bi radile navigacije, sve ovo da vam pisem da bi vam objasnio koja je razlika majmun-covek i covek-vanzemaljac stim da bi neko putovao iz galaksije u drugu galaksiju mora biti veca razlika u koaficijentu inteligencije nego i covek majmun

........
TAKO DA NEMATE RAZLOGA ZA BRIGU, JER AKO ZNAJU DA DOPUTUJU MI IH NECEMO PRIMETITI

.......