Jel zna neko sta treba za sezonski posao i kolko traje jel moze 6 meseci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze jos jednom pitanje, secam se da je vec bilo. Radna viza mi vazi od 23.06. Da li mogu da odem u Nemacku kasnije, 27.06? Ako moze da napise neko ko je imao takvo iskustvo. Pozdrav
Mozete li mi reci da li se ostavlja pasos u ambasadi prilikom podnosenja zahteva za radnu vizu?
Ovo nije ton za odgovor. Molim nekoga da mi kaze ako je imao taj slucaj. Imam verovatno vise godina (45) za ovaj ton . Ne ulazim dalje u odgovore
Ja sam totalno novu u svemu ovome. Dobio sam posao kao elektroinstalater, po instrukcijama poslodavca kontaktirao agenciju u Beogradu 4 decembra je kako sam razumeo aplicirano za moj zahtev, ali nemam nikakve informacije dokle.je stiglo i sta me ceka u ambasadi. Svaka pomoc je dobrodosla. Hvala
Vi ste samo u obavezi da u Nemacku udjete unutar vremenskog okvira važenja vize i da u tom vremenskom okviru napravite prijavu i vizu “pretvorite” u boravisnu dozvolu. Dakle, ako važi od 23.06. vaše je da bilo kog datuma od momenta početka vize udjete u De. Izbor je na vama.
pozdrav svima,
da li je neko imao sledecu situaciju ili je upoznat sa istom.naime,
zena mi je u nemackoj 4 meseca i radi,sad dobija 3. listic od plate.ima hrvatski pasos i nije imala problem ni oko cega,cerka takodje ima hr pasos.
ja sam trenutno isto u stuttgartu i nasao sam poslodavca koji bi mi dao ugovor.ja imam srpski pasos.stan nam je u realzicajiji,ocekujemo prijavu uskoro.ona je trenutno prijavljena na adresu kod druga.
cuo sam neke price da su ljudi jednostavno resavali u policiji za strance i ostali bez problema,bez komplikacija sa spajanjima ili ranih viza u srbiji.ne znam da li je to moguce ili se mora ipak kompletna procedura.
hvala,
miroslav
Nazalost, slabo dele termine za taj noks (3-5)...Kod nas je prijava bila 10.12. I jos nista od termina......ne znam tacno do kog datuma su stigli, ali verovatno nista od termina pre jula-avgusta...A za ambasadu ne brinite, agencija ce vam pripremiti svu dokumentaciju...
do 27.11 stigli i tu stali, ja cekam taj datum
Svaka cast, dele po starom dan za dan. Jos 30-40 dana i delice noks 1-2/3-5 redovno po novom!! Stvari pocinju da lice na nesto
A koliko ce to ubrzati?
Pa ako ne produze rokove ajd to i da uzmemo kao nesto obecavajuce...Mozemo samo da nagadjamo.
Koliko ce ubrzati? Pa nece uopste po mom misljenju. Ambasada vec radi punim kapacitetom
Dobra stvar u celoj ovoj prici je sto je moguce da se to ciscenje dan za dan prebaci na noks 3-5 i 1-2 po novom.
U tom slucaju ambasada nece produzavati rokove cekanja nego je tako kako su stavili na sajtu. A to je ohrabrujuce samo po sebi.
Opet, ovo je samo moje neko nagadjanje.
Pa ako ne produze rokove ajd to i da uzmemo kao nesto obecavajuce...
Imam i formaciju da se veliki broj i ne pojavi na terminu najcesce zato sto im je poslodavac otkazao ali oni ne storniraju termin i tu nastaje taj vakum.
I dospevaju na crnu listu odmah potom tj, nemaju mogucnost neko odredjeno vreme da se registruju opet.