Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima...Predao sam zahtev za dobijanje Nemacke boravisne dozvole 31.08.2017....(prijava, radna dozvola, ugovor sa poslodavcem i sve ostalo sto je potrebno za boravisnu dozvolu)...sluzbenica ambasade je preuzela dokumentaciju....rekla je da je dokumentacija kompletna...Danas je punh 5 nedelja jos uvek nema nikakvih vesti.Dali to znaci da sam odbijen za vizu.?..hvala

ima da se nacekas....ima ljudi cekaju i po dva meseca i vise.....a isto tako su im rekli da je dokumentacija kompletna i da idu kuci i da cekaju telefonski poziv

Pozdrav svima...Predao sam zahtev za dobijanje Nemacke boravisne dozvole 31.08.2017....(prijava, radna dozvola, ugovor sa poslodavcem i sve ostalo sto je potrebno za boravisnu dozvolu)...sluzbenica ambasade je preuzela dokumentaciju....rekla je da je dokumentacija kompletna...Danas je punh 5 nedelja jos uvek nema nikakvih vesti.Dali to znaci da sam odbijen za vizu.?..hvala

Moja koleginica nije dobila odgovor od 20.08.217

Jel neko stornirao termin dva puta? Ja cu izgleda morati opet da ga storniram jer mi odluka o nostrifikaciji jos nije stigla i ako je rok vec probijen a sticice tek krajem meseca. Ne znam da li da izadjem na ovaj termin pa da posle odradim dopunu predmeta ili da ga storniram pa da po treci put zakazujem, brine me ako opet storniram da cu sledeci termin cekati bog zna koliko...

Nista Maci,zvao sam,nece da pricaju o terminima,na mail su mi odgovorili citiram:

,,Vaša registracija je uspešna ako ste dobili mejl sa referentnim brojem i ukoliko ste uneli ispravne podatke. "

To je ono genericki odgovoreno,ja sam ih pitao da li se to odnosi na datum i broj iz odobrenja,ili samo ma ime,broj pasosa i to,ali mi nista ne odgovaraju,tako da ni sam ne znam sta da radim,ja se samo dvoumim izmedju O i 0,a vidim da si ti u jos vecoj nedoumici. Ja sam kontaktirao i poslodavca,a on agenciju za zaposljavanje i imigraciono i javio mi da oni nista ne mogu da urade po pitanju termina i provere za isti i da moram da cekam. A najgore je sto i ti i ja ne znamo da l' cekamo uzalud :/

Dexters znaci katastrofa a sta da cekamo ja sam u goroj situaciji od tebe! Meni se broj potpuno razlikuje! Ako moram da storniram ubicu se! Cudi me da niko od forumasa nije upucen da nam da tacnu informaciju!

- - - - - - - - - -

Ne znam samo sta im je toliko nitan taj broj kad ti brate odes sa validnim dokumentom da predas za obradu vize

Nista Maci,zvao sam,nece da pricaju o terminima,na mail su mi odgovorili citiram:

,,Vaša registracija je uspešna ako ste dobili mejl sa referentnim brojem i ukoliko ste uneli ispravne podatke. "

To je ono genericki odgovoreno,ja sam ih pitao da li se to odnosi na datum i broj iz odobrenja,ili samo ma ime,broj pasosa i to,ali mi nista ne odgovaraju,tako da ni sam ne znam sta da radim,ja se samo dvoumim izmedju O i 0,a vidim da si ti u jos vecoj nedoumici. Ja sam kontaktirao i poslodavca,a on agenciju za zaposljavanje i imigraciono i javio mi da oni nista ne mogu da urade po pitanju termina i provere za isti i da moram da cekam. A najgore je sto i ti i ja ne znamo da l' cekamo uzalud :/

Zdravo,da se ukljucim i ja u ovu diskusiju.Nisam ni ja siguran da li je 0 ili O ali i ne pridajem znacaj tome jer verovatno je taj pocetak svima isti i oni znaju za to,a kad se dobije povratna poruka da je uspesna registracija spominje se samo br.pasosa.Mislim da to nije nikakva greska,opet kazem ni ja nisam siguran sta sam upisao.

Moze li Mála pomoc ziveo bih u stanu sa prijateljem u Nemackoj Koji ima 3 sobe ,kuhinju ,kupatilo...Sta navesti u Formularu za Vizu ?
IMG_2698.jpg

.?????????????

Hvala Gile! Samo da javim ovde da mi je upravo pre pet minita ambasada odgovorila na pitanje sa sledecim textom:Ambasada se zahvaljuje na Vašem upitu i obaveštava da ukoliko imate dve saglasnosti, neophodno je da se donesete obe saglasnosti (novu i staru) na zakazani termin. Ukoliko je nova saglasnost izdata nakon zakazivanja termina onda će biti dozvoljena predaja zahteva u zakazanom terminu. Sta mislite sada o tome!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back