Deutschlehrerin
Početnik
- Poruka
- 9
Evo neko na fejsbuku piše
Upravo sam dobio termin sa spajanje porodice za 07.11 prijava 21.03
Upravo sam dobio termin sa spajanje porodice za 07.11 prijava 21.03
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Registrovan si 15.11.2017??? Kada vam je terminNajzad TERMINNNN!!!!!!
15.11.17 noks 1-2
Najzad TERMINNNN!!!!!!
15.11.17 noks 1-2
Imali podjele za noks 3-5 medicinski radnika?
sutra ce nama????????????Na nas su zaboravili izgleda...������
sutra ce nama????????????
daj boze da jave jos... inace 24.9. termin
363 dana od prijave u ambasadi za termin...
uuuh
Nesto ne verujem da ce sutra, ne sedam se da je sredom bilo podele termina...
Nek vam je sa srecom.Stigao termin!!!!
Aplicirala 15.03.2018.
Termin 31.10.2018.
Spajanje porodice.
Cestitam timi
Eto kolko mizemo upratiti..malo sutra...kad je spajanje dobilo termin31.10...znaci dovidjenja oktobar
A jos zalosnije sto sad nemoraju ove nedelje onda ni deliti termine vec tek sledece il ko zna kad...ja zbog takvog ponasanja i neprofesionalnosti i idem odavde a ono u n.ambasadi ispali gori od nas Srba...pa jbt udeli mi termin pa makar bio i za tri meseca al da migu da planiram zivot dotle...ovih skoro godinu d.cekanja nista nemogu kako bih hteo jer sam se nadao vec do leta otici...jbt.zamalo da na more neodem jer sam mislio da ce me mozda pozvati i tako milion stvari...ljudima jedu zivce..kai da nas namerno zajebavaju
A jos zalosnije sto sad nemoraju ove nedelje onda ni deliti termine vec tek sledece il ko zna kad...ja zbog takvog ponasanja i neprofesionalnosti i idem odavde a ono u n.ambasadi ispali gori od nas Srba...pa jbt udeli mi termin pa makar bio i za tri meseca al da migu da planiram zivot dotle...ovih skoro godinu d.cekanja nista nemogu kako bih hteo jer sam se nadao vec do leta otici...jbt.zamalo da na more neodem jer sam mislio da ce me mozda pozvati i tako milion stvari...ljudima jedu zivce..kai da nas namerno zajebavaju
Ako ste polozili za C pre 2009. godine, onda cete samo pro forme da odslusate predavanja, ako je dozvola izdata posle te godine morate ga i polagati. Moze se voziti 6 meseci sa srpskom dozvolom i bez Coda.Kako ce voziti suprug taj period dok ne polozi kod 95 ?Tj tih 6 meseci probnog rada.