dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a jel vi imate protiv silikona nesto?

mislim ja sam mislila kakol je to njesra, kao i sve sto je na pinku i sto je estradno...sad mislim kako je ok IZGLEDATI!!!

protiv silikona sve, pocev od rizika ( dodatan rizik koji mi ne treba u zivotu), preko estetike do funkcionalnosti

kako bi se osecala da ti neko masira silikone- nije isto ... sta god da je na telu promenjeno- nije isti osecaj

protiv silikona sve, pocev od rizika ( dodatan rizik koji mi ne treba u zivotu), preko estetike do funkcionalnosti

kako bi se osecala da ti neko masira silikone- nije isto ... sta god da je na telu promenjeno- nije isti osecaj

...mislim da je rizik sveden na minimum..ebi ga pola sveta radi neku estetsku intervenciju....a za f-ju ne znam...i ne znam kako bihs e osecala...ako niej dobar osecaj, onda ne bih! :)

jali ipak...sesi su sesi! :)

...mislim da je rizik sveden na minimum..ebi ga pola sveta radi neku estetsku intervenciju....a za f-ju ne znam...i ne znam kako bihs e osecala...ako niej dobar osecaj, onda ne bih! :)

svaka hirurska intervencija nosi odredjeni rizik ;)
narkoza- opsta anestezija nosi odredjen rizik
silikon- koliko god da su ga usavrsili, kao stano telo samo ( a ostale aspekte da ne nabrajam) je svojevrsan rizik

meni vise rizika ne treba u zivotu, ni sa ovim se ne snalazim najbolje :malav:

Ma sve sto nije prirodno, kad tad napravi problem ili bar postane vizuelno cudno. Msm trpati u sebe kojesta radi izgleda je, po mom misljenju, lecenje kompleksa kojim se nikada ne vraca samopouzdanje (ovde ne mislim na rekonstrukcije usled bolesti i invaliditeta, nego samo na hirove gusaka koje udovoljavaju plitkim zahtevima trzista).

pa sto i ako je kicerica,a u tome obe uzivaju,meni ni to nije problem
nego jeko jesi li isla veceras do stranda?
ja sam prosetala sa drugaricom oko 8,spremali su se za neko brazilsko vece,super muzika,al pocinjalo oko 9

Jok. Nisam bila skoro dvaes' dana tamo. Preumorna sam za vecernje setnje, a za roshkanje nisam, ali je mnogo mracno na keju. Isprepadala sam se kad smo prosli put vozili jer se ne vide neosvetljeni bicikli.

Nije ni meni problem kad neko slusa kichericu. To je problem tih ljudi koji to slusaju, a meni je svejedno sve dok je slusaju kroz slushke kad su mi u blizini.:manikir:

Ma sve sto nije prirodno, kad tad napravi problem ili bar postane vizuelno cudno. Msm trpati u sebe kojesta radi izgleda je, po mom misljenju, lecenje kompleksa kojim se nikada ne vraca samopouzdanje (ovde ne mislim na rekonstrukcije usled bolesti i invaliditeta, nego samo na hirove gusaka koje udovoljavaju plitkim zahtevima trzista).

pa dobro bre jeko, sam ja plitkoumna guska? :lol:
a kad nabudjim sesi, postacu punjena guska!

i ja sam istao tako mislila pre...sad mi se stavovi nesto izmenili...:zplez:
mozda mi je previse dosadno! :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back