dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja bogme tebe znam kao doktora :zper:
...za sta dokrot, jel' za zene, jel' za rokenrol:lol:
:hvala:
e dakle treba mi benzin da se polijem i zapalim.....do sad sam ukucavala sifre za fisklanu kasu....i nece da se prebace u fiskalnu kasu:dash::dash::dash::dash::dash:
kaze ime dugo...e to jos nisam cula..sutra ce na ranji da osvane natpis ne radimo..posto mucimo lika iz ovlastenog servisa za kase....mamice cu da mu se:mafijas:
nesto osetjam... da ce i prekosutra gostovati u radnji. :malav:

Jesi ti nekad to do sada radila? Ako nisi, morala si da imas u vidu da mozda krene naopako.
Al`, posto ti je Koto pomagala, jasno je sto nece... :mrgreen:

ma sta da krene bre naopako?
to ti je samo jedna sitna prepreka,koju ces ubrzo da prevazidjes i da krenes u zgrtanje para,
pazi sta ti kazem

mislim mrno..ako ovo vidi koto...naebao si:mrgreen:
sto se smokvicinog vidovnjastva tice...ima elemenata....ima:lol:
danas je bio taki pazar da nije sezona vencanja i kupovina koverata za lovu...tesko bi nam nesto u kasu upalo:rotf::rotf::rotf:
al gledam sad kad krenu mame da kupuju sveske...nece da me bidne ovde...brojacu lovu:mrgreen:

mislim mrno..ako ovo vidi koto...naebao si:mrgreen:
sto se smokvicinog vidovnjastva tice...ima elemenata....ima:lol:
danas je bio taki pazar da nije sezona vencanja i kupovina koverata za lovu...tesko bi nam nesto u kasu upalo:rotf::rotf::rotf:
al gledam sad kad krenu mame da kupuju sveske...nece da me bidne ovde...brojacu lovu:mrgreen:
Ne znam sto mislis da bih trebao da se bojim nje? :andjeo: :sad2: :rotf: :lol:
Znaci, u sledecoj nabavci da nabavis vise koverti :lol: nego nesto razmisljam... povecaj dekolte, ostavi se kase. :mrgreen:

Ne znam sto mislis da bih trebao da se bojim nje? :andjeo: :sad2: :rotf: :lol:
Znaci, u sledecoj nabavci da nabavis vise koverti :lol: nego nesto razmisljam... povecaj dekolte, ostavi se kase. :mrgreen:

ahahahahah...pa si ti lud..pa da imam redove ispred radnje...da dodju ljudi da se cude de su se dele sesi hahahahahahahahaha
i vazda me zapricavas kad ocu da spavam
zakazujem ti jutarnju kafu....ti na tvom ja na mom poslu...ziva|? a zajedno pijemo.....i idi da spavas covece...pobelece ti oci :::))) a i neces moci ujutro lako da ustanes utata...muskarci su kilonje :::)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back