Stepanovicdijana
Obećava
- Poruka
- 51
Pozdrav svima,da li jos neko ceka viziranje nakon termina??
Meni ce evo mesec dana? Bio sam 5.4.
Hvala unapred
Ja takodje cekam viziranje termin je bio 11.4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima,da li jos neko ceka viziranje nakon termina??
Meni ce evo mesec dana? Bio sam 5.4.
Hvala unapred
Maro ti ces danas,a za mene nisam siguran da li ce da stignu do mene,ja sam 21.09.Ja se nadam da ce da dele septembar danas,jer ako bude drugacije najebasmo ga mi totalnoPisi ovde cim dobijes termin
![]()
Maro ti ces danas,a za mene nisam siguran da li ce da stignu do mene,ja sam 21.09.Ja se nadam da ce da dele septembar danas,jer ako bude drugacije najebasmo ga mi totalnoPisi ovde cim dobijes termin
![]()
Dragceh -Cekaj jesi dobio mail po prvoj registraciji sa referntnim brojem?Ono uspesno ste registrovani po toj i toj kategoriji pod brojem tim i tim ?
- - - - - - - - - -
Ja cekam od 18.09. ...mislim da ova podela nije nasa...ali nadam se da gresim....javljam i ja cim bude nesto...Ajde neka nam je sa srecom....
Obavezno i taj mail im prosledi kao dokaz registracije!Bas mi je zao,nepotrebna sekiracija na ovu zbog cekanja...pih
Da castis Maro,sretno ti bilo!Dragi saputnici i saputnici upravo stigao e mail za termin!
Registracija 13.09.17
Termin 24.05.18.
Sretno svima koji su dobili i onima koji jos uvek cekaju!
Gile docices i ti na red uskoro!sretno svima!
![]()
Prosledio sam im, ne znam samo koliko su ažurni u rešavanju ovakvih pitanja.
PS. Lepo sam rekao da postoji zavera protiv mene, sada vidite da sam bio u pravu!![]()
Nadaj se pozitivnom odgovoru, i javljaj sta su ti odgovorili! Srecno
- - - - - - - - - -
P.S. Srecno svima na terminima, i ostali da sto pre dobiju![]()
Da li je neko dobio termin za noks 3-5?
Jel ima jos nekog posle 13.09? :-)