sreckosojic
Početnik
- Poruka
- 5
Prilikom zakazivanja termina jel se koriste slova na ć, jer se vecina preziva tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pišete -CPrilikom zakazivanja termina jel se koriste slova na ć, jer se vecina preziva tako
Pozdrav svima. Imam ugovor od poslodavca za april 2019. medjutim pre mesec dana sam aplicirao za termin. Vidim da se ceka za termin poprilicno pa me zanima da li postoji nacin da se malo ubrza dobijanje termina npr da li poslodavac moze na neki nacin da doprinese tome slanjem mail-a ili slicno?
Htela sam da vas zamolim za pomoc,posto se nadam da ce mi uskoro biti termin za vizu,pa polako dokumenta prikupljam.Treba mi Ausbildungsplan i Defizitbescheid,moj poslodavac kaze da ne zna sta je to a raspolozan je da mi izda taj dokumenat,pa ako neko ima primer toga da mi posalje.
Unapred zahvalna.
Pozdrav svima. Imam ugovor od poslodavca za april 2019. medjutim pre mesec dana sam aplicirao za termin. Vidim da se ceka za termin poprilicno pa me zanima da li postoji nacin da se malo ubrza dobijanje termina npr da li poslodavac moze na neki nacin da doprinese tome slanjem mail-a ili slicno?
Molim odgovor. Koliko mora biti star ugovor kada dobijete termin, a koliko izvod o trgovinskom registru o poslodavcu, a koliko sertifikat poznavanja jezika.
Please ko zna odgovor
Prijatan dan
Na koju adresu se salje zalba na odbijenicu zna li ko?
Da sam uspeo naci adresu nebih pitao na forumu gde se salje.
Dobicete odbijenicu, ta plata je ispod zakonskog minimuma. A ako je na crno onda nema sta da se prica. To vi znate da li vam se isplati.Da li mi se ljudi isplati da idem u Nemacku kao pomocni radnik 7e po satu i gazdin smestaj pozdrav
Da sam uspeo naci adresu nebih pitao na forumu gde se salje.
Dobicete odbijenicu, ta plata je ispod zakonskog minimuma. A ako je na crno onda nema sta da se prica. To vi znate da li vam se isplati.
Vozacc evo cisto da se nadovezem na ovo tvoje izlaganje da li ce se njemu isplatiti rad na crno ili ne.
Kod moje supruge u firmu je u sredu upala Zoll i finanzamt kontrol. Juce sam je vozio na saslusanje u Hauptzollamt u Weilcheim, i molim te lepo zacudili se kako ti iz Srbije a dosla si legalno, i pitali je od koga je cula da joj treba radna dozvola da bi radila ovde. E to je reputacija nas Srba u ococima Nemaca, i to sve zbog onih koji su pohvatani i koje hvataju zbog rada na crno. Sve je proslo u najboljem redu, svi radnici prijavljeni i nista nebese. A cuo sam da su istog dana bili jos na par meste. Zato moj savet neigrajte se sa radom na crno.