Ništa me ne pitaj....nas je petoro sa istom papirologijom ,dve su zvali prošle nedelje ,dve ove...samo ja ostala ....svašta mi prolazi kroz glavu...A ne vidim ni jedan razlog zašto bi mene odbili a oni svi dobili Vizu....
Kog datuma ste predali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa me ne pitaj....nas je petoro sa istom papirologijom ,dve su zvali prošle nedelje ,dve ove...samo ja ostala ....svašta mi prolazi kroz glavu...A ne vidim ni jedan razlog zašto bi mene odbili a oni svi dobili Vizu....
Kog datuma ste predali?
Zdravo drugari ima li neko informaciju za spajanje porodice dokle su stigli sa terminima
Cao svima. Pisala sam vec o svom iskustvu za vizu za obrazovanje. Predala sam papire 1.12.2017, dobila odbijenicu 6.01.2018., pisala zalbu koja im je stigla 18.01.2018. Danas sam dobila odgovor da mi je viza odobrena. :-) Napokon! Hvala svima na savetima i zelim vam puno srece i uspeha.
I ja imam razmisljanja u tom pravcu isto sam na cekanju od 21.09. i ja sam ovih dana uzeo novi pasos,ali je mene strah da se registrujem jos jednom sa novim pasosem iz razloga sto ne bih voleo da zagovnjam svo ovo cekanje.Ne znam koliko je to pametno,ko ce ga znati...Imam jednu nedoumicu, pa me interesuje da li neko zna odgovor. Naime, 21.09.2017. samo predao zahtev i od tada sam na čekanju termina. U međuvremenu, pre 10-ak dana sam produžio tj. zamenio pasoš za novi. Interesuje me da li bi imalo efekta da ponovo predam zahtev za termin, ali sada sa novim brojem pasoša i da li bi eventualno mogao trpeti neke posledice zato što bi imao dva paralelna zahteva?
I ja imam razmisljanja u tom pravcu isto sam na cekanju od 21.09. i ja sam ovih dana uzeo novi pasos,ali je mene strah da se registrujem jos jednom sa novim pasosem iz razloga sto ne bih voleo da zagovnjam svo ovo cekanje.Ne znam koliko je to pametno,ko ce ga znati...
Cekamo dalje,morace da dobijemo termin pre ili kasnijeToga se i ja bojim. Da ne bacim u vodu 4 meseca čekanja.
Jel se krenulo po 26.2 zadnje.sto znam je.osmi avgust zna li iko ista
Ajde i ja da se umesam na ovu temu her sam i ja u tome. U sudu mozete overiti dokumenta ukoliko u gradu nema Notars, ukoliko IMA onda u sudu ne mozete nista overiti. Sto se tice ostalog procedura IDE tako sto prvo sve fotokopirate u 2 primerka pa te fotokopije nosite na overu Kod notara i uz To original na uvid. Notar vam uzima jednu fotokopiju vraca vam original a na drugu fotokopije van stavlja pecat da je taj Dokument verodostojan TJ da je isti kao i original. Zatim To nosite Kod prevodioca koji prevodi Dokument i pecat verodostojnosti. Nemoguce je overiti prevod Kod nas To se radi Kod nemackih sudskih tumaca i zavisno od pokrajine negde priznaju Nase prevode negde trage njihove ili overene Nase Kod njih.Ja sam elektricar i koliko sam video na sajtu ambasade treba overa apostilom i naravno prevod samo za diplomu,pa me interseuje za taj dokument kako to ide,s tim sto hocu da to overim u sudu,ne kod notara
Ljudi!,nemojte da vas ova moja situacija obezhrabri!
Ne mogu objasniti jer ne znam kako je doslo do storniranja.Osim da ponovim.Nisam ulazila na storno.
Takodje ne mogu da kazem da je ambasada to uradila svesno i namerno,jer ne znam.
Jednostavno,verovatno da je mozda,eventualno doslo do greske u sistemu...pricam znaci o materiji koja mi je apsolutno nepoznata,i kazem, da mozda mi koji smo cekali duze od 6,7 i vise meseci dolazi do takozvanog" samounistenja",odn.storniranja.Dobro je da su mi odg.zahvalna sam im,jer sam ovako mogla i dalje da se nadam,cekam," Godoa"
Reg se ponovo.
Ne odustajem! Sanjajmo svoje snove i ostvarice nam se!
Verujmo u cuda i desice se!
Prvenstveno,budimo slozni,hrabrimo jedni druge,evo,pogledajte nas!
Ne poznajemo se licno,ali,saosecamo.Zajedno smo u ovome! Hvala Vam!
Svo ostali nam mogu samo pozavideti! Jer,kada nam je najteze mi se tada solidarisemo i u tome smo jedinstveni!
Pustite svadje,prepucavanja! Niko nista nikom ovde ne misli lose.jdn.napetost je ogromna,nervoza,neizvesnost.Samim tim i nasa moc pr
osudjivanja slabija racionalnost!
Ogi,drago mi je da si se javio!
Ne odustajmo!
Idemo dalje!
Pozdrav svima i cekajte!
Jer ko ceka taj i doceka!
Koliko dugo je cekala?Ja cu ti ispricati iskustvo moje poznanice. I meni je predlagala isto, ja sam plasljiva pa nisam smela. Ali ona se bila registrovala u dve kategorije u isto vreme sa istim brojem pasosa. Jer ne mozes se dva puta registrovati u istoj kategoriji. Kada su joj javili za prvu registraciju, ona je onu drugu samo stornirala i to je bilo to. cekala za radnu i za spajanje. Pre joj doslo spajanje i tako je i otisla. Nije imala nikakav problem, ali opet ne znaci da neces ni ti imati. ja nista ne smem da rizikujem, ali svako zna za sebe sta mu je ciniti
Hallo,
ja sam nova,al dugo pratim vasa iskustva,komentare,savete.Po zanimanju sam medicinska sestra.Za termin sam se registrovala 08.08.preko agencije Euro trag.Dobila sam termin 08.01.a na odgovor i dalje cekam.Koliko cu jos cekati Bog zna.Ima li jos neko da ceka na odgovor?
To je ekipa iz Serbolaba, moja zena je isla preko njih donekle pa je shvatila da nisu korektni i izasla je iz te price na vreme, ali neke koleginice su ostale i sad imaju taj problem. Tako da me nebi cudilo da je agencija stvarno stornirala termine jer pouzdano znam da nisu mogli da prijave sve ljude za kentnisprüfung i da mnogi cekaju i skoro godinu dana da dobiju poslodavca i termin za ispit.Sad sam čitala jedan post sa stranice na Fejsbuku "med.radnici u inostranstvu"
Devojka/zena je pokušala da se registruje po NOKS-u i uspela je, iako ima registraciju od septembra.
Pozvala je Ambasadu i objasnila da se sa istim brojem pasoša registrovala ponovo, na šta je "ljubazno" osoblje reklo da je to nemoguće, da ako je prošla registracija, prethodna je stornirana "nekako" i da sačeka svoj termin.
Na tu objavu se javila druga žena koja se grupno registrovala krajem avgusta i rekla da je njih agencija koja ih vodi u De (naglašavam medicinari) ponovo registrovala po NOKS-u, jer su došli do saznanja da su 26.2 stornirani.
Ovo sam čitala, informacija je "rekla-kazala", ne uzimajte zdravo za gotovo.
Zamolila bih te Jovana37 ako mozes da napises kad si se registrovala za termin.Tj.koliko si cekala?Ja se sve nesto nadam,posto sam se registrovala posle tog famoznog 11.2017 da ce "kao"ici brze..Imaaaa.....od 5.1.isto med .sestra. I kako koji dan odmiče,padam u sve veći ocaj :-(
To je ekipa iz Serbolaba, moja zena je isla preko njih donekle pa je shvatila da nisu korektni i izasla je iz te price na vreme, ali neke koleginice su ostale i sad imaju taj problem. Tako da me nebi cudilo da je agencija stvarno stornirala termine jer pouzdano znam da nisu mogli da prijave sve ljude za kentnisprüfung i da mnogi cekaju i skoro godinu dana da dobiju poslodavca i termin za ispit.
Opet mozda i nisu oni krivi vec taj sistem ambasade, sta znam....