Odlično. Ne brini, dobićeš u sledećoj podeli.
Ja ću možda morati da čekam još 3-4 meseca![]()
Imate li predstavu kada bi to moglo biti?
Zao mi je Iskreno zbog Vas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično. Ne brini, dobićeš u sledećoj podeli.
Ja ću možda morati da čekam još 3-4 meseca![]()
Stigao i nama termin za ausbildung, registracija 22.1 a termin 14.5... Sad će da padne storniranje.
Srećno svima koji su dobili termine, da što pre bude i viziranje!
Mora da storniras pa ti se ne isplati bolje da cekas 1-2 on bi trebalo na leto da ti bude, ili zakazi po 3-5 pa ako ne prodjes na 1-2 onda kasnije probas na 3-5 kad stigne termin. Valjda moze tako?
Ja sam u istom sosu, kursna diploma zavarivaca, podneo za termin u februaru NOKS 1-2. Nadam se da je to deficitarno zanimanje pa cu mozda proci...
Nisam odavno bio ovde, ali valja se malo ljudima pomoci. Nostrifikacija diplome je obavezna, da nije tako jednostavno bi Nemacka zatvorila ustanove tog tipa. I jos nesto kursevi se ne.mogu priznati , kurs je kurs(par meseci) ,a skola skola(nekoliko godina) jednostavno fali fond casova i prakse....
Vracaju odmah original ide samo na uvid pogledaju I vrate odmah jedino sertifikat jezika zadrzeDa li nam vracaju originalna dokumenta kad se zavrsi proces?
A sto zadrze sertifikat,a sta ako ti zatreba negde original?Zar ne pise da trebaju kopije i za sertifikat?To mi bas nije jasno ali nema ni veze nek dobijem vizu a posle cemo lakoVracaju odmah original ide samo na uvid pogledaju I vrate odmah jedino sertifikat jezika zadrze
Meni su uzeli sertifikat,mislim da vracaju prilikom viziranja,videcu ako se ikada smiluju da pozovuA sto zadrze sertifikat,a sta ako ti zatreba negde original?Zar ne pise da trebaju kopije i za sertifikat?To mi bas nije jasno ali nema ni veze nek dobijem vizu a posle cemo lako![]()
Rekli su nam iz firme da ne storniramo jer nisu bili sigurni da li će nas brzo pozvati za davanje otiska pa su kontali da čuvamo termine dok ne bude sve gotovo.A niste stornirali? Jesu vam rekli da ne stornirate, ili niste hteli da se kockate?
Zdravo svima,
Dugo sam citala ovu temu i nedavno sam se registrovala da bih prenela svoje iskustvo.
Ja sam se registrovala za vizu za Naucnike 22. februara. Kako su prosla vec dva meseca sa Instituta u Jeni gde cu raditi posalju fax ambasadi ovih dana (da li ambasadoru ili kome vec nisam sigurna) ove nedelje da li postoji mogucnost da se to malo ubrza. Dobili su odgovor od ambasade kako ne mogu nista da garantuju zbog velikog broja zahteva. Medjutim, ja danas dobijem mejl za zakazivanje termina za utorak 8.maja! Tako da moguce je da se termin dobije brze. Samo da napomenem, Institut je drzavni, a prevelika je slucajnost nakon sto su ih kontaktirali ove nedelje da ja dobijem termin danas
Pozdrav i srecno svima koji cekaju!
Dragi forumasi registracija 15.09.2017 danas stigo mail sa terminom.Zamolio bih ako neko ima iskustva sa ugovorom o radu,stari mi je istekao pre 2 meseca,a poslodavac za novi ugovor mi kaze da nece da salje vec da dodjem na posao i napravice ugovor nije problem.Da li na termin da idem sa starim ugovorom koji je isteko...Svako iskustvo bi mi dobro doslo.
Poštovani
Ista i meni sa poslodavcem.....iz tog razloga sam zvao ambasadu i rekli su mi da ugovor vazi onoliko koliko piše u govoru datum do kada istice....meni je termin u utorak pa se nadam da će dobro proći ....:-D
Nisu jos počeli da dele termine po NOKS 1-2Ima li koga Noks 1-2 kome je dodeljen termin?
I ja sam u Jeni. I iz Jene su pisali. Doktorske studije. Registracija 08.02., Termin jos ne.
Moj muz ceka termin od 18.09.2017.god., vozac. Mislim da cemo svi izludeti. A i poslodavac je vec izgleda digao ruke.
Puno srece ti zelim na terminu u utorak...ako ti nije problem napisi kako si prosao...hvala ti puno unapred.