Za zakazivanje termina se MORA koristiti obrazac na nemačkom! Engleski je samo za one koji imaju pasoš neke od država potpisnica šengenskog dogovora.
Pazite i na još jednu stvar. Dok sam popunjavao nemački obrazac, otvorio sam engleski u drugom prozoru da slučajno nešto ne pogrešim. Zbog toga mi je sistem registrovao prijavu kao da sam popunio engleski obrazac i dobio sam mejl da sam za prijavu koristio pogrešan obrazac. Međutim, kada sam pokušao ponovo, nisam mogao da se registrujem jer su moji podaci već korišćeni. Zato sam morao da se dva dana dopisujem sa njima dok nisu rešili problem.
Ja mislim da ovo nije tacno. Prvo na sajtu su ostavili da se moze popuniti i na engleskom. Pa ne znaju svi Nemacki perfekt da se tako snadju.
Kazes da je kao engleski jezik ostavljen za ove koji imaju pasose neke od potpisnica sengenski drzava. Pa zasto bi neki Francuz ili Italijan predavao zahtev za radnu vizu u nekoj trecoj drzavi poput Srbije. Prvo nije gradjanin Srbije da predaje papire u ambasadi u Beogradu drugo viza mu i ne treba on moze da radi gde i kad hoce u EU bez radni viza.
Pre ce biti da si ti nesto zabrljao kad si popunjavao i na engleskom i na nemackom jeziku.