Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ljudi termin.28.9. od 20.10.2017 po starom.e slusajte ovo stize kao i uvek dvojezicno na nasem i na nemackom potvrdi tj bestaetigung.ja sam na nasem jeziku potvrdi.uso unutra i kaze vas termin je uspesno potvrdjen.i i onda nemas drugu opciju neko x pa na mail nazad. e sad.nema povratne poruke na mail da je to potvrdjeno.dal treba duplo i na nemackom da se potvrdi nego da se nesto ne usere onda ko onoj pre neki dan sto dobila termin u 2 dana.kako ste vi ostali potvrdili

ljudi termin.28.9. od 20.10.2017 po starom.e slusajte ovo stize kao i uvek dvojezicno na nasem i na nemackom potvrdi tj bestaetigung.ja sam na nasem jeziku potvrdi.uso unutra i kaze vas termin je uspesno potvrdjen.i i onda nemas drugu opciju neko x pa na mail nazad. e sad.nema povratne poruke na mail da je to potvrdjeno.dal treba duplo i na nemackom da se potvrdi nego da se nesto ne usere onda ko onoj pre neki dan sto dobila termin u 2 dana.kako ste vi ostali potvrdili

Ne diraj ništa, potvrdio si termin.

Ako je uspesno potvrdjen onda je to sto pise :) srecno!

Ako je uspesno potvrdjen onda je to sto pise :) srecno!

hvala druze i ti ces i svi dace bog.10 meseci i 11 dana cekao sam.daj boze da svi cekate minimum 3 put manje.pa vidi nema sta.ja nesto kontam logicno zbog te povratne poruke jer je ona bila kod registracije.e sad.ko sto sam reko potvrdi sam kliknuo pa se otvori i kaze sie haben ihre termin erfolgreich bestaetigt.tako nesto mozda ne bukvalno tako a to znaci uspesno se potvrdili vas termin ma broj pasosa jos jednom proverite.e ja zaboravi da taj broj zapisem neki broj potvrde e sad se ne bih vracao.jer u mail u kazu ponesite ovaj mail sa sobom odstampano.znaci ***** taj broj onda verovatno ga ima i u samom mail.ma nista to je to potvrdio sam.stampam mail i to je sve.ako stigne povratna mail stigne ako ne nista

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back