Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Има ту мало и до шефа...ми разговарамо о коришћењу одмора, никада нисмо имали проблем.
Једном је један колега запео да мења, јер је његовој жени промењен датум ...ок, јел идете негде, не...не може онда...да ти свима реметиш због жене, извини.
Обично прихватим, али сада би стварно дошло до карамбола, свима би све истумбао.

Ne znam
Mene boli što sam ja bila dobra da oni uzmu kad hoće pa ja lepo izvisila
Pamti pa vrati uvek bilo i biće
Sad šta je tu je, ja ove godine nemam odmor, tad muž ide na ostavinsku, opet idemo u P. a to i ne znam kakav je odmor ili nije ili jeste ili nije, svejedno ja pravi odmor niti sam imala niti ću imati ove godine...

Tanka sam sa živcima, sve ide preko moje grbače, već mi je pun kufer da svima sve činim i nikad sebi da ugodim, ova korona mi uništava život totalno, koji je i bez korone dovoljno težak, a meni se retko ko nađe meni nešto da učini ili ih nema uopšte...
Sve mi se smučilo
Možda sam samo pukla, možda i nije tako, muž mi kaže da se ne nerviram, bolje da sam dobila odmor nego ništa, ali vi ne shvatate da sam ja bila dobra svima i onda najebem ja...
Znači više nikad
Počinjem da se menjam
Prvo ću stvarno da ugodim i namestim sebi i po cenu da sam idiot jer su svi takvi, svi

Neću sada ništa da radim
Posle posla spremila ručak, šta sam uradila danas uradila sam, ne mogu više ni da se nerviram, život me hebe razbija me ko kantu svaki jebeni dan, umorna sam i od svega mi je dosta, pošto ako mi se nešto desi moji neće imati probleme, jer sam osigurana, rešila sam da okrenem drugi list
Samo koliko mogu i kad mogu
Neka čeka Ceca
Počinjem ozbiljno loše da se osećam i moram sebi da pomognem

Neću sada ništa da radim
Posle posla spremila ručak, šta sam uradila danas uradila sam, ne mogu više ni da se nerviram, život me hebe razbija me ko kantu svaki jebeni dan, umorna sam i od svega mi je dosta, pošto ako mi se nešto desi moji neće imati probleme, jer sam osigurana, rešila sam da okrenem drugi list
Samo koliko mogu i kad mogu
Neka čeka Ceca
Počinjem ozbiljno loše da se osećam i moram sebi da pomognem
Коначно :obozavam:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back