- Poruka
- 21.194
fala za dr, al` to je marinacmislim, tako se predstavlja.
![]()
ja bogme tebe znam kao doktora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fala za dr, al` to je marinacmislim, tako se predstavlja.
![]()
ja bogme tebe znam kao doktora![]()
ja bogme tebe znam kao doktora![]()
...za sta dokrot, jel' za zene, jel' za rokenrol![]()
za oba![]()
nesto osetjam... da ce i prekosutra gostovati u radnji.e dakle treba mi benzin da se polijem i zapalim.....do sad sam ukucavala sifre za fisklanu kasu....i nece da se prebace u fiskalnu kasu
kaze ime dugo...e to jos nisam cula..sutra ce na ranji da osvane natpis ne radimo..posto mucimo lika iz ovlastenog servisa za kase....mamice cu da mu se![]()
ma mr no...strasno...majke mi cu da odlepim
nesto osetjam... da ce i prekosutra gostovati u radnji.![]()
Jesi ti nekad to do sada radila? Ako nisi, morala si da imas u vidu da mozda krene naopako.ma mr no...strasno...majke mi cu da odlepim
Jesi ti nekad to do sada radila? Ako nisi, morala si da imas u vidu da mozda krene naopako.
Al`, posto ti je Koto pomagala, jasno je sto nece...![]()
ma sta da krene bre naopako?
to ti je samo jedna sitna prepreka,koju ces ubrzo da prevazidjes i da krenes u zgrtanje para,
pazi sta ti kazem
Ne znam sto mislis da bih trebao da se bojim nje?mislim mrno..ako ovo vidi koto...naebao si
sto se smokvicinog vidovnjastva tice...ima elemenata....ima
danas je bio taki pazar da nije sezona vencanja i kupovina koverata za lovu...tesko bi nam nesto u kasu upalo
al gledam sad kad krenu mame da kupuju sveske...nece da me bidne ovde...brojacu lovu![]()
Ne znam sto mislis da bih trebao da se bojim nje?![]()
![]()
![]()
Znaci, u sledecoj nabavci da nabavis vise kovertinego nesto razmisljam... povecaj dekolte, ostavi se kase.
![]()
Aha, tako rek`o i serviser.e drustvo..odo ja..ostavicu fiskalnu nek radi celu noc..ko e ebe..nek crkne![]()