Spajanje porodice
Aplicirala 10.09.2018
Termin 30.09.2019 danas javili
Aplicirala 10.09.2018
Termin 30.09.2019 danas javili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li sta od 1-2 ??
Nisam mogao da dobijem kad sam aplicirao dva dana posle tebeZdravo FDDD, evo sam ja.. Znači nije me bilo dugo na forumu..
I pročitala sam drug moj što si napisao:".. Po novom zakonu neće se dobiti viza za nas" nepismene":Negovateljica sam... I još čekam noks 1-2... Sećaš me se? Gde si ti? Jesi li dobio termin? Da se radujem bar zbog tebe, ako već ja otpadam.....evo dve god. Biće.... Čekam...od 17.2.
Od 12.03 pa do kraja 3 mesca su stigli da odrade za 2 nedelje,sto znaci da mogu oni brze.Upravo videh na fejsu neko objavio da su zavrsili mart za noks 3-5 vozaci
Ja sam imao slican problem, samo na vozac nego zavarivac. Kotaktirao vizno odeljenje mailom, stigao odgovor da je sve uredu, jer sam odgovarajuci noks, samo kad se bude islo na termin poneti odgovarajuce papire za zavarivaca sa sertifikatom. Tako ce biti i u vasem slucaju. Nebrinite.Dobro jutro, situvacija je sledeća:Jedna osoba je poslala mejl za zakaivanje termina u Njemačkoj ambasadi za Noks 3-5 u kategoriji Lica sa završenim srednjim stručnim obrazovanjem još prije par mjeseci.Trebala je da radi nešto u tom smislu, međutim sada je otišao u Njemacku i potpisao ugovor sa poslodavcem gdje bih trebao da radi kao vozac kamiona.On ima potrebne kategorije podatci u mejlu za Noks su tacnikao sto je broj pasoša i slicno samo što je umjesto Kategorije za Vozače motornih vozila to poslano na kategoriju za Lica sa završenim srednjim stručnim obrazovanjem.Mene zanima dali će u ambasadi praviti problem zbog te kategorije?Dali će on moči normalno da podnese prijavu za vizu i posle je dobije?pozdrav
Trazis drugi obaveznoSta ako je ugovor stariji od 6 meseci?
Hvala vam puno na odgovoru.Ja sam imao slican problem, samo na vozac nego zavarivac. Kotaktirao vizno odeljenje mailom, stigao odgovor da je sve uredu, jer sam odgovarajuci noks, samo kad se bude islo na termin poneti odgovarajuce papire za zavarivaca sa sertifikatom. Tako ce biti i u vasem slucaju. Nebrinite.
Da moze i to se zavrsi za par sedmica.Zdravo svima! Do sada sam samo pratla postove a sada je došao trenutak i da se uključim u priču. Naime, da li još uvek moze da se nakon 6 meseci boravka i rada u bilo kojoj zemlji Evropske unije, aplicira iz te zemlje u Nemačkoj ambasadi za radnu vizu u istoj? Molim ko zna provereno kako stoje stvari sa tim? Hvala!!