CLS
Primećen član
- Poruka
- 593
Ne znam koji sam Noks ja sam postarom, vozac. Preko agencije sam zakazao.Mozda je CLS NOKS 3-5 ili 1-2, sigurno nije NOKS 6-8, jer ne bi cekao ovoliko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam koji sam Noks ja sam postarom, vozac. Preko agencije sam zakazao.Mozda je CLS NOKS 3-5 ili 1-2, sigurno nije NOKS 6-8, jer ne bi cekao ovoliko.
Ko na iglama sam non stop telefon u rukama i sve cekam sad ce,kad corak nema,ni postar ni poziv ????
jel termin za radnu dozvolu u pitanju?27.sept.17 prijava
19.6 u 9 45 termin
Javio se čovek danas od 27.09 da je dobio termin, noks 1-2, ja sam aplicirao 28.09 I nisu mi ovi slepci iz agencije ništa javili još.
Ovi sto se sokiraju kad vide da su dobili termin,sto se sve tresu i ne znaju za sebe,pa kako cete podneti sedenje u ambasadi ispred sluzbenice dok vam proverava dokumente,a narocito me interesuje kako cete bre raditi ako dobijete vizu. Koji vam je ochin,pa dobijanje termina je tek 5% uradjenog posla,a tresete se od uzbudjenja,OPUSTENO BRE,ima jos prepreka,a trka je tek pocela dobijanjem termina,ajd pozdrav svima.
Radili danas do 14h,ne javlja se sad niko... Zato me i interesuje da li je dobio neko iz 28.09, da znam da li sam I ja dobioSigurno ste i vi dobili, tako je bilo i za mog supruga, agencija je javila posle par dana. Najbolje ih nazovite.
Pozdrav,
Prijavio sam se krajem maja za termin, ne znam koji je to NOKS (Pretpostavljam da je 6-8 prema vasim pisanjima ovde). Po onom opisu, to je visokokvalifikovani, blue card etc... Da li je realno da cu cekati onih 5 meseci sto onde pise ili je prica ipak malo manja (ugovor mi pocinje 1. septembra).
Takodje, 4800 mesecna plata bruto, badden wuertemberg. Moze li da se prezivi sa tim? Sam bih ziveo.

Termin je bio 11. Aprila, onda smo negde 13. Maja dobili od ureda za strance pismeno da traze da nam stanovac potpise formulare da se slaze da se cela porodica useli u stan, i jos jednom su suprugu trazili platne liste i jos neke papire njemu iz firme, e sad i tamo smo čekali termin koji je bio 6. Juna, i sad računam nece vise nista traziti i resice biti ili ne biti, u kratkom roku inace poludecu vise od cekanjeIsto. Mada ja sam sveza u cekanju. Koliko ti cekas?
.Ja sam se danas bas razocarala. suprug je vozac , registrovao se 19.09.2017., a dobio termin za danas 08.06.2018. Jedva smo docekali. I danas kad je otisao Cod 95 Slovenacki koji je preveden na Nemacki ne vazi, a ugovor istekao. Rekli mu da donese novi ugovor i potvdu od poslodavca da ce u Nemackoj polagati Cod. Sad mi nije jasno u kom roku mora da dostavi to i da li moze poslato mailom ili mora original. Da poludis nista drugo.
Bitno je da mozete dobiti noviji ugovor i tu potvrdu.
Mom kolegi su na terminu takodje trazili tu potvrdu. potvrda je na putu a njega su juce zvali da dodje po vizu.
Ugovor mora biti mladji od 6 meseci.
Imas odlicnu platu,stom platom se u Svabiji odlicno zivi,mozes dobru stancugu da iznajmis.srecnoPozdrav,
Prijavio sam se krajem maja za termin, ne znam koji je to NOKS (Pretpostavljam da je 6-8 prema vasim pisanjima ovde). Po onom opisu, to je visokokvalifikovani, blue card etc... Da li je realno da cu cekati onih 5 meseci sto onde pise ili je prica ipak malo manja (ugovor mi pocinje 1. septembra).
Takodje, 4800 mesecna plata bruto, badden wuertemberg. Moze li da se prezivi sa tim? Sam bih ziveo.
Pise satnica i broj sati u ugovoru bruto.Pozdrav narode. Ja sam dugo na ovoj temi ali ne mogu naci.
Jel po pravilu u ugovoru treba da pise kolika je satnica bruto i koliko sati mesecno se radi.
Ono nepise se koliko ce biti plata okruglo tipa 1600 eu bruto. Vec kolika je satnica bruto?
Meni u ugovoru pise koliko sam plaćen po satu i koliko sati radim nedeljno i da u pitanju je bruto satnica.Pozdrav narode. Ja sam dugo na ovoj temi ali ne mogu naci.
Jel po pravilu u ugovoru treba da pise kolika je satnica bruto i koliko sati mesecno se radi.
Ono nepise se koliko ce biti plata okruglo tipa 1600 eu bruto. Vec kolika je satnica bruto?
.Ja sam se danas bas razocarala. suprug je vozac , registrovao se 19.09.2017., a dobio termin za danas 08.06.2018. Jedva smo docekali. I danas kad je otisao Cod 95 Slovenacki koji je preveden na Nemacki ne vazi, a ugovor istekao. Rekli mu da donese novi ugovor i potvdu od poslodavca da ce u Nemackoj polagati Cod. Sad mi nije jasno u kom roku mora da dostavi to i da li moze poslato mailom ili mora original. Da poludis nista drugo.
Osobo, iskuliraj. Nebitno je sta ti mislis o tome. Ne poznajes verovatno nikog od nas I zasto bilo ko reaguje kako reaguje. Vrlo uskogrudo, ograniceno i bezobrazno prema osobama koje cekaju bar neki pomak. To iskljucivo govori o tebi. O meni govori da bullshit secem u korenu. Eno slusaj Panteru - Walk, to je sve sto imam da ti kazem do daljnjeg.
Mlada damo,tvoja objava govori o tebi,a to sto sam ja pokusao da ohrabrim osobe koje se na nista tresu i treba im secer i voda,pa sta ce biti dalje ako je tek 5% posla zavrsena.A to sto ti ne razumes to kako sam ja napisao verovatno je tvoj problem....i nemoj da objavljues da si noks 6-8,brukas nam zdrav razum.