Trazili su mi potvrdu da cu kod zavrsiti tamo, iako imam upisan kod u cesku dozvolu koja jos uvek vazi.....potvrdu za stan nisu trazili, u papirima tj u formularima za ambasadu je navedena adresa firme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://belgrad.diplo.de/rs-sr/service/visa-einreise/-/2077458
Malo nize vam pise 'ovde mozete zakazati termin'.
Kliknite na taj kvadratic, pozdrav
Pozdrav svima,
imam jedno pitanje:registrovao sam se za noks 1-2 sa starim pasosem i u medjuvremenu sam morao da izvadim novi posto mi je onaj stari isticao 13.11.2019 god.i svakako dok docekam termin i vizu ne bih mogli da mi odobre samu vizu zbog skorog isteka pasosa.E sad moje pitanje glasi:da li mogu sa starim ponistenim pasosem uci u ambasadu posto sam se sa njim registrovao,a da nov predam za viziranje?
Unapred hvala.
Trazili su mi potvrdu da cu kod zavrsiti tamo, iako imam upisan kod u cesku dozvolu koja jos uvek vazi.....potvrdu za stan nisu trazili, u papirima tj u formularima za ambasadu je navedena adresa firme.
NOKS 6-8, plava karta, termin 14.06. Danas zvali iz konzulata da je viza odobrena. Pokrajina Hessen
NOKS 6-8, plava karta, termin 14.06. Danas zvali iz konzulata da je viza odobrena. Pokrajina Hessen
Jesu li vam trazili izvod iz trgovinskog registra firme?
Da li neko zna koji je minimum vazenja pasosa da bi se dobila viza? Valjda je ok ako vazi do avgusta 2019.???
Da li neko zna koji je minimum vazenja pasosa da bi se dobila viza? Valjda je ok ako vazi do avgusta 2019.???
Moj ti je savet da trazis to da ti posalju iz firme (mogu i mailom da ti posalju)jer su ovde ljudi pisali da su im trazili taj papir.Ja sam bio u petak na termin i odneo sam nekoliko papira koje su mi poslali iz firme i sve ih je uzela,po sistemu od viska glava ne boli.
Jesu li vam trazili izvod iz trgovinskog registra firme?
Taj papir su mi poslali iz firme zajedno sa svvim ostalim dokumentima, tako da je sve bilo komletirano....jedino sto su trazili naknadno je potvrda da ce kod biti zavrsen tamo, mada i taj papir smo pribavili naknadno pre odlaska u ambasadu.
Moj ti je savet da trazis to da ti posalju iz firme (mogu i mailom da ti posalju)jer su ovde ljudi pisali da su im trazili taj papir.Ja sam bio u petak na termin i odneo sam nekoliko papira koje su mi poslali iz firme i sve ih je uzela,po sistemu od viska glava ne boli.
Ja sa karticom kod95 iz slovenije necu imati problem ? Cudno mi je sto ste imali upisan kod a nisu vam priznali?
Pogledajte prilog 496444
ovakvu imam
Ljudi ako moze da odg..polagao sam u Goethe institutu za A1..pise kod njih najranije 10 dana za rezultate..pa jel moze da se desi da budu ranije rezultati..ovom pitam one koji su polagali pa imaju iskustva??hvala
Lekar, počinjem kao Assistenzärztin.Šta si po struci i kakav posao je u pitanju?
Mislim da se dokumentacija šalje faxom. I da vreme obrade očigledno zavisi od brzine službenika u Nemačkoj. Kad me je teta iz Konzulata pozvala, rekla je “za vas je vec stigao odgovor iz Nemačke”. Verovatno ima uticaja što je reč o manjem gradu.Svaka cast,ekspresno brzo odobrena viza.Da li neko zna da li ambasada salje mailom dokumentaciju u nemacku ili papire salju da stignu fizicki tamo?S obzirom na ovako brzo odobrenje trebalo bi da to ide mailom,mada koliko sam video ovde na forumu puno ljudi ceka i vise od mesec dana na odobrenje.