Душанка Миљевић
Početnik
- Poruka
- 42
Zao mi je zbog toga iskreno.
Da li moze znati razlog otkazivanja ugovora? Zaista me interesuje.
Ako ne zelite da kazete nije nikakav problem.
Pozdrav
Predugo ?ekanje na termin....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zao mi je zbog toga iskreno.
Da li moze znati razlog otkazivanja ugovora? Zaista me interesuje.
Ako ne zelite da kazete nije nikakav problem.
Pozdrav
Pozdrav svima????
Ja sam vedj jednom postavljao pitanje ovde na forumu,ali jos jednom bih hteo da to proverim.
Dali mi je za poso kuvara po noksu 3-5 potreban sertifikat o polozenom jeziki pri predavanju papira za vizu.
Hvala unapred i izvinjavam se sto ponavljam pitanje vezano za ovo
Da li je neko dobio termin za radnu vizu?
Jos niko se ne javlja, ocigledno nema nista. Od kog datuma bese cekate. Sve nade mi bile u ovaj dan. Znaci nista januar, mizemo februar da cekamo.
Pa valjda ce i u januaru nesto da rade......???Cekam od 21.09.tri meseca,a jos nije podeljen ni avgust.Trebalo bi ipak danas nesto da se desi,videcemo...
Molim vas, da li moze neko da mi kaze sta da radim u slučaju gde nisam dobila ni registarski broj? U oktobru sam registrovala, za zeta, ni posle nedelju dana nisam dobila povratni E-Mail, pisala sam im i poslali su mi onaj automatski o pogrešnoj registraciji, zatim sam se pre dve nedelje opet registrovala i opet nista. Pisala sam im vec 3 puta ali, kao i uvek, ne odgovaraju. Nisam toliko nenormalna da ne mogu podatke da ukucam pravilno????
Hvala Vam. Upravo sam još jednom pokušala pa sta bude.Opet probaj da se registrujes očigledno niste zavrsili registraciju umesto potvrde potvrdili ste odustajanje. Ako prihvati broj pasosa znaci niste u sistemu.
Hvala Vam. Upravo sam još jednom pokušala pa sta bude.
Cekam od 21.09.tri meseca,a jos nije podeljen ni avgust.Trebalo bi ipak danas nesto da se desi,videcemo...
- - - - - - - - - -
Pa valjda ce i u januaru nesto da rade......???
To nece sigurno,a i na forumu nisu svi ljudi koji cekaju vize,a imaju vremena i sledece nedelje jer je neradni dan ambasade samo za bozicProbaj jos jednom. Do god prihvata pasos nije uspelo. Na levu stranu se registruje a na desnu odustaje.
- - - - - - - - - -
Radice očigledno sa druge vize. I spajanje podelili 5 termina. Ovomi lici ko da ce stopiraju zakon.
Dragi forumasi, u kom vremenskom periodu, po dobijanju vize i odlasku u Nemačku treba da izvadimo boravišnu dozvolu? I gde se ona vadi? U uredu za strance grada u koji smo došli?Hvala!
Meni su rekli da u roku od 7 dana moram da se prijavim u uredu za strance.
Druze,ako ovako sporo nastave da rade na zalost neces skoro,s obzirom da ljudi koji su predali avgusta meseca jos nisu dobili,srecnoPozdrav narode aj vi upuceni da mi kazete kad motorbike mogu ocekivati termin za vizu NOKS 3-5. Registrovao se pocetkom decembra ove godine.
Moze li neko da mi preporuci neku agenciju u Bg koja sredjuje dokumentaciju i papire za vizu? Ako ima i broj telefona pozeljno,kakva su vasa iskustva?
Dexters,svaka cast na informacijama koje ste ovde podelili,sve jasno i precizno i bas tako treba svako da podeli svoje iskustvo.A ja sam se bas pitao da li se moze predati sa starim obrascem 26.2 znaci MOZE,s obzirom da vam nista nisu rekli.Neka Vam je sa srecomPozdrav svima danas sam predao papire za radnu vizu pa da podelim iskustva. Registrovao 25.07,dobio termin 17.11,predao 22.12.2017god. Dokumentaciju sam skupljao i predao po starom obrascu iz avgusta 26.2 i sve je proslo bez problema. Jedino sto sam uradio van informatora je apostile pecat na diplomu iz srednje,nista vise. Sto se jezika tice,imam ösd A1 sertifikat,i gospodja na salteru mi je postavila dva kratka pitanja,koliko dugo ucim nemacki i gde sam ucio,nista vise. Posao u nemackoj mi je u masinstvu ako nekog zanima. Srecno svima,i ne gubite nadu!! Srecni praznici!![]()
Dexters,svaka cast na informacijama koje ste ovde podelili,sve jasno i precizno i bas tako treba svako da podeli svoje iskustvo.A ja sam se bas pitao da li se moze predati sa starim obrascem 26.2 znaci MOZE,s obzirom da vam nista nisu rekli.Neka Vam je sa srecom
. Brojevi i slova...Sta je potrebno od dokumentacije da bi se uopste zakazao termin u ambasadi? Koji to formulari i dokumenti,sta se to popunjava?
Ne mogu na sajtu nemacke ambasade nigde da pronadjem sta je potrebno od dokumentacije da bi se zakazao termin,ako moze mala pomoc?
Kako mislite ako potvrde broj pasosa,kad je meni po starom prijavljivanju trazili broj pasosa I stigao mi registarski broj,ali I dalje ne znam je l je trebao da se daje Mein Zeichen broj kad se prijavljujes,ako neko moze da me uputi,bilo bi lepo.
Hvala unapred!