baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
eto...tvoj sam čovek: ))))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto...tvoj sam čovek: ))))

)))
Cao zene. Samo da se javnem i odoh da se istresem na svekrvama pa se vrcem u kafanu. Ako ima neka dobra dusa ovde, nek posluzi nesto slatko za smirenje zivaca posto moja drugarica poslasticarka nije ohladila kolace na vreme pa sam dosla kuci puna varnica.![]()

dobar dan
e ne mogu sad da citam sta sve pisali, pa nemam pojma, nego hocu da vas pozdravim
samo je primetno da je atmosfera na zenama vrlo napeta, a meni je dovoljno napeto i bez foruma
e odlicna ti ideja to sa svekrvama
svadja mi se nesto
dugo sam bre bila mirna i pomirljiva
dakle os nesto slatko...e jeko znas sta sam pravila sinoc klincima
oni hteli kolace a mene mrzelo da pravim...uzela bakine kolace,, namazala ih nutelom, poredjala po nuteli kriske od banane i stavila u rernu na jedno 10 minuta
kad sam izvadila na to toplo dve kugle sladoleda...e super je...probaj![]()

dobar dan
e ne mogu sad da citam sta sve pisali, pa nemam pojma, nego hocu da vas pozdravim
samo je primetno da je atmosfera na zenama vrlo napeta, a meni je dovoljno napeto i bez foruma
A meni je ovde opustajuce u odnosu na rl. 
Ne zezaj da je napeto?A meni je ovde opustajuce u odnosu na rl.
![]()
)))
)))
Ej, este jele nekad pohovani sladoled? Pricao mi decko da je to do jj i bas bih da probam, al ne znam gde ga ima...mozda u kineskim restoranima jer oni pohuju svasta.![]()
i meni...narocito na ovoj temi ::)))
stvarno cu morati i u rl otvoriti neku kafanu a jeko ::)))

odlican je..imas ga u kineskim restoranima...meni se svidja onaj iz kineskog zmaja i dva stapica..a odlucila sam da naucim d aga pravim
)))
...posto sam kupila paradajz i 'leba.....da se castim...eurokrem i playboy! a onda sela na terasicu...gledala gole zenske pila ice coffe (home made) i sad cu u krevet!affrodiita:....kupacih kostima za nas malo ozbiljnije zene i sa malo vecom pozadinom, neeeeeeeemaaaaaa....