Mislim da se odnosi na posao koji ces raditi jer recimo teoretski i lekar moze konkurisati za posao pomocnog negovateljaTo mene buni,jer mi nije jasno dal se podkategorija odnosi na posao koji cemo tamo raditi ili na skolu koju smo zavrsili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da se odnosi na posao koji ces raditi jer recimo teoretski i lekar moze konkurisati za posao pomocnog negovateljaTo mene buni,jer mi nije jasno dal se podkategorija odnosi na posao koji cemo tamo raditi ili na skolu koju smo zavrsili?
Kada zakazemo termin na sajtu ambasade,kakva je procedura posle toga? Koliko cekamo na odgovor sa zakazanim terminom ili sta vec ide?
Za sta sluzi taj registarski broj konkretno mislim,ne znam,a u mejlu jel pise zakazan datum za predaju dokumentacije u ambasadi ili to naknadno obaveste? Ne znam nemojte zameriti.
Ja sam konkurisao za AUSBILDUNG imam praksu kao lekar na psihijatriji, 20 sati nedeljno rada. DA li je neko konkurisao za ovu VIZU i zna li koliko se CEKA?
HVALA.
Pozdrav svima! Eto mene opet! Sada moj drug treba da zakaze termin pa mi je potrebna mala pomoc! Ugovor je za kuvara! Koji noks treba da odabere! Molim samo proverene i sigurne informacije kako ne bi bezuspesno zakazali! Hvala unapred
Moze li se danas registrovati za termin za vizu,ambasada ne radi?
Da budem siguran u sve da nema greske?
Marko, hvala na odgovoru ali ovde u noksu 3-5 stoji da Je to sa diplomom a moj drug nema diplomu kuvara vec samo ugovor za kuvara!?
Pozdrav svima u grupi. Imam jedno pitanje, nasla sam poslodavca,skupila sve papire i zakazala termin za vizu. U pitanju je pflegehelfer. Poslodavac mi je rekao da mi diploma A1 nije potrebna. Mada kako citam neko je prilozio u ambasadi,a neko ne.. zanima me da li je obavezna diploma za to zanimanje,ili nije?
Ljudi ima li sta? Iko je li dobio termin? ja od 15.08 cekam, ne znam sta da mislim... Da li cemo uopste i dobiti? ????