електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Овде на кеју све пуно, све ради, људи нормално седе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e nek vam je prijatno....
a sećaš se kad se tek počinjalo sa pričom o virusu, kad smo ovde komentarisali pa kako ste mi se smejale što sam napunila friz i nakupovala hrane pre svog onog stampeda po radnjama, sad kad bi se ponovo krenulo sa izolacijom ja bi crkla od gladi...imam kesu paradajza smrznutog i jedan paket džigerice i ič ništa više...to mu dođe onaj princip bila, videla, znam kako je, ok idemo dalje![]()
znam, razumela samНе пишем о себи, ја сам код куће.
И такође немам залихе.
ma naravno, pa šta da rade svi oni silni doktori i sestre koji su u direktnom kontaktu, niti su se svi razboleli niti su svi pomrli, ovo stvarno dođe kao rat, neko pogine neko preživi, lutrija
nema svrhe, ako se desi desilo se, gledaš da se oporaviš, nema drugeСваког дана сам у превозу, идем на плажу, седимо на сплаву на пићу, нико се више не плаши.
nema svrhe, ako se desi desilo se, gledaš da se oporaviš, nema druge
Јој, јесте, и ми смо купили тад уље, брашно, мало шећера и меса...отприлике за 2 недеље ако пригусти па морам и да месим хлеб.@mina e nek vam je prijatno....
a sećaš se kad se tek počinjalo sa pričom o virusu, kad smo ovde komentarisali pa kako ste mi se smejale što sam napunila friz i nakupovala hrane pre svog onog stampeda po radnjama, sad kad bi se ponovo krenulo sa izolacijom ja bi crkla od gladi...imam kesu paradajza smrznutog i jedan paket džigerice i ič ništa više...to mu dođe onaj princip bila, videla, znam kako je, ok idemo dalje![]()
Супер...кад прошетам мало и расположење ми се поправи.Da, do 21 h.
Kako si ti draga Mina?
![]()

Drago mi je, uživaj sa ukućanima.Супер...кад прошетам мало и расположење ми се поправи.
šta su sad smislili? treba li im se javiti ako neću da mi stopiraju ratu?Ko otplaćuje kredit, od ponedeljka se očekuje ponovno usvajanje moratorijumoma.
Hvala im, jednom mi je bilo dovoljno to iskustvo.
Da, obavezno.šta su sad smislili? treba li im se javiti ako neću da mi stopiraju ratu?
to bar nije teško, hvala makacDa, obavezno.
Banke još nisu zvanično dobile taj dokument, ali ih obavezno zovi u ponedeljak.

Како не можете, све кафане раде. Одеш у башту и једеш.