Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@mina e nek vam je prijatno....
a sećaš se kad se tek počinjalo sa pričom o virusu, kad smo ovde komentarisali pa kako ste mi se smejale što sam napunila friz i nakupovala hrane pre svog onog stampeda po radnjama, sad kad bi se ponovo krenulo sa izolacijom ja bi crkla od gladi...imam kesu paradajza smrznutog i jedan paket džigerice i ič ništa više...to mu dođe onaj princip bila, videla, znam kako je, ok idemo dalje :lol:

e nek vam je prijatno....
a sećaš se kad se tek počinjalo sa pričom o virusu, kad smo ovde komentarisali pa kako ste mi se smejale što sam napunila friz i nakupovala hrane pre svog onog stampeda po radnjama, sad kad bi se ponovo krenulo sa izolacijom ja bi crkla od gladi...imam kesu paradajza smrznutog i jedan paket džigerice i ič ništa više...to mu dođe onaj princip bila, videla, znam kako je, ok idemo dalje :lol:

Не пишем о себи, ја сам код куће.
И такође немам залихе.

ma naravno, pa šta da rade svi oni silni doktori i sestre koji su u direktnom kontaktu, niti su se svi razboleli niti su svi pomrli, ovo stvarno dođe kao rat, neko pogine neko preživi, lutrija

Сваког дана сам у превозу, идем на плажу, седимо на сплаву на пићу, нико се више не плаши.

nema svrhe, ako se desi desilo se, gledaš da se oporaviš, nema druge

Имам толико других задужења и проблема да не стигнем ни да мислим да ли се плашим или не. Маску носим у превозу и у радњи, шта друго да урадим.

@mina e nek vam je prijatno....
Јој, јесте, и ми смо купили тад уље, брашно, мало шећера и меса...отприлике за 2 недеље ако пригусти па морам и да месим хлеб.
Сад и код нас празно...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back