dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao zene. Samo da se javnem i odoh da se istresem na svekrvama pa se vrcem u kafanu. Ako ima neka dobra dusa ovde, nek posluzi nesto slatko za smirenje zivaca posto moja drugarica poslasticarka nije ohladila kolace na vreme pa sam dosla kuci puna varnica. :aha:

e odlicna ti ideja to sa svekrvama:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
svadja mi se nesto
dugo sam bre bila mirna i pomirljiva:D
dakle os nesto slatko...e jeko znas sta sam pravila sinoc klincima
oni hteli kolace a mene mrzelo da pravim...uzela bakine kolace,, namazala ih nutelom, poredjala po nuteli kriske od banane i stavila u rernu na jedno 10 minuta
kad sam izvadila na to toplo dve kugle sladoleda...e super je...probaj:D

e odlicna ti ideja to sa svekrvama:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
svadja mi se nesto
dugo sam bre bila mirna i pomirljiva:D
dakle os nesto slatko...e jeko znas sta sam pravila sinoc klincima
oni hteli kolace a mene mrzelo da pravim...uzela bakine kolace,, namazala ih nutelom, poredjala po nuteli kriske od banane i stavila u rernu na jedno 10 minuta
kad sam izvadila na to toplo dve kugle sladoleda...e super je...probaj:D

Uff, volim ovaj forum sto mogu da se ispraznim u njega ko u neku svesku i jos mozda dobijem koji savet.

Inace, mislis li da ja nisam probala sve slatkise koji se prave krace od deset minuta? Pa takvi slatkisi su mi jedina specijalnost u kuhinji. Samo redjam i mutim. :lol:
Al bolje mi je redjanje sa plazmicama, nego sa ostalim keksovima. Taj bakin kolac je malo hlebast pa sam samo jednom probala da naredjam poslasticu sa njim, a onda pojela sve sto je preko njega i njega ostavila zabrljanog, gledala ga tako do uvece u frizideru dok nisam prezalila kintu kojom sam ga platila, a onda ga bacila.

odlican je..imas ga u kineskim restoranima...meni se svidja onaj iz kineskog zmaja i dva stapica..a odlucila sam da naucim d aga pravim

Ma to jako brzo uvalja pa se spusta u neko duboko vrelo ulje na koju sekundicu i ni slucajno vise, al mislim da se ne isplati bacati toliko ulja na par kugli sladoleda jer oni u restoranu verovatno spremaju vece kolicine na istom ulju.

...dobro vece....
....ja dosla skuvana, umorna, iznevirana....
....kupacih kostima za nas malo ozbiljnije zene i sa malo vecom pozadinom, neeeeeeeemaaaaaa....
....ima samo za ove mlade cure i devojcice....ili ih nije ni bilo, ili se rasprodalo...gde da trazim ne znam...al
dobro imam dva komada, nije neka frka bas velika......
....kupila sam mnogo lepu torbu za plazu, a moze i ovako da se nosi, odusevila sam se, i jos na snizenju...
....odem na stanicu za kartu, nema spavacih kola, nema kuseta, nema nista.......i sta sad da sedim u vozu
i klackam se do tamo...pa onda mi bolje da se klackam busom blize sam kad izadjem....
...a vruuuuuuciiiinaaaaaaaa...da se ubijem, noge ko krofne....uzas....

...ajd da pricam jos malo sama sa sobom...
...cula sam da postoje neke promotivne karte za CG i da su 49e..al ja ne znam gde da ih
trazim, nije JAT, nije Montenegro....sve sam zivo prelistala toga neeemaaa....a ljudi putovali,
samo se ni oni ne secaju ko ih je vozio:mrgreen:

...jel zna neko nesto o tome...ili da trazim i dalje sama...

krenula s posla, svratila da kupim trenerke (imam samo 1) za teretanu, pa sam svratila na pijacu...a tamo u radnji za mene narucili omiljeni sir!!! :jede:...posto sam kupila paradajz i 'leba.....da se castim...eurokrem i playboy! a onda sela na terasicu...gledala gole zenske pila ice coffe (home made) i sad cu u krevet!

affrodiita:
....kupacih kostima za nas malo ozbiljnije zene i sa malo vecom pozadinom, neeeeeeeemaaaaaa....

Ja kupila "lisca", doduše pre dve godine, ali je fenomenalan. Obožavam ga. I glupo mi da kupujem nov, a na svim slikama sam u istom. A svejedno, i u drugom bih bila samo u tom jednom. Ne volim da imam dva različita kupaća, pa da imam sto štrafti po telu. Idealno bi bilo kada bih našla isti model, različit dezen. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back