@ marija93 Hvala na info. Javnite ako nije problem kad Vam stigne mail sa terminom, hvala unapred.![]()
Nema na cemu, javljam cim stigne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ marija93 Hvala na info. Javnite ako nije problem kad Vam stigne mail sa terminom, hvala unapred.![]()

Ja od 14 01 18 .Polako ce dodjemo i mi na red. U koj grad ides?čekam od 15.12.2017.profesionalni vozač -noks3-5
Ima li neko da je cekao vizu preko 8 nedelja i da je dobio?
Intresuje me koliko se ceka od predaje dokumentacije do viziranja?
U pitanju je spajanje porodice.
Da li moze neko da mi da informaciju vezanu za dobijanja vize za spajanje porodice. S obzirom na to da sam se registrovala za termin sa starim pasosem a u medjuvremenu se udala, da li na termin(kada ga budem dobila) nosim I stari i pasos sa novim prezimenom? Hvala unapred na odgovoru i želim svima puno sreće i strpljenja![]()

Hvala Vam puno na odgovoru. Pozdrav![]()
registrovala se jos februara i jos uvek ništaMa 'oce, jos u martu su trebali da te zovu, ima nas koji cekaju skoro godinu dana pa nista.Olja, da li imate termin uskoro? Ako nije tajna, kad ste se registrovali?
Mene bas hvata panikaregistrovala se jos februara i jos uvek ništa
Ma 'oce, jos u martu su trebali da te zovu, ima nas koji cekaju skoro godinu dana pa nista.

Samo je vazno da si u sistemu a za termin kad stigne, mesec - dva kasnjenja nije ni to strasno. I ja sam nervozan, da sam bio pametan da zakazem termin jos 2016. sad bi vec digao kredit za mercedes s klaseJa cekam za spajanje porodice. Ocekivala sam mejl u junu, ali evo i dalje nista.
Pozdrav
Samo je vazno da si u sistemu a za termin kad stigne, mesec - dva kasnjenja nije ni to strasno. I ja sam nervozan, da sam bio pametan da zakazem termin jos 2016. sad bi vec digao kredit za mercedes s klase![]()
Jel zna neko kako dobijamo odgovor od ambasade? Jel zovu na mobilni ili fiksni? Email? Cekam 3 nedelje, pa da nisam propustila.
Vreme obrade Vašeg zahteva po pravilu traje između 9 i 10 nedelja, neretko i duže. Čim je doneta odluka, bićete obavešteni o tome. Stoga je važno da date tačan broj telefona i e-mejl-adresu.
Ambasada ukazuje na to da zbog zaštite ličnih podataka nije moguće da telefonom dobijate informaciju postupka u toku.
Pisane informacije trećim licima se dostavljaju tek po isteku roka od 10 nedelja, uz obeveznu pisanu punomoć od strane podnosioca zahteva.
Ambasada zbog velikog broja zahteva nastoji da sve raspoložive kapacitete angažuje na obradi zahteva. Stoga moli za razumevanje da pre isteka roka od 10 nedelja ne odgovara na upite vezane za postupke u toku, ponovljene upite ili molbe za preliminarno razmatranje postupka ili dokumenata.
Prilikom podnošenja zahteva bićete obavešteni koja dokumenta eventualno treba dodatno da dostavite. Ukoliko se prilikom obrade Vašeg zahteva ispostavi da su potrebne dodatne informacije, bićete naknadno obavešteni o tome.
https://belgrad.diplo.de/rs-sr/service/-/2011050
Ja od 14 01 18 .Polako ce dodjemo i mi na red. U koj grad ides?
Jasno! Hvala! Samo se brinem ako su zvali da su zvali na fiksni a ja cesto nisam kuci, pa zato...
Mene su zvali na mobilni i to u 8 ujutru.
Duisburg
KONACNO !!!!!
- - - - - - - - - -
Termin 16.07.
Kad si aplicirao?