FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 12.225
Buraz, voleo bih da bude april ali po svemu sudeci maj ili jun...Samo 19-tog ima nas za jednu podelu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Buraz, voleo bih da bude april ali po svemu sudeci maj ili jun...Samo 19-tog ima nas za jednu podelu...
Buraz, voleo bih da bude april ali po svemu sudeci maj ili jun...
Nisam strucan ali mislim da je poenta u fw poruke gde se vidi da je stigla od ambasade ili nesto tome slicno.
Onda nismo ista kategorija... ja sam 1-2Mislim april....jos 15. dana do nas...bar jos jednu podelu cekamo...pa sledeca je nasa..

Onda nismo ista kategorija... ja sam 1-2![]()
Schweißer sa pogrešnim NOKS om...3-5 druze..vozac sam ja..
Veći problem bi imao da se najedeš gustog pasulja veče pre terminaLjudi imam jedno pitanje.... Intreresuje me ako si u Srb.u radnom odnosu, a poslao sam zahtev za termin. Da li postoji problem oko toga kada se dobije termin pa kad se odnesu papiri?
Jedino povezano sa tim je izvestaj iz PIO fonda o tome gde si radio i kolikoHahahaha! Zato sto sam cuo da proveravaju kao jesi u radnom odnosu u Srb., mada ne vidim logiku, svako svasta prica, ne znam vise ni kome verovati![]()
Ja sam isto 1-2 19.02.Pozdrav svima,evo 17.02. mi je bilo tacno godinu dana cekanja za termin.Zna li iko od prilike kada mogu ocekivati poziv za termin. noks 1-2 hvala na odgovoru...ukoliko neko zna
Kakav je postupak za zakazivanje termina,ja sam aplicirao,medjutim nisam dobio
nikakav odgovor vec dva dana
Odbijenica je stigla , zalba se nemoze uloziti jer sam pogresio skroz papire tako da nakon tacno 14 meseci nade sve otislo u pizdu materinu.