tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
ma niej strasno, samo sto bih ja ipak da budem cvrsta!
eto cak i u teretanu sm isla, jednom dodsue!
polako

kada ti mali prohoda dobices i plocice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma niej strasno, samo sto bih ja ipak da budem cvrsta!
eto cak i u teretanu sm isla, jednom dodsue!
nikada vestacke grudi nece biti iste kao prave, kada skines brus![]()
Nisu ni sa drzacima iste. Danas smo na bazenu na velikoj daljini sestra i ja procenile silikonku jer deluje cudno dok hoda.![]()
a jel vi imate protiv silikona nesto?
mislim ja sam mislila kakol je to njesra, kao i sve sto je na pinku i sto je estradno...sad mislim kako je ok IZGLEDATI!!!
protiv silikona sve, pocev od rizika ( dodatan rizik koji mi ne treba u zivotu), preko estetike do funkcionalnosti
kako bi se osecala da ti neko masira silikone- nije isto ... sta god da je na telu promenjeno- nije isti osecaj
sad sam narezala ceri i sebi novu kompilaciju pesama, zajerdnicku, s novim hitovima
uzasna sam, slusam muziku kao moja cerka tinejdzerka![]()
a inace smo se uclanile u biblioteku i ona je uzela 3 knjige, aj a dve
uzela sam da citam Dobrog vojnika Svejka i Zenske razgovore
Mislim zene morate da obnovite gradivo - Zenske razgovore u ruke da se site simejete
a inace smo se uclanile u biblioteku i ona je uzela 3 knjige, aj a dve
uzela sam da citam Dobrog vojnika Svejka i Zenske razgovore
Mislim zene morate da obnovite gradivo - Zenske razgovore u ruke da se site simejete
...mislim da je rizik sveden na minimum..ebi ga pola sveta radi neku estetsku intervenciju....a za f-ju ne znam...i ne znam kako bihs e osecala...ako niej dobar osecaj, onda ne bih!
jali ipak...sesi su sesi!![]()
....evo nasla sam kartu u jednom pravcu 48e..
....al, trt, em nemam karticu, em nisata dalje ne razumem sta pise((((((
hahaha, afro!
kartica ti je no1, za to. a sto ne razumes lako bi resili.
voila!
ako hoces prevod daj sajt.
al afro,koliko sam shvatila,ta cena se stalno menja,znaci moras da je kupis tog trenutka,a ne kao sutra cu
sad sam narezala ceri i sebi novu kompilaciju pesama, zajerdnicku, s novim hitovima
uzasna sam, slusam muziku kao moja cerka tinejdzerka![]()
Pa ako nije kicherica u pitanju, onda to nije problem.![]()
...mislim da je rizik sveden na minimum..ebi ga pola sveta radi neku estetsku intervenciju....a za f-ju ne znam...i ne znam kako bihs e osecala...ako niej dobar osecaj, onda ne bih!
jali ipak...sesi su sesi!![]()
pa sto i ako je kicerica,a u tome obe uzivaju,meni ni to nije problem
nego jeko jesi li isla veceras do stranda?
ja sam prosetala sa drugaricom oko 8,spremali su se za neko brazilsko vece,super muzika,al pocinjalo oko 9
Ma sve sto nije prirodno, kad tad napravi problem ili bar postane vizuelno cudno. Msm trpati u sebe kojesta radi izgleda je, po mom misljenju, lecenje kompleksa kojim se nikada ne vraca samopouzdanje (ovde ne mislim na rekonstrukcije usled bolesti i invaliditeta, nego samo na hirove gusaka koje udovoljavaju plitkim zahtevima trzista).