Pozdrav drugari,ima li nekog ko je 10.1.2018 ili u tom nekom periodu podneo zahtev po nosku od 1-2 godine,ima li kakvih infromacija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@drLexy Cestitam, nek je sa srecomZa koliko su vam rekli da mozete da dodjete da preuzmete vizu? Znaci 23. mart i 26. mart su dobili isto termine 3. jula. Nije lose statisticki gledano. Jel znate mozda okvirno koliko ljudi dodje na termin dnevno?

Pozdrav draga moja koleginice
Inace ja sam se prijavila 26. marta za termin, greskom sam napisala 23. Rekli su da mogu da dodjem bilo koji radni dan osim petka od 8 do 10h i da ponesem zdravstveno osiguranje.
Moj termin je bio u 7:45h, bilo je nekih desetak ljudi u redu, ali nije bilo bitno ko je kad dosao nego su prozivali po spisku i tako pustali. Bilo je bar 5 prozvanih koji se nisu pojavili, bilo je i ljudi koji su zaboravili da potvrde termin pa su se plasili da ce imati problema, medjutim bili su na spisku i sve je bilo ok, a bilo je i ljudi koji su imali termin u 9h ili kasnije, ali su dosli ranije pa su ranije i usli, jer kada je portir procitao sve za prvi termin nastavio je i dalje da cita spisak i pustio sve one koji su vec bili tu.

Danas su me zvali iz ambasade da mi jave da mi je odobrena viza. (mada nisam ocekivala danas poziv jer na sajtu pise da 9. i 10. ambasada ne radi)
NOKS 6-8, za termin sam se prijavila 23. marta, mail sam dobila 15. juna da je termin 3. jula, prosli utorak sam bila na terminu i danas dobila poziv da je viza odobrena.
Pozdrav svima i zelim vam puno srece.
Zdravo. Da li mozes da mi kazes kako si uspeo da storniras svoj termin? Mozda je to za nauk da ne zovemo ambasadu i ne dosadjujemo. Vec samo da cekamo.
@marija93 Kada ste se vi prijavili za termin? Ja sam 11. juna po istom NOKS-u, zato pitam.
Da li su i vama rekli da se pasoš vizira od ponedeljka do petka od 8:00 do 10:00 ???
Imas link za storniranje u mejlu koji si dobio kad si se prijavio za termin. Kliknes na taj link i storniras zahtev za termin.
Ja od 12.01. I terminu se nadam tek u septembru najranije a ako nebude i duzeGde ste vozaci? Koliko cekate termin?Ja od 14.01.18 i nista jos uvek :/
Ja od 12.01. I terminu se nadam tek u septembru najranije a ako nebude i duze

Moras uplatiti osiguranje kad preuzimas vizu, i moj muz je imao u Nemackoj osiguranje, ali su mu u Ambasadi rekli da mora i ovo da uplati....ni nama nije bilo jasno ali tako je.
Postovanje,
imam par pitanja koja se ticu osiguranja po dobijanju vize.
1. O kojoj vrsti osiguranja se tacno radi (zdravstveno, putno, za boravak u inostranstvu i sl.)?
2.Moze li to osiguranje poslodavac u Nemackoj da uplati s obzirom da se obavezao da ce mi platiti osiguranje kada smo sklapali ugovor? Ili moram ja da uplatim ovde u Srbiji u svakom slucaju? Idem po NOKS 6-8 ukoliko je to vazno za ova pitanja.
Iako nisam siguran o kakvom se osiguranju tacno radi, dogovor je da sve troskove osiguranja pokriva poslodavac, a u medjuvremenu sam video da bih eventualno ja ovde u Beogradu trebao da vadim to osiguranje neko.
Pitam da bih znao sta tacno da kazem poslodavcu kada dobijem vizu, da li da ga pitam da mi izvadi to osiguranje u Nemackoj ili ja da placam ovde.
Hvala unapred i veliki pozdrav!
(osiguranje koje uzimaš je zdravstveno, putno, za boravak u inostranstvu)Prema zvanicnoj informaciji na.sajtu ambasade ceka se 9 do 10 nedelja. Medjutim, prema iskustvima forumasa ovde, sve je individualno, uglavnom dobiju vizu i ranije, ali nema pravila.Intresuje me koliko se ceka od predaje dokumentacije do viziranja?
U pitanju je spajanje porodice.
Gde ste vozaci? Koliko cekate termin?Ja od 14.01.18 i nista jos uvek :/
Da, rekli su i meni od 8 do 10h, ali mislim da je od ponedeljka do cetvrtka, koliko ja znam petkom ne rade viziranje pasosa, ako nisu nesto sada promenili.
Meni je zena preko telefona koja mi je javila rekla samo vreme, dane nije pominjala.
A ovo stoji na sajtu za radno vreme:
Vizno odeljenje
Od ponedeljka do petka u zavisnosti od dodele termina
Izdavanje pasoša (srpski pasoš sa vizom): od ponedeljka do četvrtka od 14.30 do 15.30 časova.
Tako da pasos se predaje od 8 do10, a moze da se pokupi od 14.30 do 15.30.
U kom gradi ides
@ marija93 Hvala na info. Javnite ako nije problem kad Vam stigne mail sa terminom, hvala unapred.Ja sam se prijavila 23. maja.