dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja kupila "lisca", doduše pre dve godine, ali je fenomenalan. Obožavam ga. I glupo mi da kupujem nov, a na svim slikama sam u istom. A svejedno, i u drugom bih bila samo u tom jednom. Ne volim da imam dva različita kupaća, pa da imam sto štrafti po telu. Idealno bi bilo kada bih našla isti model, različit dezen. :D

..bila sam u Lisci....dvodelno nema nista da lici na nesto..ala sam sad to lepo rekla:lol:
..videla sam tvoj lep je, ali ja ne mogu jednodelni, ne volim, i 'ladno mi po stomaku..:(

pa sad mi je kasno a tachno osetim kako mi se ochi sklapaju
a tamo na poslu nemam uslova da kuvam kafu, ove devojke nisu ni mislile na to kako im je bila guzva u sezoni, ili su naruchivale espreso iz kafica pored...a kafic taj sad ne radi...a ja ni ne volim espreso
moram podhitno da odnesem tamo moju sholju i kuvalo i propratne elemente...
i kad naruchim nes i naglasim nemucen, obavezno mi donesu sa onom penom :evil: ili naglasim topli bez obrizira da l je vruce, ja kafu ne pijem ladnu, kad mi donesu a led pluta po chashi pa gadjala bi ih sa tim

pa sad mi je kasno a tachno osetim kako mi se ochi sklapaju
a tamo na poslu nemam uslova da kuvam kafu, ove devojke nisu ni mislile na to kako im je bila guzva u sezoni, ili su naruchivale espreso iz kafica pored...a kafic taj sad ne radi...a ja ni ne volim espreso
moram podhitno da odnesem tamo moju sholju i kuvalo i propratne elemente...
i kad naruchim nes i naglasim nemucen, obavezno mi donesu sa onom penom :evil: ili naglasim topli bez obrizira da l je vruce, ja kafu ne pijem ladnu, kad mi donesu a led pluta po chashi pa gadjala bi ih sa tim

...i ja pijem vruc nes, bez obzira dal napolju przi il' je mraz....:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back