Meni se uskoro priblizava termin gde ja da predam za Zustimmung kod naseg zavoda u Srbiji ili u Nemackoj.To mi bas nije jasno ako neko zna neka mi odgovori.Hvala unapred
Najbolje firma direktno da trazi i bude za 2-3 nedelje odgovor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se uskoro priblizava termin gde ja da predam za Zustimmung kod naseg zavoda u Srbiji ili u Nemackoj.To mi bas nije jasno ako neko zna neka mi odgovori.Hvala unapred
Upravu ste sve sto kazete,ali meni iz agencije (koja mi je zakazala termin )traze i Zustimmung.Poslodavac mi je vec reko da se za to pobrinem sama.A cujem i od nekih da se za to predaje u Nacionalnu Sluzbu za Zaposljavanje.Tako da ni sama ne znam sta da radim
ja sam zatrazio termin za vizu jos karajem februara 2018 i jos uvek nisam dobio termin
Pozdrav. Ja sam vec skoro godinu dana u DE al me zanima za jednog prijatelja kad ce dobiti vizu. Imao je termin 10og januara i jos nije dobio vizu. Ako neko zna kolko se sad ceka viza od termina nek javi. Hvala unapred i svima puno srece oko termina. Secam se u kojoj sam ja bio frci. U jednom momentu sam se zapitao sta cekam vise ali dodje i to na red. Samo hrabro!!!!!!
Dokle se stiglo sa terminima za spajanje porodice? Pozz
Citat Original postavio Forever 23 Pogledaj poruku
Hitnoooooooooooooo. Treba supruga da zakaze Termin sa cerkom za Spajanje porodice Ali Me muci u Delu gde se popunjava za registraciju sta upisati samo zenino ime i prezime a Dole za koliko osoba se Trazi termin Ili zenino ime i cerkino Upisao sam zenino ime i prezime i koliko osoba 2 i prvi Broj zeninog pasosa,drugi broj cerkin pasos i dobio odgovor da sam uspesno registrovan ali Me Muci to sto nisam napisao nigde cerkino ime .da li je to problem bez cerkinog imena za termin
Molim vas ko je vec Radio Spajanje porodice Neka odgovori ako moze .hvala....
Zdravo drugari, pratim vas vec dugo ???? kao i svi i ja imam jedan Problem i pitanje-radi se o sledecem:
Noks 6-8 samostalna delatnost (firma je otvorena pre godinu dana na moje ime)
Registracija: 19.12.2018.
Potvrda: 31.01.2019.
Termin: 14.02.2019.
Da li iko zna kada bi mogla Viza da bude ? Ostavila sam tamo u Nemackoj sve,dosla na 5 Dana zbog termina i sada ne mogu nazad jer sam tamo od Septembra. Sedim i cekam i nadam se svaki dan...
da li je problem Ako izvadim novi pasos ? Jer ja moram bilo kako opet gore ! Ja imam i nemacku dozvolu B kategorije,adresu vec 2 godine,Gewerbe... sve sve ????
Srdacan pozdrav