Arkania
Poznat
- Poruka
- 9.069
Dodu vanzemaljci i mi im kazemo:,,Pozz ocete PIVE`` 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokazi nam...bili su-tu su i dalje...
video sam ih par puta ali pretezno u toplijim krajevima...
kod nas 2x i na vrelom kontinentu 4x...
imam samo jedan snimak snimljen budjavim telefonom pre 3 godine,
a ostalo nisam bio u mogucnosti da snimim
ali zato sada imam vrhunsku kameru od koje se ne odvajam
kad dodje to vreme,setite se da sam vam ovo napisao
Ne piju oni to...Dodu vanzemaljci i mi im kazemo:,,Pozz ocete PIVE``
Predpostavimo sledecu situaciji, da jedan svemirski brod sa nekoliko viskokih, plavokosih humanoidnih vanzemaljaca, svetlecih ociju, sleti na sam severni pol i tamo sagrade grad i u njega prime sve one ljude za koje misle da su dovoljno sazreli za takvo nesto.
Dodju istrazivaci i ugledaju neku vrstu polja koja ne dozvoljava da bilo koja materija ili talas prodre unutra. Sta bi ostali ljudi radili, kako bi se ponasali u tom slucaju da znaju za postojanje vanzemaljsih entiteta slicnih njima? Da li bi doslo do promena na globalnom nivou samim saznanjem bez bilo kakvog mesanja novih posetioca?
Upravo sam imao fantastican san. Sanjao sam da su vanzemaljci dosli. Ogroman trouglasti brod je preleteo iznad mene, i znao sam u snu da su dosli. Ljudi su se momentalno podelili. Neki su bili kontaktirani telepatski, a medju njima i ja. Nasao sam se na njihovoj letilici i komunicirao sa jednim od njih mislima.
Arione, brate po "kvrzici" kako su izgledali?Upravo sam imao fantastican san. Sanjao sam da su vanzemaljci dosli. Ogroman trouglasti brod je preleteo iznad mene, i znao sam u snu da su dosli. Ljudi su se momentalno podelili. Neki su bili kontaktirani telepatski, a medju njima i ja. Nasao sam se na njihovoj letilici i komunicirao sa jednim od njih mislima.
Arione, brate po "kvrzici" kako su izgledali?
I po telu bio dlakav? A visina,fizionomija, jel kao covek?Video sam samo jednog. Prekriven je kratkom belom dlakom. Ne mogu da opisem , jos uvek sam pod utiskom. Delovao mi je star i sedeo je u nekakvoj stolici.
I po telu bio dlakav? A visina,fizionomija, jel kao covek?
Imas sklonosti ka crtanju? Ako imas molim te nactaj ga i postavi to ovde. Kad sledeci put budes sanjao reci mu da dodju na Zemlju..kad i gde, dolazim..Pa kazem ti , imao je belo krzno. Licio mi je na mesavinu macke i orla sa kratkim kljunom, malo veci od coveka. Pitao sam odakle on ovde i pokazao mi je nekakvu holografsku traku. Samo je prevukao rukom preko nje i ona kao da se pokrenula. Kao slike planeta koje pice jedna za drugom u ogromnom nizu.
vrlo cudan san, nikada pre nisam sanjao ovako nesto, pravi film ******
Imas sklonosti ka crtanju? Ako imas molim te nactaj ga i postavi to ovde. Kad sledeci put budes sanjao reci mu da dodju na Zemlju..kad i gde, dolazim..
Nisi za NPIM. Molim napustite ovu sobu.ja sam jednom sanjala da su pobili 90% covecanstva i da sam jedna od retkih prezivelih koju su maznuli kao robinju
Samo bi da roka....drugi put sam sanjala da se rokamo sa njima, da su velicine barbi lutkice
Opterecena reptilima. Evo ja jos ni jednom nisam sannjao ni reptile ni ostale vanzemaljce. Ne pamtim kad sam poslednji put imao kosmar. Secam se jednom pre nego sto sam dosao na forum ,da sam sanjao vrlo realnan sam kao Arion i da je nekakva vojska, nisam im video lica, pobila sve. Zatim sam prespavao u sumi a onda trcao kroz nji sve dok nisam dosao do vojske koja se sprema na boj. Samo sam se prikljucio njoj cudeci se pesmi koju pevaju na nekom nepoznatom jeziku.treci put sam sanjala da mi je muz reptil i da su mi deca reptili i da su mi posle sveopste invazije
I jesi pristala?pondili da primim neku vakcinu ne bi li i ja postala reptil i spasli me
Ostavi mi Parkija, on je sad na planini i sadi paradajZe sad, te snove sam imala u period dok je parki bio redovan na forumu, kako je on nestao nestali su i moji glupi snovi, sta mislite da li je on u nekoj tamo 5-6 astralnoj ravni pokusao da mi urnise um?
ok, mogu da probam da nacrtam. Daj Boze da sanjam to opet ili jos bolje da se nastavi!
Video sam samo jednog. Prekriven je kratkom belom dlakom. Ne mogu da opisem , jos uvek sam pod utiskom. Delovao mi je star i sedeo je u nekakvoj stolici.
ebote pa ti si sanjao master yodu![]()
A gde je Parki?parki, velkam bek
Nisam pitao za usi, jel imao usi? Kosa jel bila duga ili po glavi isto kratka dlaka?Nisam, nije bio zelene boje.
A gde je Parki?
Nisam pitao za usi, jel imao usi?
Kosa jel bila duga ili po glavi isto kratka dlaka?
ne secam se usiju. kratka isto kao i po telu. moram da nacrtam.
e ovakav ali sa plavim svetlima odozdo
![]()