Može javi se u porukama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali moras da razumes da to sto se ti nadas nema veze sa radom Ambasade. Mozes aplicirati za slo vizu, zasto da ne.Pa necemo valjda toliko cekat . Vidjeo sam Vozacc tvoje postove pratim redovno do sad je 13 meseci cekanja i iskreno se nadam da ce bar malo ubrzat . Reci mi jel mogu ja da trazim vizu za Sloveniju i da idem tamo da radim dok cekam termin a da ne pokvarim proces cekanja radne vize za nemacku
... Ako se firma u Njemackoj bavi postavljanje parketa ili strucno parketarstvo a ja bi trebao da zakazem termin u ambasadi za radnu vizu sta treba da uradim jer citam kad tamo ides na zakazivanje termina pise ako se pogrijesi kategorija posla za zakazivanje odbijen si i cekas opet godinu .... ako iko moze da mi pomogne koju kategoriju spada ova vrsta posla i koji je jezik minimalan potreban za obavljanje ovog posla... ili da mi link send od te kategorije kako da termin zakazem ,, hvala puno na svakoj informaciji .Poštovanje ,
Ovako geogle sam po netu al nikako da nadzem odgovor koji mi treba tako da se nadam da ce mi neko ovdje pomoci ako je moguce bio bi jako zahvalan .Radi se o tome oko prijave termina za vizu i potrebne sve dokumentacije jer usitinu sam duduk... Ako se firma u Njemackoj bavi postavljanje parketa ili strucno parketarstvo a ja bi trebao da zakazem termin u ambasadi za radnu vizu sta treba da uradim jer citam kad tamo ides na zakazivanje termina pise ako se pogrijesi kategorija posla za zakazivanje odbijen si i cekas opet godinu .... ako iko moze da mi pomogne koju kategoriju spada ova vrsta posla i koji je jezik minimalan potreban za obavljanje ovog posla... ili da mi link send od te kategorije kako da termin zakazem ,, hvala puno na svakoj informaciji .
Koja firma u Fuldi?Da li bi mogao da stupim nekako u kontakt druze sa tobom igrom slucaja i ja sam Vodoinstalater,ista pokrajina,samo grad Fulda,a imao bih par pitanja za tebe ako nije problem?
Da ali moras da razumes da to sto se ti nadas nema veze sa radom Ambasade. Mozes aplicirati za slo vizu, zasto da ne.
Poštovanje svim članovima foruma,
Moje pitanje je u vezi spajanje porodice. Naime, registrovala sam se za termin u junu,termina još uvek nema,nadam se da će uskoro biti. U međuvremenu sam ostala u drugom stanju. Moje pitanje je da li na terminu treba upisati negde ili reči da sam u drugom stanju i da li to moze uticati na dobijanje vize? Mi se vodimo u Dietzenbach-u,i znam da su tamo veoma rigorozni. I da li možda neko zna da li možemo dobiti Vorabzustimmung? Po iskustvima ljudi vidim da nekom hoće da izdaju to a nekom ne. I još jedno pitanje je da li ja imam pravo da se porodim u Nemačkoj(ako se u međuvremenu viza ne sredi) ? Hvala unapred
Jasno al sta da se radi . Bas zato ako bih se odlucio da malo radim u Slo bojim se da ne pokvarim postupak za dobijanje nemacke vize jel mi nema logike da apliciram za dve vize
Koja firma u Fuldi?
Kako nema logike? Tvoje je pravo da radis i apliciras gde god zelis.
Jos ti je cak i veci plus ako te primi neka zemlja koja je vec clanica EU, jer to znaci da si prosao odredjene provere.
Mogli smo ovo sve drugacije da smo znali da ce ovoliko cekati al ko ce znati . Ja sam kod polagao u Slo i sad ne vredi 90% nidje u De nego treba slusati module , a vidim sad vec prave grupe u De da slusaju moduli tamo obezbedjuju prevodioca sve 5 dana , smjestaj , hrana pice 600e kao u Slo a kaze mi jedan kolega da je po modulu oko 80e ko ide ovako samostalno i da nedje ima nastava svaki dan a nedje jednom nedeljno a to sam i tu na forum procitao.
- - - - - - - - - -
Nzm sta da radim sa tim u Slo da da idem il da ne cackam mecku
Ako ste polagali C kategoriju pre 2009 onda je samo slusanje modula.
Ako ste polagali posle 2009e godine onda je druga procedura u nemackoj i obuhvata IHK test.
Spricevalo iz Slovenije negde prolazi negde ne, uglavnom ljudi u Bavarskoj i BW imaju problem sa Spricevalom.
Kartica je svuda validna.
Opet kazem, nije to nikakvo cackanje mecke, niste vi kriminalac nego radnik i imate pravo da radite bilo gde
ako vas prime, pa i da menjate i zemlju i poslodavce.
Poštovanje svim članovima foruma,
Moje pitanje je u vezi spajanje porodice. Naime, registrovala sam se za termin u junu,termina još uvek nema,nadam se da će uskoro biti. U međuvremenu sam ostala u drugom stanju. Moje pitanje je da li na terminu treba upisati negde ili reči da sam u drugom stanju i da li to moze uticati na dobijanje vize? Mi se vodimo u Dietzenbach-u,i znam da su tamo veoma rigorozni. I da li možda neko zna da li možemo dobiti Vorabzustimmung? Po iskustvima ljudi vidim da nekom hoće da izdaju to a nekom ne. I još jedno pitanje je da li ja imam pravo da se porodim u Nemačkoj(ako se u međuvremenu viza ne sredi) ? Hvala unapred
Koje osiguranje je naj povoljnije za radnu vizu i dali ima u blizini anbasade Beograd je u pitanju hvala
Na kom jeziku vam je stigao potvrdni mejl
Guten Tag,
Dobar dan,
Ihre Registrierung für die Beantragung eines Visums für Facharbeiter - lica sa završenim srednjim stručnim obrazovanjem wurde erfolgreich bei uns mit folgenden Daten gespeichert:
Vaša registracija za termin radi podnošenja zahteva za vizu za Facharbeiter - lica sa završenim srednjim stručnim obrazovanjem je uspela, registrovani ste sa sledećim podacima:
Ovo mi pise u mailu,ali meni se cini da sam aplicirao na engleskom zato sto se secam da sam imao one zvezdice na poljima za popunjavanje broja pasosa,a koliko vidim to ima samo u engleskoj verziji...Mada u potrdnom mailu se ne spominje nikakva sengen viza kao sto pise kod njih na sajtu da je ta verzija samo za to....Ja samo hocu da budem siguran da ne bih cekao godinu dana pa izvisio,a opet da ne gubim ni ovih mesec dana ako ne moram...
Sad malo dosadjujem al moram pitat posto bolje znate od mene . Ako i odem i zaposlim se i stigne mi termin u bg ambasadu dal da dam otkaz u slo i idem u bg na termin i da podnesem u nemacku ambasadu u slo termin za nemacku vizu ponovo . Kakva je procedura
Ne bi trebalo to da stigne ako ste na engleskom. Treba da stigne nesto tipa da pratite dvojezicni formular itd
A ne da je reg. uspela.
Kada ste se registrovali? Jeste li pisali ambasadi
Ovo deluje ok, nije vam stigao mail za sengen nego bas za Facharbeiter, nema problema tu.
Ako hocete da duplo proverite ima i za to caka. Udjite na sajt Ambasade, idite na prijavu termina i ukucajte iste podatke, samo pod nemackim jezikom.
Ako ste u sistemu nece vam primiti prijavu i dobicete poruku (diese angabe muss eindeutig sein. bei einem anderen termin wurde sie bereits verwendet).
Tako znate da ste 100% u sistemu pod tom sekcijom prijave.
Pa to me interesovalo kako inace izgleda mail za sengen,jer sam se malopre uverio da sam aplicirao sigurno na engleskom jer me je sestra podsetila da sam je pitao sta da napisem tu gde su zvezdice
Pokusao sam taj metod upavo na sajtu i pise mi bas tako kao sto ste vi napisali (diese angabe muss eindeutig sein. bei einem anderen termin wurde sie bereits verwendet)
Da li vi mislite sada kad sam sve objasnio i pokusao da je moguce da sam aplicirao na engleskom a da su mi prihvatili kao radnu vizu a ne sengen?
Kada bih samo mogao da budem siguran 100% lakse bih spavao![]()