Cestitam. Koji NOKS?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokusaj jos jednom da se registrujes, svi treba da dobiju potvrdni mail nakon registracije, da je registracija uspela i pisace ti tvoje ime i prezime i broj pasosa da proveris, ako nije tacno da storniras registraciju..
Evo lepih vesti suprug imao 09.03 termin danas zvali viza odobrena
Cestitam. Koji NOKS?
Nema veze,bitno je da dobijes povratni mejl da je registracija uspela,proveri br.pasosa i sretno ti bilo cekanjeJesam, hvala ti puno na savetu. E sad, imam još jedno pitanje. U prezimenu imam slovo Š kad sam popunjavao onlajn prijavu nisam stavio Š već S, jel može biti nekih problema zbog toga ili?
Nemas mnogo opcija - da se registrujes na NOKS 1-2 jer diploma sa radnickog samo tu upada, da zavrsis vanredno neki elektro smer barem treci stepen, da prekvalifikujes svoju sadasnju diplomu na neki elektro smer... i sta jos... a da, i da kupis fals diplomu pa sta ti bog da.Pstovanje formulasi posedujem diplomu elektricara sa radnickog univerziteta kakve su sanse da dobijem vizu posto sam cuo da sa takvom diplomom ne prolaze bas sjajno pozdrav
Zdravo svima,
Prijava: 5.1.
Zakazan termin: 8.3.
Termin: 27.3.
Odobrena viza: 29.3.
Srećno!
Jedno pitanje i ja sam po nox 1-2 aplicirao sam 23Evo lepih vesti suprug imao 09.03 termin danas zvali viza odobrena
Jesam, hvala ti puno na savetu. E sad, imam još jedno pitanje. U prezimenu imam slovo Š kad sam popunjavao onlajn prijavu nisam stavio Š već S, jel može biti nekih problema zbog toga ili?
Treba cekirati da se ima osiguranje,jer se ono posle podrazumeva.Upravo sto se placa kad se uzima viza.Sve najbolje...Jedno pitanje,na formularu za zahtev za vizuu polju za zdravstveno putno osiguranje sam stavi da nemam,pa me sad to malo plasi,posto se osiguranke dostavlja na dan viziranje,pa sad neznam da mi neprave problem vezanoza to sto sam stavi da nemam.
Boki11 srećno tvom mužu, pa i vi ostali u najskorije vreme za njim!!!
Jedno pitanje i ja sam po nox 1-2 aplicirao sam 23
Kada je vas suprug aplicirao hvala na odgovoru
Molba:
Supruga dobija novih šest meseci u maju (ugovor na god.dana).Nakon toga će dobiti za stalno.Iako ima 20 god iskustva radi do anekerunga kao hilfer. Predali smo papire za spajanje (12.01) i mislim da će nas pozvati u maju.Problem je i moja nedoumica je stan. Koristi bolnički stan od 30 m2 i predala je za veći (čeka se ).Da li postoji mogućnost da nam zakažu dopunu za dva meseca i da ako nakon toga ne rešimo stambeni problem ,da nas odbiju. Mi bi rado rešili problem ali stanova nema slobodnih. Pomenuti ugovor za stan ističe 01.07. sa mogućnošću da se produži do 01.01.19.Želimo da rešimo zbog polaska dece u školu.Neko je pisao za spajanje da treba da treba da ima platu 768e za supružnike i po 300e za decu +stanarina ,što ne može biti dovoljno sa platom hilfera.Malo sam konfuzan i izvinjavam se zbog toga,Malo nam je muka da u ovim godinama(45) menjamo život iz korena.
Hvala puno.
Dali si dobila odbijenicu ili samo dopunu
Ili sada moras sve iz pocetka
Nisam bas najbolje razumeo
Pozdrav svim forumasima.
Naime registrovao sam se po noksu 6-8. Registrovao sam se 31.01. i cekam na termin. U procesu sam skupljanja dokumenata. Imam par nedoumica i hteo bih da se posavetujem sa nekim ko je vec prosao kroz ovu proceduru. Citao sam prethodne odgovore i vec neko vreme pratim ovaj forum, ali nisam naisao na adekvatan odgovor na pitanja koja imam.
Posao sam dobio u jednoj softverskoj kompaniji i tamo cu raditi kao programer. Pa me zanima, da li mi je potrebna diploma sa osnovnih i sa master studija ili je dovoljna samo sa master studija? A drugo pitanje se odnosi na dodatak diplomi koji sam dobio uz diplomu. Treba li i on da se preda/prevodi/stavi apostil ili je dovoljna samo diploma bez dodatka.
Unapred zahvalan.
Pozdrav svim forumasima.
Naime registrovao sam se po noksu 6-8. Registrovao sam se 31.01. i cekam na termin. U procesu sam skupljanja dokumenata. Imam par nedoumica i hteo bih da se posavetujem sa nekim ko je vec prosao kroz ovu proceduru. Citao sam prethodne odgovore i vec neko vreme pratim ovaj forum, ali nisam naisao na adekvatan odgovor na pitanja koja imam.
Posao sam dobio u jednoj softverskoj kompaniji i tamo cu raditi kao programer. Pa me zanima, da li mi je potrebna diploma sa osnovnih i sa master studija ili je dovoljna samo sa master studija? A drugo pitanje se odnosi na dodatak diplomi koji sam dobio uz diplomu. Treba li i on da se preda/prevodi/stavi apostil ili je dovoljna samo diploma bez dodatka.
Unapred zahvalan.
. Jos uvek nisu stigli do oktobar.Ostala su jos nekoliko dana avgust.Otprilike kako ide termin ce te dobiti tek od 15.tog maja a mozda i kasnije.Ako ste po clanu 26.2Pitanje za prijatelje koji su dobili termine..
sa kog maila vam je stiglo obavestenje za termin
i da uzgred pitam, 18.10.2017 podneo zahtev i nema jos nikakvog odgovora
da li da posaljem neki mail da me nisu preskocili? i na koji mail da eventualno pitam?
hvala unapred,,,
nestrpljenje raste...
pozdrav i srecni uskrsnji praznici!!!
Pitanje za prijatelje koji su dobili termine..
sa kog maila vam je stiglo obavestenje za termin
i da uzgred pitam, 18.10.2017 podneo zahtev i nema jos nikakvog odgovora
da li da posaljem neki mail da me nisu preskocili? i na koji mail da eventualno pitam?
hvala unapred,,,
nestrpljenje raste...
pozdrav i srecni uskrsnji praznici!!!