FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 12.173
Nista nije fiksno sa novim zakonom, rano je pricati o bilo cemu
pa dobro hipoteticki ako donesu taj zakon pocetkom godine, sta ce biti sa nama koji cekamo termine. pitam se pitam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista nije fiksno sa novim zakonom, rano je pricati o bilo cemu
Javi nam sta se desilo da i mi znamo ako dodjemo u tu situacijuVozač ti si čovek koji diže moral probaću kasnije sa registtacijom i hvala na informaciji za moj datum registracije nadam se da si u pravu .
Častim pivo ako si u pravu !!!!
mozda ali za noks 1-2 ne verujem nisu dzabe stavili da se ceka godinu dana
ali dobro ako je za utehu, kako je islo ja sam mislio da cemo cekati godinu i po
- - - - - - - - - -
i jos nesto, dal ce vaziti noksevi i ovo sto smo zakazali u ambasadi kad donesu novi zakon od 2019? jer ja upadam u 2019. tamo februar
ma ko ce ga znati sta ce biti i kako ce biti, mozda i postoji mogucnost i da bude malo ranije za 1-2Noks je ubacen da bi olaksalo navodno e sad da li je do cepa doslo zbog toga sto su pre svi bili u jednom kalupu ili zato sto se Noksom omogucilo da moze da se prijavi i onaj koji nema ugovor to je vec misterija... Nadam se da i novi zakon nece usporiti pomocne radnike ostaje nam samo da vidimo...
pa dobro hipoteticki ako donesu taj zakon pocetkom godine, sta ce biti sa nama koji cekamo termine. pitam se pitam...
hehe to sam hteo da cujemako se donese zakon da se vize dobijaju na licu mesta sa ugovorom i stanom sta ce vam onda termin...
hehe to sam hteo da cujem
ne znam da li ste hteli i ovo da cujete ali se spominje jos uslova i kao prvi i najvazniji JEZIK.
To je jedino sigurno, bice ostrije nego sada svakako.
Zdravo narode,znate li do kog se datuma stiglo sa NOKS 3-5 kvalifikovani radnici,ne mogu da propratim vidim da su medicinari usli u januar dobro,vozaci u decembru jos,a sta je sa nama zna li neko?
Molim VasSto se tice jezika, vodite se onim sto pise na sajtu ambasade. Tu su nivoi podeljeni vec po zanimanjima, evo vam kopija
Savezna agencija za zapošljavanje proverava priložene dokumente i odlučuje da li postoji potreba za priznavanjem diplome i sa tim u vezi za poznavanjem jezika za željenu delatnost. Ambasada iz tog razloga savetuje da obratite pažnju na sledeće smernice, pomoću kojih značajno možete da utičete na uspeh i pozitivnu odluku o Vašem zahtevu:
B2 – C1: apotekari, asistirajući lekari u postupku priznavanja diplome
B2 / Englisch C1: operateri razvoja softvera, veb-diveloperi
B1 Negovatelji, terapeuti, zaposleni u uslužnim delatnostima, stručno osoblje u hotelijerstvu, prevoz lica, osoblje u bolnicama, predradnici, kvalifikovani radnici, kvalifikovani električari sa dozvolom za priključivanje struje, zanimanja sa položenim majstorskim ispitom, instalateri
A1-A2 vozači kamiona, pomoćni radnici, pomoćno osoblje u kuhinjama.
Molim Vas
Zna li neko čiji sve sertifikati o poznavanju jezika se priznaju , po nekim informacijama navodno , ne priznaju Akademinu Oxsford ,već samo Goethe Institut i OSD
Ako neko ima tačnu informaciju neka podeli ,hoću da upišem kurs jezika ali neznam gde!!
Unapred zahvalan!
))Molim Vas
Zna li neko čiji sve sertifikati o poznavanju jezika se priznaju , po nekim informacijama navodno , ne priznaju Akademinu Oxsford ,već samo Goethe Institut i OSD
Ako neko ima tačnu informaciju neka podeli ,hoću da upišem kurs jezika ali neznam gde!!
Unapred zahvalan!
Piše lepo u informatoru (ovo je za medicinare za B1, vozacc je napisao već nivo potreban za različite struke):
Vaše znanje nemačkog jezika treba da odgovara stepenu B1
Evropskog referentnog okvira. Neophodno je da je sertifikat izdao
Gete-Institut, škola za učenje stranih jezika koja je sertificirana prema
Telc-u ili Austrijski institut (ÖI).
- - - - - - - - - -
Vozacc popio kafu jutros ranije))

Piše lepo u informatoru (ovo je za medicinare za B1, vozacc je napisao ve? nivo potreban za razli?ite struke):
Vaše znanje nema?kog jezika treba da odgovara stepenu B1
Evropskog referentnog okvira. Neophodno je da je sertifikat izdao
Gete-Institut, škola za u?enje stranih jezika koja je sertificirana prema
Telc-u ili Austrijski institut (ÖI).
- - - - - - - - - -
Vozacc popio kafu jutros ranije))
Koje je zanimanje taj tvoj drug? Veoma brzo je dobio odobrenje vize.Ne mogu da verujem da još ima ljudi iz oktobra prošle godine.Moj prijatelj se prijavio 4.10.2017. , termin 23.07.2018. , odobrena viza 31.07.2018.
Ne mogu da verujem da još ima ljudi iz oktobra prošle godine.Moj prijatelj se prijavio 4.10.2017. , termin 23.07.2018. , odobrena viza 31.07.2018.
Vozač , B-WPozdrav druze interesuje me za koji posao i u kom gradu i des (pokrajini) ?
Pozdrav, trebala bi mi informacija. Podneo sam zahtev za radnu dozvolu za vozaca kamiona u maju. Zvali su me iz ambasade 30.08 ali sam ja tad bio u inostranstvu i nedostipan i stiglo mi je samo obaveštenje od MTS o propustenim pozivima sa brojem ambasade. E sad me interesuje, da li oni zovu telefonom ukoliko je viza odbijena ili ? Pretpostavljam da pismeno šalju odbijenicu. I ukoliko je odobrena viza koja je dalja procedura? Da li oni odrede termin kada ću morati lično doći u ambasadu? Sve ovo pitam jer još uvek radim u slovenačkoj firmi pa da bi znao da uzmem slobodne dane.
Nisam napisao da znam vec da sam tako cuo. Nije lepo da mi kazes da lupam jer ja nikog ovde nisam vredjao pa ni tebe. Ovaj forum sluzi da se razmene iskustva i da ljudi dobiju prave informacije za sto lakse dobijanje vize. A tebi hvala na informaciji. Znacice svima ovde.Druze nelupetaj kad neznas.Nebuni druge forumase.Ja imam Hr potvrdu za koju mi poslodavac rekao da je ok i da ce mi biti upisana u dozvolu.Grad Minhen.....