Ama ljudi jel zna neko tacno da napise. Svako pise kako stigne. Pomocni radnik ili radnik sa srednjim strucnom spremom3godisnje skolovanje ide po NOKSU 3-5 ili po vama po kom noksu ide?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potrebna mi je jedna informacija.
Dali apostil pecat ide na original diplomu pa se tek onda prevodi ili drugacije,ako neko moze da pomogne sto pre bio bi mu zahvalan.
Po mom misljenu ide sporije.
- - - - - - - - - -
Da li ima neke podele termina danas?
I da li vredi da Mentor posalje ambasadi mejl da se ubrza proces?
Hvala!
Ama ljudi jel zna neko tacno da napise. Svako pise kako stigne. Pomocni radnik ili radnik sa srednjim strucnom spremom3godisnje skolovanje ide po NOKSU 3-5 ili po vama po kom noksu ide?
pozdrav svima , poslao sam zahtev za termin 9 jan. dobio povratni mail da sam uspesno registrovan. koliko se od prilike ceka da mi zakazu termin
Ako ides u Nemacku da radis posao a on je takav odnosno ono sto si zavrsio kao srednju skolu. Znaci pekar trgodisnje skole ide da radi kao pekar u Nemackoj. Tu je NOKS 3-5.
A ako ides da nesto radis sto nema veze sa tvojom strucnom spremom je NOKS 1-2. Primer ti si zavrsio srednju skolu za pekara a posao u Nemackoj ti je bravar.
- - - - - - - - - -
Zavisi koje si zanimanje. Po kom NOKSU. Najbrze dobijaju ovi od 6-8 NOKS pa ovi 3-5 NOKS pa tek ovi 1-2 NOKS.
Ja sam Jos TU pratim i cekam od 18.10
Lela i ti si jos tu, dobro je nisam jedini od stare garde mada i MUMA ubedljivo vodi :-D
Pozdrav svima
Dali je neko skoro iso na termin za posao kuvara ili nesto tako slicno vezano za ugostiteljstvo,potrebna mi je informacija vezana za sertifikat jezika,posto nisam stigo da polozim jezik,a imam termin 29.3,pa sam sad malo uplasen dali ce mi traziti sertifikat.
ja sam poslao sa NOKS 3-5 mada gore cu raditi posao koji mi nije u struci a i u srbiji ne postoji skola za taj smer konkretno autolalirer. imam samo neki sertifikat da sam isao na obuku ali ne znam da li to oni priznaju?
Pozdrav svima,konacno i ja nadjoh ovu temu koja mi ocajnicki treba. Malo sam iscitala,ali nisam sve,a svakako cu narednih dana.. mislim da sam otprilike videla da je za vizu katastrofa,jer ne znam sta su ubrzali po ovim Noks- evima???? ja sam se registrovala 27.1. NOKS 6-8 i jos uvek nemam informacije o terminu.. Ako je neko u to vreme,molim vas neku informaciju.. Iz Nemacke mi je sve sto treba stiglo,i samo se nadam da ce me poslodavac cekati...
Ja bila juce pomocnik proizvodnje, i teta na salteru kaze e sad ide resetanje nemackog. Potala me ko da zivim u de. Toliko toga, trajalo oko 20 minuta. Nisam znala kako se kaze umrla pa rekla na engleskom i nisam. Znala kako bese ocuh na nemackom. I tu gde zapne ubacim engleski. A salter do mene medicinar i njega pitali, kako se zove, gde radi i kolko uci nemacki. Na kraju mi rekla prosla si. Tako da zavisi od radnice, moj muz kad bio ni rec nisu pitali.
Moja supruga je noks 6-8, registrovana 22.1 i jos nismo dobili termin.Pozdrav svima,konacno i ja nadjoh ovu temu koja mi ocajnicki treba. Malo sam iscitala,ali nisam sve,a svakako cu narednih dana.. mislim da sam otprilike videla da je za vizu katastrofa,jer ne znam sta su ubrzali po ovim Noks- evima???? ja sam se registrovala 27.1. NOKS 6-8 i jos uvek nemam informacije o terminu.. Ako je neko u to vreme,molim vas neku informaciju.. Iz Nemacke mi je sve sto treba stiglo,i samo se nadam da ce me poslodavac cekati...
Nameravam da ne boravim na teritoriji Savezne Republike Nemacke duze od dvanaest meseci i podnosim zahtev za izdavanje vize koja vazi za citavo vreme mog boravka.
U pitanju je radno mesto vozaca.Sta staviti ovde u zahtevu?Pomagajte!!!!!!
Ja bila juce pomocnik proizvodnje, i teta na salteru kaze e sad ide resetanje nemackog. Potala me ko da zivim u de. Toliko toga, trajalo oko 20 minuta. Nisam znala kako se kaze umrla pa rekla na engleskom i nisam. Znala kako bese ocuh na nemackom. I tu gde zapne ubacim engleski. A salter do mene medicinar i njega pitali, kako se zove, gde radi i kolko uci nemacki. Na kraju mi rekla prosla si. Tako da zavisi od radnice, moj muz kad bio ni rec nisu pitali.
Svaba u ugovoru nije naveo datum pocetka obavljanja posla jer nezna kad ce ambasada da izda vizu.Ugovor je stavio na neodredjeno vreme.U zahtevu pise datum pocetka ugovora sta da napisem.Poludeo sam od ove papirologije.:
- - - - - - - - - -
Nameravam da ostanem naravno duze od 12 meseci.Pitam sta je najbolje ovde napisati.Pozz