Zorica1985
Obećava
- Poruka
- 65
Da li je moguce da nema nikakvih vesti u vezi sa spajanjem porodice 

??? Od 4 februara 2019 po starom , jos malo pa dve god. Ovo je teska ludnica, podelite bar neku informaciju... Da li su mozda krenuli 2020 god?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako nije jeftino bogte, tu su uracunati svi troskovi cak i ves masina u podrumu besplatna, kao i wifi, gazdarica cisti i odrzava. i nalazi 5 km od posla (nisam u gradu naravno)Nije bas toliko jeftino da budemo realni. Taj od 300e je 40km od veceg grada , a u tom vecem gradu ces verovatno raditi i svaki dan putovati do tamo i nazad. Mesecna karta je skupa , ili ako ces svojim autom opet imas problem sa osiguranjem i kilometrazom , valjda znas kako ide ovde osiguranje i da je cena vezana za predjene kilometre.
Bitnu stavku nisam pitao, jel to pravi jednosoban stan u stambenoj zgradi ili krevet (soba), monteur wohnung ? Zajednicko kupatilo i kuhinja sa ostalim stanarima na spratu? Kakva gazdarica? Ili bas jednosoban stan sa tvojim kupatilom, kuhinjom, parkingom, tvojim podrumom i naravno zasebno postansko sanduce... ? Veseraj(tvoja ves masina) je vecinom po zgradama u podrumu zbog buke prilikom pranja vesa.kako nije jeftino bogte, tu su uracunati svi troskovi cak i ves masina u podrumu besplatna, kao i wifi, gazdarica cisti i odrzava. i nalazi 5 km od posla (nisam u gradu naravno)
Stan , normalan ,bez tri platne liste, ugovora za stalno i bez schufe, neces naci. To nije ideja ,to ti je kulturnije resenje , ako zelis da zivis sam u stanu. Ja sam te usmerio , u kom pravcu da pokusas. Nisi mali , imas internet pa trazi.Dobra ideja to za studentski dom -
samo sto konkretno ovi na linku nemaju u Stutgartu najblize u Karlsrueu
ali verovatno ima i drugih
nije zgrada nego velika kuća sa garsonjerama, svaka ima u svom sklopu kuhinju i kupatilo, sa ostalim stanarima vidim se kao i u velikoj zgradi. imas sanduce a parking kolko hoces, selo u sumi. to je u stvari nesto kao lovacki dom ali sta fali, ko to voli daleko od buke grada i zagadjenog vazduha.Bitnu stavku nisam pitao, jel to pravi jednosoban stan u stambenoj zgradi ili krevet (soba), monteur wohnung ? Zajednicko kupatilo i kuhinja sa ostalim stanarima na spratu? Kakva gazdarica? Ili bas jednosoban stan sa tvojim kupatilom, kuhinjom, parkingom, tvojim podrumom i naravno zasebno postansko sanduce... ? Veseraj(tvoja ves masina) je vecinom po zgradama u podrumu zbog buke prilikom pranja vesa.
Jeli kuca na tri sprata brate mojnije zgrada nego velika kuća sa garsonjerama, svaka ima u svom sklopu kuhinju i kupatilo, sa ostalim stanarima vidim se kao i u velikoj zgradi. imas sanduce a parking kolko hoces, selo u sumi. to je u stvari nesto kao lovacki dom ali sta fali, ko to voli daleko od buke grada i zagadjenog vazduha.
sve je namesteno ne moras da kupujes stvari, nema tri kirije unapred
zasto terenski smestaj?Jeli kuca na tri sprata brate moj,dobro to je vise terenski smestaj to je druga prica.
Samo napred brate moj,ako se tebi to svidja i ja sam sretan,svako ima svoje standarde i zelje a da li je u stanju da ih primeni to zavise od vise fatora da ne nabrajam sad brate moj.zasto terenski smestaj?
ma idi ja sam gledao stan da uzmem,to je strasno nema nista ni sijalicno grlo a da ne pricam kuhinja itd. go stan ko od majke rodjen.
a da znas kad hoces da prikacis sijalicno grlo na zice, to ne smes ti ni tvoj drugar koji kao zna, nego ovlasceni elektricar
Dobra ideja to za studentski dom -
samo sto konkretno ovi na linku nemaju u Stutgartu najblize u Karlsrueu
ali verovatno ima i drugih
Do mesec dana sa nostrifikacijom,tako je bilo do skora ali su izgleda sad nesto prikocili,kako si uspeo sa ekonomskom srednjom da nadjes posao gore,bravo brate moj.Pozdrav svima,
Izvinjavam se unapred ako je ovo pitanje bilo vec vise puta, potrebne su mi "sveže" informacije. Koliko se ceka termin u ambasadi za nostrifikovanu diplomu, SSS u pitanju je ekonomska škola?
Pozdrav,Pozdrav svima,
Izvinjavam se unapred ako je ovo pitanje bilo vec vise puta, potrebne su mi "sveže" informacije. Koliko se ceka termin u ambasadi za nostrifikovanu diplomu, SSS u pitanju je ekonomska škola?
Pozdrav ,nije zgrada nego velika kuća sa garsonjerama, svaka ima u svom sklopu kuhinju i kupatilo, sa ostalim stanarima vidim se kao i u velikoj zgradi. imas sanduce a parking kolko hoces, selo u sumi. to je u stvari nesto kao lovacki dom ali sta fali, ko to voli daleko od buke grada i zagadjenog vazduha.
sve je namesteno ne moras da kupujes stvari, nema tri kirije unapred
ma da to se slažem, ako neko ima porodicu i kad dodju ovde onda je to druga priča... ovako, kad si sam (dok si sam), štekaj pare i ćutiPozdrav ,
Sve je to ok , podrzavam kad ti odgovara. Ali ipak to je za terence , tj privremeni smestaj. Tu verovatno ne zivi niko sa porodicom. Problem je kad imas porodicu. Deca trebaju u vrtic, skolu, da ima lekar u blizini. Zena da ide na posao...
Nije veliki propust,posto su ti vec uzeli i pregledali dokumente pri predaji,ono sad mogu da ti traze samo naknadno da im dostavis ili da ne traze u opste,keine sorge.Pozdrav svima,danas sam predala papire u Ambasadi i sad sam.se setila da nisam potpisala uvovor. Ugovor nisam imala original,ostampala sam sa maila. Zna li neko da li je to veliki propust?
Za odredjene kategorije je obustavljeno vec vise od pola godine za druge ne,tako da dobro jutro,mada ovaj forum na ovu temu je izumro vec duze vreme.Dobar dan svima. Jer je u Beogradu definitivno obustavljeno zakazivanje termina za radne vize? Sad sam procitao pa ne mogu da verujem.
Zakon ponude i potraznje. Ako ljudi idu u Nemacku , ova soba na forumu ce i postojati u suprotnom....Za odredjene kategorije je obustavljeno vec vise od pola godine za druge ne,tako da dobro jutro,mada ovaj forum na ovu temu je izumro vec duze vreme.
Nemacka je otvorila vrata za nas sa Balkana pre dobrih 6 ili 7 godina, mnogi su se kasno setili da skupljaju papire i traze ugovore za posao. Svako ko je mislio da ce ovo potrajati , prevario se, a Korona dosla kao slag na torti. Sad su samo povecali kriterijume jer je u proteklom periodu doslo mnogo ljudi svakakvih profila, sada samo kvalifikovana radna snaga sa nostrifikovanom diplomom. Samo Turaka ima izmedju 8 i 10 miliona , a gde su ostali. Mi se tu ne racunamo , mi sa Balkana smo mali.Sranje u boji
Samo napred brate moj,gde ti je bolje samo teraj,neko i ovde zivi kao kralj neko i u Svabiji ali sve je to sranje u boji.Sranje u boji
Ni 6 ni 7 godina brate moj,u januaru tacno 5 godina,od 2016 vazi Westbakan regelungen,nisu se mnogi kasno setili fora je u tome sto se to postepeno pa do maksimuma popunjavalo sa terminima a ovi iz ambasade su samo tu prvu godinu delili bez problema pa poceli da koce po naredbi iz Berlina,pa imas termine i iz prve polovine 2018 koji nisu dodeljeni,gde nadje 10 miliona Turaka oko 12 milona je samo stranaca,Turaka je oko 2 do 3 milona maksimum,a sa Balkana samo Srba i Hrvata ima oko milion tako da nismo mi beznacajni,ali ima Svabo za sve plan spreman brate moj.Nemacka je otvorila vrata za nas sa Balkana pre dobrih 6 ili 7 godina, mnogi su se kasno setili da skupljaju papire i traze ugovore za posao. Svako ko je mislio da ce ovo potrajati , prevario se, a Korona dosla kao slag na torti. Sad su samo povecali kriterijume jer je u proteklom periodu doslo mnogo ljudi svakakvih profila, sada samo kvalifikovana radna snaga sa nostrifikovanom diplomom. Samo Turaka ima izmedju 8 i 10 miliona , a gde su ostali. Mi se tu ne racunamo , mi sa Balkana smo mali.
Samo Turaka ima izmedju 8 i 10 miliona , a gde su ostali. Mi se tu ne racunamo , mi sa Balkana smo mali.
Ja sam smanjio dozivljaj, nego turske migracije u Nemackoj traju godinama zato sto su ih podrzali u ratovima. Uzmi prosek od 60 tih godina pa do danas to je 3 generacije i neka svako ima po 4 dece minimum pa racunaj. Jedan argument , sta je Mahmut Ozil10 miliona Turaka…
smanji malo dozivljaj!
![]()
znaci 1,5 miliona + jos otprilike toliko sa nemackim drzavljanstvom = max 3 miliona (prema podacima nemackog ministarstva za migracije) !