Jana Mirjana Radovic
Početnik
- Poruka
- 15
6.7.2017 dobila 25.8.2017
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
6.7.2017 dobila 25.8.2017
E ovako druze ja sam pre dva ipo meseca dosao u nemacku kao vozac kamiona.Od papira u Ambasadi ti je potrebno Zustimmung, Arbeitsvertrag, Handelsregister firme,Pasos i Listing iz PIO fonda, popunjeni zahtevi,2 slike.To je ono najpotrebnije ali od dodatnih papira sam imao ADR Sertifikat jer mi je firma to trazila i imao sam Sertifikat A2 o poznavanju Nemackog jezika koji uopste nije bio neophodan a mislim da tebi nece trebati ni ADR niti A2 sertifikat.Pozdrav i nadam se da sam ti pomogao bar malo.
- - - - - - - - - -
E ovako druze ja sam pre dva ipo meseca dosao u nemacku kao vozac kamiona.Od papira u Ambasadi ti je potrebno Zustimmung, Arbeitsvertrag, Handelsregister firme,Pasos i Listing iz PIO fonda, popunjeni zahtevi,2 slike.To je ono najpotrebnije ali od dodatnih papira sam imao ADR Sertifikat jer mi je firma to trazila i imao sam Sertifikat A2 o poznavanju Nemackog jezika koji uopste nije bio neophodan a mislim da tebi nece trebati ni ADR niti A2 sertifikat.Pozdrav i nadam se da sam ti pomogao bar malo.
Zvao kolega ambasadu i rekla mu sluzbenica da mi koji smo aplicirali za vizu pre ovih novina po dobijenom terminu popunimo sadasnje informatore i spremimo domumentaciju po njima .viza za vozace konkretno
Pozdrav svima kojo ste u iscekivanju.Dobi li ko vizu a da je predao dokumentaciju 01-31.08.2017...???? Dali zna ko sta se uopste desava?????
Milenijum osiguranje 7.880 dinara.Svaka osiguravajuca kuca radi.stim da je cena razlicita od 7000-45000.mislim da je delta najjeftinija.
Milenijum.....imas i br mobilnog.u poruciPozdrav,
treba mi vise pojasnjenja oko zdravstvenog osiguranja neophodnog za podizanje vize. Nikako da skapiram gde to uzimam i koliko kosta. Prelistavao sam forum ali imaju vrlo sture informacije o tome, takodje sam pisao nekim clanovima foruma u inbox. Razmisljam da kupim sada putno osiguranje na 6 meseci putem interneta, ali ne znam da li je to ono sto trazi ambasada? Zahvaljujem se unaprijed na odgovoru!