Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragceh -Cekaj jesi dobio mail po prvoj registraciji sa referntnim brojem?Ono uspesno ste registrovani po toj i toj kategoriji pod brojem tim i tim ?

- - - - - - - - - -

Maro ti ces danas,a za mene nisam siguran da li ce da stignu do mene,ja sam 21.09.Ja se nadam da ce da dele septembar danas,jer ako bude drugacije najebasmo ga mi totalno:):):)Pisi ovde cim dobijes termin;)

Ja cekam od 18.09. ...mislim da ova podela nije nasa...ali nadam se da gresim....javljam i ja cim bude nesto...Ajde neka nam je sa srecom....

Zdravo svima,

Dugo sam citala ovu temu i nedavno sam se registrovala da bih prenela svoje iskustvo.

Ja sam se registrovala za vizu za Naucnike 22. februara. Kako su prosla vec dva meseca sa Instituta u Jeni gde cu raditi posalju fax ambasadi ovih dana (da li ambasadoru ili kome vec nisam sigurna) ove nedelje da li postoji mogucnost da se to malo ubrza. Dobili su odgovor od ambasade kako ne mogu nista da garantuju zbog velikog broja zahteva. Medjutim, ja danas dobijem mejl za zakazivanje termina za utorak 8.maja! Tako da moguce je da se termin dobije brze. Samo da napomenem, Institut je drzavni, a prevelika je slucajnost nakon sto su ih kontaktirali ove nedelje da ja dobijem termin danas :D

Pozdrav i srecno svima koji cekaju!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back