Sad mi je kolega, javio da je dobio termin,registrovan je 27.7 dobio termin za 5.01 vozac c,e kategorije
Jel danas dobio termin ili juce?Pitam iz razloga da li su nastavili i danas da dele termine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad mi je kolega, javio da je dobio termin,registrovan je 27.7 dobio termin za 5.01 vozac c,e kategorije
Jel danas dobio termin ili juce?Pitam iz razloga da li su nastavili i danas da dele termine?
Imas u agencije pored ambasadu, kosta oko 7000
@ Presretač, Dejan, Mlilenko
Kako stojite sa jezikom, imate li neki nivo položen? Javljajte se vozači da se hrabrimo pred dobijanje termina, tamo sredinom sledeće godine ; )
Mene kao i Sanjju interesuje da li će biti problema da se vozačke zamene za nemačke ili se vozi sa našim?
Znam da je to uredba eu al eto moze im se.Jezik za vizu nije potreban.Odmah se zavrsava, to nema ni 5 minuta posla. Bez brige. Jedino zovite agencije i raspitajte se gde je koja cena.Hvala puno. Da li se ceka dugo ili za jedan dan bude gotovo?
Ne bih smarao ali mi se blizi termin pa da znam.
Hvala.
Pozdrav.
Odmah se zavrsava, to nema ni 5 minuta posla. Bez brige. Jedino zovite agencije i raspitajte se gde je koja cena.

Ajmo javite se ko dobio iz jul termin danas ili mozda prvi avgust. Znam da deljen 31.7 ali neznam dal zakacili i 1.8
oprosti ja tek sada videla da nisam napisala da je u pitanju vozacka dozvola...tako je kada se pise pitanje u 6 ujutru????izvini molim te..hvala puno na odgovoru
@ Presretač, Dejan, Mlilenko
Kako stojite sa jezikom, imate li neki nivo položen? Javljajte se vozači da se hrabrimo pred dobijanje termina, tamo sredinom sledeće godine ; )
Mene kao i Sanjju interesuje da li će biti problema da se vozačke zamene za nemačke ili se vozi sa našim?
A ja od 20.06. Nista
A ja od 20.06. Nista
- - - - - - - - - -
Strasno ne razumem kakvim redom oni rade,zasto sam uopste dobio registarski broj kad preskacu...cekam od 20.06 katastrofa...sramota
Ma ovo je strasno...citam ljudi koji su se registrovali u oktobru i novembru dobijaju termin a nas ko šiša.
A ja od 20.06. Nista
- - - - - - - - - -
Strasno ne razumem kakvim redom oni rade,zasto sam uopste dobio registarski broj kad preskacu...cekam od 20.06 katastrofa...sramota
Samo plava karta ii medicina, drugi niko nije dobio.Ma ovo je strasno...citam ljudi koji su se registrovali u oktobru i novembru dobijaju termin a nas ko šiša.
Ako ne sutra,onda posle nove god.bar da se nadamo...mada, ne znam,slozice se svi,zaista strpljenju je vise dosao kraj...ali,ajde da verujemo,da se nadamo da ce mo dobiti i da ce i poslodavci biti stpljivi...Ne znam...pozz svimaJesam pisao sam im i samo su mi poslali automatsku poruku da se strpim,a to su poslali pre 2 meseca i jos nista
Onda uzdajmo se u "srecu"...i mene ceka poslodavac,licno nemam problem s tim,ali mislila sam uopsteno,jer ima ljudi koji cekaju po 5/6 meseci,dobiju termin a poslodavci otkazu. Srecno nam bilo svima koji cekamo "sutra"...Sva sreca pa mi od agencije vazi godinu dana i firma me ceka,al opet nije u redu cekati ovoliko a imam sve potrebne papire i dozvolu iz nemacke za rad