Ivan Ajdukovic
Početnik
- Poruka
- 20
Izgleda nista ni danas....![]()
stvarno su preterali...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda nista ni danas....![]()
Koliko pratim podela je bila do 17.10.2018. Ne znam kada planiraju ljudima da jave...stvarno su preterali...
Koliko pratim podela je bila do 17.10.2018. Ne znam kada planiraju ljudima da jave...
Preteraöi su svakako, al sta vredi kad ne mozemo nista da uticemo...
Vratite nekoliko stranica unazad koliko je potrebno i imacete odgovor na vase pitanje....Gde i kako pronaci taj izvod iz trg. registra i sta je uopste to?
Nisam sigurna da li sam jednom beše pročitala, ali onaj izvod iz trgovinskog registra, može biti stariji od godinu dana? ili ne?
Onda ne razumem šta ce tebi ausbildung? To je uglavnom za medicinsko osoblje.
Pozdrav drustvo,
Ja nisam mogao da cekam vise neizvesnost oko poziva i danas sam poslao mail Auslanderbeforde..
i odgovorili mi za nepuni sat vremena....
"die Bundesagentur für Arbeit hat die Zustimmung zur Arbeitsaufnahme am 10.10.2018 erteilt.
Die deutsche Botschaft in Belgrad hat uns hier nicht im Verfahren beteiligt, das heißt das Visum wird wohl in Kürze von der Botschaft erteilt werden"
kako sam protumacio da sam dobio odobrenje od biroa za zaposljavanje i da sada cekam poziv... ali sta li znaci da ambasada nije ucestvovala u postupku ovde... da li se misli na dopune ili sta?
hvala
Meni su sada na osnovu mog Bescheida trazili Urkunde. Kako ja do Urkundea da dodjem? Luda kuca vise!Postovani ljudi, javljam vam se u nadi da ce neko ko je upucen znati da mi i odgovori u vezi DEFIZITBESCHEID-A ZA ZDRASTVENE RADNIKE, noks 3-5.
Ja sam pre Urkunde dobila to, a Urkunde mi je sa zvanjem KRANKENPFLEGEHELFERIN, a papir Anerkennung je za Krankenpflegerin, Medjutim, posle god dana sam dobila termin za vizu al zafalio mi je taj Defizit... Ja sam mislila da sam zagubila taj papir, a kad sam trazila zeni koja je zaduzena za to rekla je Nadjite taj papir koji sam vam tad i tad poslala. Za srecu ga nadjem al se plasim da li je problem sto je od prosle godine datum. Da li moram da opet saljem zahtev za novi Anerkennung, da cu se unapredjivati...Ili mogu sa ovim, da ga dostavim ambasadi kao dodatna dokumentacija... Uzred, Agencija Evropa je jako dobra za pomoc oko sakupljanja dokumentacije. Hvala svakom ko odgovori.
063204066I ja sam tako mislio da je cena ali sipak. Navodno postoji neki covek "Joca" koji ima agenciju u blizini ambasade u Bg ali ne mogu nikako da ga nadjem koji radi po toj ceni otprilike oko 8000din.
063204066
Jovo se covek zove,mislim da je to taj!Evo br mozda ce ti pomoci.
ona je meni radila dokumenta i rekla da je osiguranje oko 8000Ako ne moze on pokusajte 0643770484, gospodja se zove Maja, takodje agencija kod ambasade.
Meni su sada na osnovu mog Bescheida trazili Urkunde. Kako ja do Urkundea da dodjem? Luda kuca vise!
Hinweise mi stoji b2, a imam ga. Ako na to mislis da pise u Bescheidu. Nista vise ne pise.Jeste li dobili direktno priznanje diplome? Ako jeste i imate taj papir na njemu piše šta treba da dostavite od papira u Regierung da vam se izda Urkunde.
Hinweise mi stoji b2, a imam ga. Ako na to mislis da pise u Bescheidu. Nista vise ne pise.
Trebalo bi danas da krenuEvo info po FB juce dijelili ponovo termine u ambasadi u SA.Da li ce se ovi u BG smilovat ikako?
Evo info po FB juce dijelili ponovo termine u ambasadi u SA.Da li ce se ovi u BG smilovat ikako?