zdravo, za koju kategoriju cekate? ja sam od 15.08 na cekanju i nista, za zaposljavanje sa izdatom saglasnoscu sam predala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zdravo, za koju kategoriju cekate? ja sam od 15.08 na cekanju i nista, za zaposljavanje sa izdatom saglasnoscu sam predala
Svi smo tu negde,ja cekam od 25.07,zaposljavanje clan 26. sa saglasnoscu...И ја од 21.07
Uz odličino znanje nemačkog jezika i ako se na konkursu ne prijavi/ne odgovara niko od DE/EU građana onda verovatno može
kao sto sam na prethodnoj strani vec napisao... mislim da je za rad u Nemackoj "struka" skoro pa nebitna, mnogo vaznije od toga je radno iskustvo i znanje nemackog! u tvom slucaju, marketing, PR, ... verujem bi se ocekivalo znanje nemackog na nivou maternjeg jezika, a uslov za BC bi bila pocetna bruto plata od oko 51k €, a nije bas da je prelako dobiti takvu ponudu!
Može, ali je za to potrebno znanje nemačkog jezika na nivou (školovanog i kulturnog) maternjeg jezika, te intimno poznavanje navika, okoline i generalno duha populacije u Nemačkoj.
Iskreno, ne verujem da to neko može da (uspešno) radi a da nije ili odrastao ovde ili već duže vreme živi u Nemačkoj.
Pozdrav svima u disksiji i razmeni iskustva .
Ovako naso sam poso vozaca kamiona i slepera u Nemackoj bio na razgovor kod gazde vratio se .Posle dve nedelje stize pismo sa ugovorom i odobrenejm biroa ili ti Zaistimmung kako ga vi ovde nazivate .Apliciram za termin 27.08.2017 godine i evo tece deveta nedelja a odgovora nema OK cekamo ima ljudi koji cekaju i duze .Znaci vec devet nedelja citam sajt ambasade njihove informatore ali bih zeleo i od vas da cujem sta ste SVE OD PAPIRA PREDAVALI U AMBASADU .Ja ima ugovor sa poslodavcem , potvrdu sa biroa iz nemacke , kopiju pasosa x 2
fotografije , popunjen zahtev za nacionalnu vizu i potpisana izjava da ne lazem za unete podatke , listing iz pio fonda i sad dali ce mi trebati jos neki dokumenti .
Ma nista se nisu izjasnili kako za nas koji cekamo termine od jula, da li vazi sve ko ranije ili po novom jezik i diplome. I u koju ce rubriku pomocni radnici da zakazuju. Ovo sad uopste mi nije jasno, treba se posalje upit ambasadi.Pa nama ce svakako isteci saglasnost dok dobijemo termin, tako da smo na istom... a po ovome moramo imati polozen bar A1 kad budemo predavali... a ja npr nemam...
Ево линк на српскомNisam nesto u stanju da pronadjem nova pravila u ambasadi pa ako neko zna... ajd za jezik nije problem ali ta diploma... koja diploma vazi, sta, kako... ko ce ga znati
Da, hvala darcos. Kako prevesti moju diplomu kursa za zavarivaca na radnickom univerzitetu... gde ona spada i da li moze... u koju kategoriju ona spada. Imam TÜV ove ateste za TIG i MAG postupak a sad mi treba neka diploma.
Da, hvala darcos. Kako prevesti moju diplomu kursa za zavarivaca na radnickom univerzitetu... gde ona spada i da li moze... u koju kategoriju ona spada. Imam TÜV ove ateste za TIG i MAG postupak a sad mi treba neka diploma.
Sad sam negde pronasao na fejsu da ne vazi Zustimmung ako je predat pre 1.11.
Sve Saglasnosti/Zustimmung izdate do 1.11.2017 bice prihvacenje. Veci problem je sta nositi na termin. Kad sam zakazala vazio je obrazac ewt 022 i po njemu imam dokumenta. sad je sve razvrstano u tri kategorije i nemam pojma gde spadam a sertifikat za jezik nemam jer mi u ugovoru stoji da se zaposljavam sa engleskim
Termin imam naredne nedelje![]()