Pozdrav,registracija 15.12.2017.noks3-5 prof.vozač.Malopre mi je stigao mail sa terminom 09.10.2018

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vozac sta mislis ti o tom zakonu? Mozda ce sada i za nas vozace uvesti da nam je potrebna zavrsena saobracajna skola?
Registracija 2.1.2018 termin 4.10.2018
noks 3-5 medicinski radnik
- - - - - - - - - -
Sada dele noks 3-5 proverite mail
Napokon sam dobila termin, prijavlila 18.Dec. 17 Noks 3-5, zdrastveni radnik
Termin 2. Okt 2018 .
Vozaci stigli do 19.12.2017.???nadajmo se pomaku bar da ociste decembar
24.12.2017. za vozača mejl stigao malo pre sa terminom zakazanim za 09.10.2018. dakle kao učesnik tbv odozgo
Ima li neko iz januara NOKS 3_5 a nije medicinar da je dobio termin?Aplicirala 23.januara kao kvalifikovani radnik NOKS 3_5
Ne. Strpljivo
ljudi termin.28.9. od 20.10.2017 po starom.e slusajte ovo stize kao i uvek dvojezicno na nasem i na nemackom potvrdi tj bestaetigung.ja sam na nasem jeziku potvrdi.uso unutra i kaze vas termin je uspesno potvrdjen.i i onda nemas drugu opciju neko x pa na mail nazad. e sad.nema povratne poruke na mail da je to potvrdjeno.dal treba duplo i na nemackom da se potvrdi nego da se nesto ne usere onda ko onoj pre neki dan sto dobila termin u 2 dana.kako ste vi ostali potvrdili
ljudi termin.28.9. od 20.10.2017 po starom.e slusajte ovo stize kao i uvek dvojezicno na nasem i na nemackom potvrdi tj bestaetigung.ja sam na nasem jeziku potvrdi.uso unutra i kaze vas termin je uspesno potvrdjen.i i onda nemas drugu opciju neko x pa na mail nazad. e sad.nema povratne poruke na mail da je to potvrdjeno.dal treba duplo i na nemackom da se potvrdi nego da se nesto ne usere onda ko onoj pre neki dan sto dobila termin u 2 dana.kako ste vi ostali potvrdili
 srecno!Ako je uspesno potvrdjen onda je to sto pisesrecno!