dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tototo..i sto te bilo bas briga za druge! :)

Pa zamalo sto nisam. :lol: Parkirao je tada moj prvi decko (sada je murjak :dash:) camac medju plivace i zamalo me nije presekao dok sam ronila i ja sam se izvikala na njega i na njegovog drugara bg inspektora i onako debela, guzata i besna im odrzala slovo zakona o bezbednosti, plivackoj zoni, pogranicnoj plovidbi, pravilima marine na sta je njegov drugar odgovorio: ''pa valjda mi to znamo, mi smo policajci''. Msm da nije bilo tako debilnog odgovora, verovatno bih se jos vise razgoropadila, a ovako sam se samo zacudila i nasmejala jer nisam ocekivala tako tupu reakciju cak ni od njihove sorte. I onda smo se pomirili (oni i ja) tako sto su obecali da nece mrdati camac do uvece.

Nesto ne mirisem te plavce iako sam uzoran gradjanin.... u stvari, mozda bas zato.:think:

afro,ti i ja bi mogle da kupujemo zajedno kupace,meni su svi dodnji delovi veliki,a gornji mali.
za kartu,moja sestra je letos putovala tako za pg,kupila je preko sajta,cekas da se zatvori agencija,pa onda vrebas priliku,pa kad su karte najnize kupis.za mene strasno komplikovano,ali sad sam joj poslala mail,ona je na poslu u kanadi,ako odgovori ,javljam ti.

nema na cemu,bas bi bilo super da nadjes nesto povoljno.a sto ne ides u nedelju ujutru kad stigne voz iz bara,tako bar kod nas u n sadu tada prodaju jos karata,jer znaju tacno sta imaju,tj,koliko je stiglo vagona
mada sam sto puta pomislila,pa sto ovi iz bara nisu javili telefonom,pa da se odmah prodaju karte,a ne da cekaju da ih neko ujutru prebroji:think:

nema na cemu,bas bi bilo super da nadjes nesto povoljno.a sto ne ides u nedelju ujutru kad stigne voz iz bara,tako bar kod nas u n sadu tada prodaju jos karata,jer znaju tacno sta imaju,tj,koliko je stiglo vagona
mada sam sto puta pomislila,pa sto ovi iz bara nisu javili telefonom,pa da se odmah prodaju karte,a ne da cekaju da ih neko ujutru prebroji:think:

...meni je na salteru rekla da dodjem pred polazak voza, pa kao bude interesovanja mozda dodaju jos neki vagon...
...e sad ne rizikuje mi se bas, pa da sedim celu noc u vozu...i jos posle da se vozim do Bd malo je previse...ja bi
da prespavam taj put ako kako moze, ako ne, onda radje busom direktno..:D
...a najdrazi mi je aviJon ako ima povoljna karta:lol:

afro,ti i ja bi mogle da kupujemo zajedno kupace,meni su svi dodnji delovi veliki,a gornji mali.
za kartu,moja sestra je letos putovala tako za pg,kupila je preko sajta,cekas da se zatvori agencija,pa onda vrebas priliku,pa kad su karte najnize kupis.za mene strasno komplikovano,ali sad sam joj poslala mail,ona je na poslu u kanadi,ako odgovori ,javljam ti.

..tek sad videh ovo za kupaci, da znas....meni bas Bog nije bilo velikodusan kad je delio gornje delove,
al zato u donjim nije cicijasio...:(

nesto razmisljam kako ustvari i nije tako lose da povecam sesi. :)

nije da imam neki kompleks...nikad nisam...ali mislim da bi mi figura bila bolja sa vece sesi! :)

..ma nemam ja komplex...boli me uvce, samo se uvek toga setim kad trazim kupaci, sa brusevima
nemam takav problem, jer bruseva ima normalnih, svih brojeva...a kad su kupaci u pitanju to je
vec teska zahebancija....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back