Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam da li sam nesto pomesala, ali mislim da sam procitala da od 2019.god Zustimmung nije potreban? Koliko sam shvatila, ne moze se dobiti odbijenica ako imamo to? Ako to ima veze sa onim da odbijaju jer na njihovom birou ima dovoljan broj radnika za to mesto? I meni se priblizava termin, takodje razmisljam da li da se obratim poslodavcu sto se toga tice, da li da ipak nabavim to? Ako neko zna koliko je vreme cekanja za dobijanje Zustimmung-a u pokrajini Hesse? Gde poslodavac to trazi, i sta mu je sve potrebno za to?
Ispravite me ako sam nesto pogresno shvatila

Upravu ste sve sto kazete,ali meni iz agencije (koja mi je zakazala termin )traze i Zustimmung.Poslodavac mi je vec reko da se za to pobrinem sama.A cujem i od nekih da se za to predaje u Nacionalnu Sluzbu za Zaposljavanje.Tako da ni sama ne znam sta da radim

Agentura za rad u Nemackoj,traze ugovor na uvid tj kopiju,Gewerbe anmeldung i to se posalje mail-om,da adresa na koju salju i kontakt. . .poslodavcu je to 5min posla

- - - - - - - - - -

Kada odbiju napisu razlog(mala satnica uglavnom) i daju upute i mozete ponovo da zatrazite
Vazi 6 meseci i uglavnom se dobije dozvola na 3 godine

Pozdrav. Ja sam vec skoro godinu dana u DE al me zanima za jednog prijatelja kad ce dobiti vizu. Imao je termin 10og januara i jos nije dobio vizu. Ako neko zna kolko se sad ceka viza od termina nek javi. Hvala unapred i svima puno srece oko termina. Secam se u kojoj sam ja bio frci. U jednom momentu sam se zapitao sta cekam vise ali dodje i to na red. Samo hrabro!!!!!!

Pozdrav. Ja sam vec skoro godinu dana u DE al me zanima za jednog prijatelja kad ce dobiti vizu. Imao je termin 10og januara i jos nije dobio vizu. Ako neko zna kolko se sad ceka viza od termina nek javi. Hvala unapred i svima puno srece oko termina. Secam se u kojoj sam ja bio frci. U jednom momentu sam se zapitao sta cekam vise ali dodje i to na red. Samo hrabro!!!!!!

To ne zna da mu kaze niko ovde. Mogu sutra da ga zovu mogu za 2 meseca a isto tako moze i odbijenica da stigne sutra a može i za 2 meseca, apsolutno ne postoje pravila.

Zdravo drugari, pratim vas vec dugo ???? kao i svi i ja imam jedan Problem i pitanje-radi se o sledecem:
Noks 6-8 samostalna delatnost (firma je otvorena pre godinu dana na moje ime)
Registracija: 19.12.2018.
Potvrda: 31.01.2019.
Termin: 14.02.2019.
Da li iko zna kada bi mogla Viza da bude ? Ostavila sam tamo u Nemackoj sve,dosla na 5 Dana zbog termina i sada ne mogu nazad jer sam tamo od Septembra. Sedim i cekam i nadam se svaki dan...
da li je problem Ako izvadim novi pasos ? Jer ja moram bilo kako opet gore ! Ja imam i nemacku dozvolu B kategorije,adresu vec 2 godine,Gewerbe... sve sve ????
Srdacan pozdrav

Citat Original postavio Forever 23 Pogledaj poruku
Hitnoooooooooooooo. Treba supruga da zakaze Termin sa cerkom za Spajanje porodice Ali Me muci u Delu gde se popunjava za registraciju sta upisati samo zenino ime i prezime a Dole za koliko osoba se Trazi termin Ili zenino ime i cerkino Upisao sam zenino ime i prezime i koliko osoba 2 i prvi Broj zeninog pasosa,drugi broj cerkin pasos i dobio odgovor da sam uspesno registrovan ali Me Muci to sto nisam napisao nigde cerkino ime .da li je to problem bez cerkinog imena za termin

Molim vas ko je vec Radio Spajanje porodice Neka odgovori ako moze .hvala....

Molim vas Hitno je...?.......??

Poslednja izmena:
Dokle se stiglo sa terminima za spajanje porodice? Pozz

Hitnoooooooooooooo. Treba supruga da zakaze Termin sa cerkom za Spajanje porodice Ali Me muci u Delu gde se popunjava za registraciju sta upisati samo zenino ime i prezime a Dole za koliko osoba se Trazi termin Ili zenino ime i cerkino Upisao sam zenino ime i prezime i koliko osoba 2 i prvi Broj zeninog pasosa,drugi broj cerkin pasos i dobio odgovor da sam uspesno registrovan ali Me Muci to sto nisam napisao nigde cerkino ime .da li je to problem bez cerkinog imena za termin

Druze,zena upisuje svoje ime i prezime,svoj broj pasosa u prvu kolonu,pa okaci 2 osobe i u poslednju koliko se secam da je poslednja samo br pasosa deteta i tjt

Zdravo drugari, pratim vas vec dugo ???? kao i svi i ja imam jedan Problem i pitanje-radi se o sledecem:
Noks 6-8 samostalna delatnost (firma je otvorena pre godinu dana na moje ime)
Registracija: 19.12.2018.
Potvrda: 31.01.2019.
Termin: 14.02.2019.
Da li iko zna kada bi mogla Viza da bude ? Ostavila sam tamo u Nemackoj sve,dosla na 5 Dana zbog termina i sada ne mogu nazad jer sam tamo od Septembra. Sedim i cekam i nadam se svaki dan...
da li je problem Ako izvadim novi pasos ? Jer ja moram bilo kako opet gore ! Ja imam i nemacku dozvolu B kategorije,adresu vec 2 godine,Gewerbe... sve sve ????
Srdacan pozdrav

Nemoj se igrati sa pasosem da nebi dobila dve godine zabrane, Tacno vreme niko nemoze reci videces i sama. Da te pitam firma ti je registrovana u Sribiji ili Nemackoj. Ako moze odgovor da znam sta da radim sa svojom firmom, hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back